FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

Săpunaru, înainte de Rapid - Dinamo: „Cu cine ține Burcă? Nu mă interesează”

Cristian Săpunaru // foto: Imago Images
Cristian Săpunaru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 22:35 / Actualizat joi, 31 august 2023 22:45

Cristian Săpunaru (39 de ani), liderul lui Rapid, a prefațat derby-ul cu Dinamo de vineri seara, inclusiv revederea cu Ovidiu Burcă (43), acum antrenor al „câinilor roșii”.

Vineri seara, de la ora 21:30, Rapid va primi vizita lui Dinamo pentru al doilea meci al etapei 8 din SuperLigă.

Stoperul Cristian Săpunaru, căpitanul lui Rapid, a prefațat confruntarea cu rivala locală.

Simona Halep, anunț de ultimă oră: „Am aflat astăzi. Teribil de dezamăgitor”
CAZ DOPAJ
Simona Halep, anunț de ultimă oră: „Am aflat astăzi. Teribil de dezamăgitor”

Cristian Săpunaru, înainte de Rapid - Dinamo: „Vom da totul să câștigăm”

„Suntem fericiți că am câștigat la Craiova. Știam că vom avea meciuri destul de grele, cu Farul, Craiova și Dinamo.

E un derby, jucăm acasă, trebuie să câștigăm pentru suporteri. Trăiesc acest meci ca fiecare meci, cu intensitate, cu dorință, e mai special pentru că suntem rivale.

Suntem o echipă, când luăm goluri suferim toți, când dăm goluri, ne bucurăm cu toții. Mesajul pentru vestiar o să îl spun în vestiar, nu trebuie să îl afle nimeni. E un meci aparte pentru că e derby. Sunt fericit că Dinamo a revenit în Liga 1.

Suntem acasă și sperăm să câștigăm. Promisiunea pentru fani e că vom da totul pe teren pentru a câștiga acest meci”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro.

Cristian Săpunaru: „M-am simțit bine când am fost coleg cu Burcă, dar acum suntem adversari”

Veteranul din defensiva rapidistă a vorbit și despre relația cu Ovidiu Burcă, actualul antrenor al lui Dinamo, pe care l-a avut coleg la FC Național.

„Am fost coleg cu Burcă, el a avut un trecut și pe la Dinamo și pe la Rapid. Nu știu cu ce echipă ține și nu mă prea interesează.

E ciudat, pentru că mulți colegi cu care am jucat sunt antrenori, alții sunt secunzi, alții sunt în curs de licențiere. Am jucat cu el un an de zile și chiar m-am simțit bine, dar acum suntem adversari”.

Sub comanda lui Cristiano Bergodi, Rapid a început sezonul cu 3 victorii, două egaluri și două înfrângeri. Dinamo are două victorii, două egaluri și 3 eșecuri, în total 8 puncte, 3 sub alb-vișinii.

VIDEO: conferința de presă a lui Cristiano Bergodi înainte de Rapid - Dinamo

Mai multe știri despre Rapid - Dinamo: 

„Mergem să câștigăm în Giulești” » Andrei Nicolescu nu uită cum a fost îndepărtat de la Rapid: „Atâta timp cât nu pot să spun ceva frumos despre cineva, mai bine nu zic nimic”

Căpitanul lui Dinamo, întrebat despre primele pentru derby-ul cu Rapid: „Orice e binevenit!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Adixtz
Adixtz  •  01 Septembrie 2023, 12:53

Trebuie sa- mi fac un control.....nu stiu de ce mai intru pe acest site de cancan?! Iubesc sportul dar ce gasesc aici ma scarbeste! Aceleasi intrebari puerile, infantile ale jurnalistilor! Mereu caută scandaluri peste scandaluri ! Asta pt a va masca nepriceperea si lipsa de chef de a munci cu adevarat.Inteleg ca certurile aduc audiența dar măcar 30 % din acest ziar ar putea sa conțină si sport adevarat:informatii utile, analize profesioniste! Aici citim doar declarații si atât! Ce a zis Sumudica, Moldovan, Raducioiu etc. Jenant!

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Septembrie 2023, 07:58
Postat de Cristid1 pe 31 August 2023, 23:24

Inca un motiv pentru care presa sportiva din Romania e chiar mai slaba decat fotbalul nostru, ce ar mai fi vrut jurnalistul ce a pus aceasta intrebare sa spuna Sapunaru ca e Burca rapidist, sa vezi articole peste articole apoi cu titluri incredibile, cu mistouri... In toate interviurile legate de acest meci presa a pus intrebari ce nu isi au locul, in speranta unor raspunsuri care sa provoace articole tip cancan...

din păcate sunt putini jurnaliști, în adevăratul sens al cuvântului, în romania..se cauta numai subiecte de can can....cu ceva ani în urma, cred ca meciurile din campionat erau transmise de antena 1, o duduie jurnalista îl întreabă pe n'doe după un meci al lui Dinamo.. după aceasta victorie o sa ai un paste fericit ?..senegalezul fiind musulman..:))

sofronie.parpanghel
sofronie.parpanghel  •  01 Septembrie 2023, 06:10

Articolul putea sa fie și așa: Cine este Săpunaru!?.... Nu ne interesează!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează