Articol de , - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 12:25 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 12:41

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a prefațat meciul contra celor de la FCSB, din runda cu numărul 15 din Superliga. 

  • FCSB - Rapid se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Italianul de pe banca giuleștenilor se așteaptă la o partidă dificilă contra vicecampioanei României, formație care ocupă prima poziție îîn clasamentul din Liga 1. 

Interviu rar cu președintele din era Cooperativei: „Dacă Becali nu lua Steaua, fotbalul era într-un colaps și mai mare!”
INTERVIU
Interviu rar cu președintele din era Cooperativei: „Dacă Becali nu lua Steaua, fotbalul era într-un colaps și mai mare!”

De asemenea, Cristiano Bergodi a mai afirmat, în glumă, că așteaptă ca Gigi Becali, patronul FCSB, să iasă public și să-i transmită primul „11” pentru meciul de duminică seară. 

VIDEO. Cristiano Bergodi a prefațat meciul dintre FCSB și Rapid

„E un meci foarte important pentru noi. Se întâlnesc echipele de pe locurile 1 și 3. E un meci important pentru fotbalul românesc, în care se întâlnesc orgoliile. 

Va fi dificil, pentru că jucăm în deplasare. Acest meci va arăta nivelul nostru. Sunt curios care este nivelul nostru, mai ales că mâine (n.r. - duminică) se termină turul. 

Trebuie să ne bucurăm că suntem unde suntem, având în vedere ce probleme am avut până acum. Suntem în grafic după jumătate de sezon regular. 

O victorie cu FCSB ar fi super pentru noi. După pauza din ianuarie revin Rrahmani și ceilalți jucători, celelalte echipe se vor întări și ele. Dar vom fi mulțumiți și dacă vom scoate și un punct. Nu vom pierde locul 3 nici după această etapă. 

Trebuie să ne îmbunătățim însă evoluțiile din deplasare. Acasă am bătut și Craiova și CFR Cluj. Trebuie să facem asta și în deplasare. 

Dacă vom îmbunătăți asta vom avea un cuvânt greu de spus în lupta la titlu”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, antrenor Rapid: „Vom aștepta ca domnul Becali să iasă la televizor și să ne zică primul «11»”

„FCSB e echipa de pe primul loc, dar cred că clasamentul nu spune întotdeauna adevărul. Dar e o echipă bună, care nu trece prin cea mai bună formă. 

Au jucători buni de la mijloc în sus, cu tehnică, cu viteză. Dar au pierdut teren în fața celorlalte echipe în ultimele etape. Cred că e o luptă mare la câștigarea titlului. Toate echipele au o fluctuație. 

Ne despart 5 puncte de ei. Cred că FCSB este o echipă redutabilă, combinativă, dar au și ei probleme. Ei schimbă des jucătorii și nu se știe cine va juca. 

Vom aștepta ca domnul Becali să iasă la televizor și să ne zică primul «11». Nu știu dacă Florinel Coman va reveni, dar noi suntem pregătiți. 

Dacă nu joacă el e Octavian Popescu acolo, Băluță (n.r. - Alex) în dreapta. La mijloc vor fi probabil Djokovic și Ovidiu Popescu. Se știe că, dacă vrei să afli ceva, afli când vorbește domnul Becali”, a mai zis Cristiano Bergodi. 

VIDEO. Alexandru Ioniță, înainte de FCSB - Rapid: „E un derby foarte important pentru mine”

La conferința de presă a participat și Alexandru Ioniță II (28 de ani), mijlocașul ofensiv al Rapidului. 

„O să fie un meci foarte intens și foarte disputat, între două echipe foarte bune. Noi nu am mai pierdut de o perioadă lungă de timp. Ne dorim ca mâine (n.r. - duminică) să obținem cele 3 puncte, ca să ne apropiem de cei de la FCSB.

E un derby foarte important pentru Rapid, pentru mine. Sper să ieșim învingători. Meciul care vine este foarte important și sper să-mi ajut echipa. 

Vom avea nevoie de aceeași concentrare, aceeași dispoziție la efort și același spirit ca să batem FCSB iar. Va fi greu să le dăm iar 5, ei pierduseră atunci (n.r. - în penultima etapă din play-off-ul sezonului trecut) campionatul. Nu mai erau așa de concentrați. 

Acum sunt pe primul loc și vor dori să câștige pentru a se desprinde de locurile 2 și 3. Dar sunt sigur că nu le va fi ușor. Cine o să se concentreze mai bine o să câștige, pentru că nu există o diferență de valoare”, a declarat la rândul lui Alexandru Ioniță. 

Citește și: 

Cel mai în formă fotbalist din Superliga deplânge soarta lui Dinamo

Dragoș Bon susține că Universitatea are mai multă calitate: „Avem un lot valoros și valorea poate face diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”