FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Detalii din culisele negocierilor Dan Șucu - Cristiano Bergodi: de ce antrenorul nu-și dă demisia de la Rapid

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 10:14 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 10:58

Azi e ziua decisivă la Rapid, când se va decide soarta lui Cristiano Bergodi. În ciuda rezultatelor proaste, italianul nu vrea să-și dea demisia, sperând să încaseze banii din clauza de reziliere dacă va fi dat afară.

În ciuda rezultatelor slabe din play-off, 4 înfrângeri în 4 etape, Cristiano Bergodi nu e gata să-și dea demisia de la Rapid.

Întrebat direct ce ar face dacă Dan Șucu îl cheamă la Rapid » Răspuns tranșant: „Pentru nimic în lumea asta”
RAPID - SEPSI 0-1
Întrebat direct ce ar face dacă Dan Șucu îl cheamă la Rapid » Răspuns tranșant: „Pentru nimic în lumea asta”

„Eu sunt antrenor până când clubul decide. Cei din conducere evaluează munca antrenorului. Eu sunt obișnuit ca fanii să-mi ceară demisia. Da, sigur e cel mai greu moment din cariera din România. Putem spune asta”, a spus italianul după meci. Și așteaptă ca șefii să-l demită.

De ce nu-și dă Cristiano Bergodi demisia de la Rapid

Surse GSP.ro informează că antrenorul italian, venit în vară la Rapid, nu are de gând să le spună lui Șucu și Angelescu că pleacă. Ci așteaptă ca cei doi să-l demită. Motivul? La mijloc e o clauza de reziliere consistentă. Dacă va fi dat afară, Bergodi va avea dreptul să încaseze 200.000 de euro. Sumă la care nu vrea să renunțe.

„În seara asta (n.r. - luni seara) nu avem nimic de spus. Mâine (n.r. - marți) clubul va lua o decizie”, a spus Dan Șucu după meci, la plecarea de la stadion, când a fost întrebat dacă-l va demite pe Cristiano Bergodi.

A fost un meci incredibil. Am făcut o primă repriză bună, mai ales în primele 30 de minute, când am avut ocazii foarte mari. Am avut ocazii mari și în partea a doua. Parcă mingea nu a vrut să intre în poartă. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai ușor. E dezamăgirea mare.

Echipa a jucat bine în primele 30 de minute. Așa e suporterul rapidist. E normal să se întâmple asta când suporterii sunt supărați. Ei se uită la rezultat. Dar ce putem spune despre un asemenea meci? Dacă nu dai gol în fața porții, e greu. Nici dacă se termina egal nu era corect. Au avut ocazie cu Dumitrescu și apoi ne-au taxat în repriza a doua. Noi ne-am pierdut și luciditatea în ultimele minute. Băieții și-au pierdut și din încredere. Dacă dădeam gol, sigur meciul era mai ușor. Am avut ocazii mari.

Nu putem vorbi de excluderi din lot acum, la cald. Trebuie să mergem înainte și să încercăm să reglăm lucrurile. Dar nu e ușor, moralul e scăzut. Am făcut lucruri pe care nu trebuia să le facem, am intrat în criză de timp, ne-am grăbit, iar ei ne-au taxat pe final.

- Cristiano Bergodi

FOTO. Cum a fost surprins Dan Șucu după golul marcat de Sepsi

+6 FOTO

Citește și:

Analiză dură în direct » Rapidiștii, criticați vehement: „De ce au făcut asta? Nu am înțeles”
RAPID - SEPSI 0-1
Analiză dură în direct » Rapidiștii, criticați vehement: „De ce au făcut asta? Nu am înțeles”
Radu Naum, STUPEFIAT după delirul lui Bergodi: „E inadmisibil! Nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, amenințător” + Favoritul să-l înlocuiască pe italian
RAPID - SEPSI 0-1
Radu Naum, STUPEFIAT după delirul lui Bergodi: „E inadmisibil! Nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, amenințător” + Favoritul să-l înlocuiască pe italian

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
creeperno534
creeperno534  •  16 Aprilie 2024, 22:40

Ionut Chirila e liber de contract

istet10
istet10  •  16 Aprilie 2024, 20:42
Postat de magic4ever pe 16 Aprilie 2024, 11:30

Bergodi nu are pic de demnitate, vede ca echipa are rezultate dezastruoase in play-off si sunt sanse mari sa rateze primele 3 locuri si el tine cu dintii de scaunul de antrenor sa isi primeasca clauza de reziliere...

Ba, tu nu pricepi termenii. Nu de scaun tine. De respectarea contractului. Caci Sucu il poate demite.

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Aprilie 2024, 14:51

"Corporatistul" Sucu nu vrea sa respecte contractul semnat si spera ca Bergodi sa-si dea el demisia, comportandu-se si din acest punct de vedere ca toti ceilalti patroni din prima liga. Clauza de reziliere este introdusa in contract tocmai pentru o situatie ca aceasta, in care patronul nu este multumit de rezultatele echipei si doreste sa schimbe antrenorul inainte de expirarea contractului si nu ar trebui sa existe nici o discutie in privinta achitarii ei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează