FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vină avem noi? Ce vină are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, mă suspendă 6 luni”

Farul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-1, în runda inaugurală a play-off-ului din Superliga României. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Găman, dar și faptul că Peluza nu a fost alături de fotbaliști. +13   FOTO
Farul s-a impus în deplasarea cu Rapid, scor 2-1, în runda inaugurală a play-off-ului din Superliga României. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Găman, dar și faptul că Peluza nu a fost alături de fotbaliști.

Articol de , , - Publicat vineri, 15 martie 2024 23:23 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 02:56

Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Găman în Rapid - Farul 1-2, dar și faptul că Peluza nu a fost alături de fotbaliști.

Cristiano Bergodi crede că galeria a greșit în momentul în care a ales să nu susțină echipă. Ultrașii au protestat și au fost alături de Liviu „Bocciu” Ungurean, liderul reținut de autorități, acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat.

Cristiano Bergodi, reacție inimaginabilă după eșecul cu Farul » Haos total în Giulești: dezbinare pe toate planurile
Rapid - Farul 1-2
Cristiano Bergodi, reacție inimaginabilă după eșecul cu Farul » Haos total în Giulești: dezbinare pe toate planurile

Cristiano Bergodi, după Rapid - Farul

„Nu ne-au surprins, am avut multe ocazii. Am ratat în prima repriză, apoi am luat două goluri pe contraatac, pe greșelile noastre. Am greșit un pic, am jucat prea mult în centru.

Am ratat prin Hasani, Krasniqi a scăpat singur și s-a oprit. A fost o seară negativă. După ce am luat cartonașul roșu, am încercat să răsturnăm scorul, dar nu s-a putut.

Am simțit lipsa sprijinului, nu știu. Lucrurile întâmplate în ultimele două zile ne-au afectat. Inconștientul lucrează, nu e ușor să le depășești. Această atmosferă cu două tribune aflate lângă echipă și peluza care nu cântă... ce vină are echipa?! Ce vină avem noi?

Înțelegem protestul, dar se putea da dovadă de altceva, să fie alături de echipă. Știm că e un moment dificil, dar e un meci de fotbal, stăm aici și cântăm. Ne-ar fi dat un sprijin important. Au și fluierat când cântau cei din Tribună. N-am înțeles”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport.

M-am dus direct la arbitru, dar nu i-am zis nimic. Am respect pentru ei, dar așa manieră într-un astfel de meci... când am luat roșu fusese fault la Rrahmani, în preajma careului lor. Apoi alte mici detalii. Nu mi-a plăcut deloc cum a arbitrat, cu tot respectul. Nu mi s-a părut că a arbitrat bine. Nu vreau să spun altceva! Poate mă suspendă 6 luni. M-am dus, i-am spus ce meci am făcut. S-a uitat la mine. Îmi pare rău, îl cunosc, am respect, dar mi s-a părut un meci... nu spun altceva, mă suspendă
- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Haos în Giulești, la Rapid - Farul: peluza s-a războit cu tribuna!

Scandalul în care au fost implicați mai mulți membri marcanți ai Peluzei Nord, în frunte cu liderul Liviu „Bocciu” Ungurean, a avut urmări inimaginabile la Rapid. Ultrașii n-au încurajat echipa, au protestat, asta ducând la un eșec în fața Farului.

Rapid - Farul / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+40 FOTO

Rapidiștii s-au considerat nedreptățiți și de arbitrajul lui George Găman. Cel mai vocal a fost chiar Cristiano Bergodi. Imediat după fluierul final, antrenorul italian a sprintat către „central”. A fost ținut cu greu de Ionuț Voicu.

Fotbaliștii nu s-au dus în fața Peluzei după meci. Au stat la mijlocul terenului, au aplaudat, după care au mers și au salutat suporterii de la Tribuna 2. Singurii chemați de fanii de la Tribuna 2 au fost primii doi căpitani, fundașii centrali Cristian Săpunaru și Paul Iacob.

Detalii esențiale din cazul care a zguduit clubul Rapid și fotbalul românesc:

  • Este vorba despre un dosar penal de amploare instrumentat de procurorii DIICOT;
  • Daniel Niculae e suspectat că ar fi complice cu liderii de galerie de la Rapid în vederea introducerii materialelor pirotehnice în stadion;
  • Procurorii au pus în aplicare 28 de mandate de aducere și au percheziționat locuințele suspecților, acolo unde au fost găsite arme de foc, puști și pistoale;
  • Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, a fost reținut pentru 30 de zile.

Citește și alte știri din Superligă:

Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
CEx
Răzvan Burleanu, vești importante pentru formațiile din primele două ligi » Au fost anunțate datele
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!
FCSB vs. Rapid
FCSB vs. Rapid, comparație amplă în direct » 7 criterii esențiale au stabilit o diferență URIAȘĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
Dobermannul
Dobermannul  •  16 Martie 2024, 18:57
Postat de aspida pe 16 Martie 2024, 15:14

Spre deosebire de altii care au peluza condusa de un infractor dovedit si condamnat

Ce are asta cu mitraliere în galerie si amenintari publice ca le va folosi?

aspida
aspida  •  16 Martie 2024, 15:14
Postat de Trotsky pe 16 Martie 2024, 10:03

vai de capul vostru ... de cand are voie jandarmeria sa aresteze? Bai, v-a luat DIICOT-ul, aia care se ocupa cu crima organizată, aveti o peluza condusa de un prezumtiv infractor.

Spre deosebire de altii care au peluza condusa de un infractor dovedit si condamnat

atthur
atthur  •  16 Martie 2024, 15:11

Bergodi,săracu',crede că i se "cuvine" totul ***.Si adevărul e că de când e nico pe la frf,au fost ăștia ajutați la greu: chiar și aseară penalty-ul dat a fost jenant spre penibil !!! Să nu mai zic de japca cu cefereu sau fesnicu cu Steaua(când i-au urcat pe garduri pe Coman și Olaru)....Dar,cum Dumnezeu nu "bate cu boata",nico va merge unde-i locul: alături de bocciii,ca bociu...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează