FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-2

Lui Bergodi nu îi place în lumina reflectoarelor: „Eu sunt rezervat, e sărbătoarea jucătorilor!”

Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după o finală contra campioanei CFR Cluj, scor 2-1. Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul covăsnenilor, și-a felicitat elevii pentru prestația din fața campioanei. +14   FOTO
Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după o finală contra campioanei CFR Cluj, scor 2-1. Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul covăsnenilor, și-a felicitat elevii pentru prestația din fața campioanei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2022 23:34 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 23:43

Sepsi Sf. Gheorghe a cucerit prima Supercupă a României din istoria clubului, după o finală contra campioanei CFR Cluj, scor 2-1. Cristiano Bergodi (57 de ani), antrenorul covăsnenilor, și-a felicitat elevii pentru prestația din fața campioanei. 

Cristiano Bergodi a cucerit a doua Supercupă a României din carieră, după cea cu Rapid, din 2017. Italianul a fost rezervat în timpul declarațiilor, făcând deja planuri pentru sezonul de Liga 1 care bate la ușă.

Dan Petrescu, gest lipsit de fair-play după eșecul din Supercupă: „Nu poți să faci așa ceva. Nu îți respecți nici adversarii, nici competiția”
CFR Cluj - Sepsi 1-2
Dan Petrescu, gest lipsit de fair-play după eșecul din Supercupă: „Nu poți să faci așa ceva. Nu îți respecți nici adversarii, nici competiția”

Cristiano Bergodi, după triumful din Supercupa României

„Nu a fost deloc ușor, mai ales că au făcut 1-0 imediat, nici nu ne așezasem pe bancă. Băieții au făcut un lucru excepțional, CFR era înaintea noastră cu pregătirea. Nu știu nimic de petrecere, nu am avut timp să stau cu băieții. Sunt un pic rezervat, dar mă bucur pentru ei, e sărbătoarea lor! Este ceva deosebit, al doilea trofeu.

Vineri începe noul sezon. Toată lumea are așteptări mai mari de la noi, conducătorii, fanii. E normal, am câștigat trofee. E foarte bine, pentru asta lucrăm în continuare”, a spus Cristiano Bergodi, la Orange Sport.

Antrenorul lui Sepsi a fost lăudat și de Gică Popescu: „Abordarea lui Bergodi este una de echipă mare! În minutul 75, la scorul de 1-1, contra lui CFR, Sepsi pasa în careul de 6 metri, pleca cu mingea jos”.

Ne-am îndeplinit obiectivul, am câștigat Supercupa. Acum ne așteaptă un campionat lung și vrem să facem o impresie frumoasă în continuare. Suntem un club curat, transparent, toată lumea muncește și trage în aceeași direcție. 

Am rămas în legătură cu băieții de la Dinamo, citesc cu amar despre situația de acolo

- Cosmin Matei, mijlocaș Sepsi

N-a fost nevoie de VAR în Supercupă

Supercupa României a fost primul meci intern cu sistemul VAR activ. Istvan Kovacs, Mihai Artene și Ovidiu Hațegan au efectuat doar câteva „verificări silențioase”, fără să intervină în deciziile luate de „centralul” Adrian Cojocaru.

+10 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Hagi a răbufnit la adresa lui Panduru: „Ai uitat asta, «Pandurelu'»? Ce vină am eu?”

FRF a reacționat după decizia Ministerului Sportului: „Ne aflăm în imposibilitatea de a aplica actul” » Forul lui Burleanu cere lămuriri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alexiosas
alexiosas  •  10 Iulie 2022, 01:17

fantastic....peste 10 articole despre supercupa,nu echipe,nu statistici,dar cancanisme si mizerii cu nemiluita

contrabas3
contrabas3  •  10 Iulie 2022, 01:03

Felicitări Sepsi, felicitări Bergodi, felicitări Cosmin Matei! Cosmin, cred că ai fost singurul de la Dinamo care a dat totul pe teren în meciul cu U Cluj! Se vede că ai jucat și la Viitorul și la FCSB. :) Mă bucur că ai găsit echipă bună.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează