FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Cum arată Sepsi cu o săptămână înainte de reluarea campionatului și ce spune Bergodi: „Nu vom fi la turație maximă cu Rapid”

Cristiano Bergodi / Sursă foto: GSP +16   FOTO
Cristiano Bergodi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 09:29 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 09:46

Sepsi a remizat joi după-amiază în Belek, 2-2 cu Gabala, locul 5 din Azerbaijan. Rezultatul final a fost influențat și de deciziile arbitrului turc, care a avut câteva decizii hilare. Câte un penalty de fiecare parte văzut doar de el, plus câteva faze în care i-a oprit pe ardeleni, porniți pe contraatacuri periculoase. 

Cristiano Bergodi și compania mai au duminică un meci, cu Sigma Olomuc, apoi formația covăsneană va reveni în țară. Iar prima etapă aduce un meci exploziv, în Grant, cu Rapid, vineri seară. La pauza meciului cu Gabala, Bergodi s-a întreținut cu conaționalul său, Gianni De Biasi, selecționerul naționalei azere. 

Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” »  Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” » Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi, interviu pentru GSP: „Nici la meciul cu Rapid nu vom fi la turația maximă”

La final, într-un interviu acordat GSP.ro, italianul a explicat care e situația la Sepsi cu o săptămână înaintea startului sezonului de primăvară. 

- Domnule Bergodi, a ieșit bine 2-2 cu azerii de la Gabala după un meci presărat cu mulți nervi? 
- Da, da, sunt mulțumit. Am lucrat tare, ne-am antrenat bine. Se poate spune că am făcut două reprize bune. Și sunt mulțumit că nu s-au accidentat jucătorii. 

- Jucătorii au avut de luptat și cu un arbitru depășit de regulament.
- Se știe că atunci când e un meci de cantonament, toată lumea e supărată. Acum, mai avem meciul de duminică, împotriva celor de la Sigma Olomuc, apoi vom merge acasă pentru ultimele detalii. 

- În acest moment, la cât la sută este pregătită Sepsi de noul an? 
- Suntem la 50-60 la sută. Oricum, nici la meciul cu Rapid nu vom fi la turația maximă. Nici adversarul, adversarii, nu cred că vor fi la turație maximă. Probabil, după primele trei meciuri vom fi! 

Cristiano Bergodi: „Cred că vom face un retur foarte bun”

- Reîncepe prea curând sezonul? 
- Da, vine prea repede. Facem cu toții un cantonament scurt, asta e situația. 

- Cine este cel mai dificil adversar în lupta pentru a fi din nou în play-off? 
- Noi! Dacă înțelegem că trebuie să ne antrenăm bine, să fim modești, umili, atunci vom ajunge în play-off. Eu cred că vom face un retur foarte bun. 

- Vor mai fi sosiri/plecări? 
- Eu sunt mulțumit cu lotul aflat la dispoziție, am un lot foarte bun. Ne descurcăm.

FOTO / Imagini din remiza lui Sepsi cu Gabala, 2-2

+12 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” » Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova

EXCLUSIV Se strânge cureaua la clubul din Liga 1: „Două milioane de euro datorii. Tăiem salariile la jumătate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează