FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi anunță că noul transfer al Rapidului e în lot pentru meciul cu Sepsi: „Nu cred că am făcut o prostie când l-am adus”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de , - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 13:24 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 16:02

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi (59 de ani), a prefațat partida contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, din runda cu numărul 16 din SuperLiga. 

  • Sepsi - Rapid se joacă vineri, 10 noiembrie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Rapid n-a câștigat niciunul dintre ultimele 3 meciuri cu Sepsi, formație pe care o întâlnește vineri, în deplasare. Ba mai mult, giuleștenii nici măcar n-au marcat în aceste 3 jocuri, pierzând o dată 0-2, iar alte două meciuri s-au terminat nedecis.

Cristiano Bergodi a vorbit despre fosta echipă, un adversar pe care îl consideră dificil, în ciuda perioadei mai proaste a echipei. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, înainte de Sepsi - Rapid: „Sper că am reușit să trecem peste euforia victoriei cu FCSB”

„E un meci important și dificil în același timp. Cunosc mediul de acolo, am stat doi ani. Știu ambiția, dorința de a încerca să aibă rezultate importante. E o echipă foarte bună, care s-a întărit în acest an.

Cunosc majoritatea jucătorilor de acolo. Le-am atras atenția băieților. Venim după o victorie mare, importantă pentru noi, dar trebuie să fim concentrați la maxim.

Sper că am reușit să trecem peste euforia victoriei cu FCSB. A fost o victorie importantă pentru noi și cred că nimeni nu se aștepta ca Rapid să o bată pe FCSB în deplasare. Am jucat bine și am câștigat. Știu bine ce se întâmplă la Sepsi

Ei se motivează când vin acolo echipele de tradiție. Le mulțumesc conducătorilor de acolo că m-au adus și am făcut performanță”, a declarat Cristiano Bergodi. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, antrenor Rapid: „Tsoumou e în lot pentru meciul cu Sepsi”

Cu Albion Rrahmani și Kevin Soni accidentați, Rapid rămăsese fără soluții în atac, așa că l-a adus pe Juvhel Tsoumou (32 de ani), care va fi în lot cu Sepsi

„Tsoumou e în lot pentru meci. Ne-am uitat la el, am văzut două-trei antrenamente, dar îl cunosc. Mi-a dat gol când eu eram la Voluntari și el la Hermannstadt. Avem nevoie în atac de un jucător cu un anumit profil. Judecăm după iarnă acest jucător. Cred că se pliază pe stilul nostru. 

Mai e și Kevin Soni, un jucător care a venit nepregătit, dar care a început să se antreneze, iar peste o săptămână sau două va fi și el în lot.

Ne-am uitat la Tsoumou. A făcut și exerciții cu mingea. Cred că o repriză sau o jumătate de repriză poate bifa. Poate începe și ca titular. Am urmărit niște imagini cu el și arată bine,

Avem 7 meciuri până în iarnă și nu cred că am făcut o prostie când l-am adus. Vom vedea pe teren”, a mai afirmat Cristiano Bergodi. 

Citește și: 

Rotaru a luat o decizie fără precedent: „Prima dată în 10 ani când fac asta. Nimeni nu are curajul să întrebe de ce”

A evoluat miercuri în Champions League, dar putea ajunge la FCSB: „Am fost aproape să-l luăm, voiam să joc 4-2-3-1 cu el”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează