FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Presiune pe Cristiano Bergodi » Italianul i-a dejucat planurile patronului Laszlo Dioszegi: „Toată lumea vorbește, comentează și uită esențialul!”

62 de meciuri are Bergodi în Liga 1 cu Sepsi: 27 de victorii, 15 egaluri și 20 de înfrângeri
62 de meciuri are Bergodi în Liga 1 cu Sepsi: 27 de victorii, 15 egaluri și 20 de înfrângeri

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 10:49 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 11:25

Laszlo Dioszegi ar fi vrut să renunțe la italian la finalul sezonului, dar antrenorului de 58 de ani i se prelungește automat contractul după calificarea echipei în play-off.

2022 a fost cel mai bun an din istoria lui Sepsi cu Cristiano Bergodi la timonă. Și-a adjudecat Cupa și Supercupa României, a jucat în Conference League, unde a eliminat-o neașteptat pe Ljubljana, apoi echipa a fost la un pas să producă surpriza cu Djurgarden. Sepsi și-a continuat elanul și, la finalul sezonului regulat, a prins play-off-ul.

Dacă s-ar fi întâmplat să nu intre în primele șase, Cristiano Bergodi ar fi fost automat demis! De altfel, Dioszegi îi căuta deja înlocuitor în perioada cu ape tulburi la Sfântu Gheorghe. Și nici acum n-a renunțat la gândul de a-l schimba pe italian la finalul sezonului.

Intră la negocieri pentru un nou contract

Doar că din informațiile pe care GSP le are, contractul italianului, care expiră în vara acestui an, se prelungește automat odată cu îndeplinirea obiectivului stipulat în acte. În mod normal, ar urma o discuție între părți doar pentru semnarea unui nou contract și discuții financiare suplimentare.

Cert e că Bergodi nu vrea să plece de la Sepsi și știe că presiunea pusă pe vestiar nu ajută absolut deloc echipa. "Nu e deloc ușor să joci sub o presiune mare! Toată lumea vorbește, comentează și uită eșențialul! Suntem în play-off și jucăm în semifinala Cupei României pentru al doilea an la rând! Astea sunt lucruri negative?", a replicat deranjat tehnicianul.

Sepsi joacă acasă cu CFR Cluj, miercuri, de la ora 19:00, în semifinalele Cupei, iar italianul e încrezător că echipa sa poate prinde finala mult visată! 

Lumea zice că e un sezon ratat, dar este un sezon chiar bun! Suntem în play-off, jucăm în Cupă, unde vreau să ajungem în finală. Dacă nu vom ajunge, asta e situația, dar nu mă mai luați cu un sezon ratat, că nu-i deloc așa. Normal că suntem supărați la înfrângeri, dar să nu uităm că suntem în obiectiv.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Mesajul categoric transmis de Cristiano Bergodi, după 17 ani în România: „Fotbalul românesc nu e sărac! Sunt mândru că sunt aici”

2,47este cota caselor de pariuri pentru victoria lui Sepsi în Cupă, aceasta fiind favorită în fața CFR-ului, care are cota 3,10

Citește și:

Răducioiu a găsit vinovații pentru înfrângerea FCSB-ului cu Rapid: „Ei doi au făcut o mare greșeală”
FCSB
Răducioiu a găsit vinovații pentru înfrângerea FCSB-ului cu Rapid: „Ei doi au făcut o mare greșeală”
Reacția lui Basarab Panduru când a văzut schimbările făcute de FCSB: „E vrăjeală! Cred că Becali nu știa asta”
RAPID - FCSB 1-0
Reacția lui Basarab Panduru când a văzut schimbările făcute de FCSB: „E vrăjeală! Cred că Becali nu știa asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează