FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - SEPSI 0-0

VIDEO Bergodi nu e sigur dacă va rămâne la Sepsi: „Nu mă deranjează. Am avut o discuție generală cu cei din conducere”

Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a transmis că o discuție despre viitorul lui va avea loc după finala Cupei României. +16   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a transmis că o discuție despre viitorul lui va avea loc după finala Cupei României.

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2023 23:10 / Actualizat vineri, 12 mai 2023 23:54

Rapid și Sepsi au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 8 a play-off-ului din Liga 1. Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a transmis că o discuție despre viitorul lui va avea loc după finala Cupei României. 

  • Sepsi - U Cluj, finala Cupei României, se joacă pe 24 mai, de la 20:30, pe noul stadion din Sibiu.
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario
MERCATO
Lovituri URIAȘE pregătite de Rapid: Șucu vrea titlul cu Balotelli, marea speranță a lui Arsenal și un ex-jucător de la Barça! Condiția pusă de SuperMario

VIDEO. Cristiano Bergodi, după Rapid - Sepsi 0-0

„Am avut câteva ocazii în prima repriză, ei au revenit în jumătatea a doua a meciului, Niczuly a avut intervenții bune. Nu e ușor în Giulești. Mi-a plăcut cum s-au comportat băieții mei astăzi, e un rezultat pozitiv, sunt mulțumit. 

Încă n-am bătăi de cap în pregătirea finalei, mai e și meciul cu CFR Cluj. Încercăm să scoatem puncte și acolo. Trebuie mai mult sânge rece pentru atacanți, a fost o problemă tot anul. Ne-am creat ocazii, situații, dar nu sunt îngrijorat. 

Am ajuns în play-off, în finala Cupei. Ratăm unei mult, dar sunt mulțumit că ajungem des în careu”, a spus Cristiano Bergodi la Orange Sport. 

Cristiano Bergodi nu e sigur dacă rămâne la Sepsi

Întrebat despre prelungirea contractului cu Sepsi, Cristiano Bergodi a transmis că o discuție cu șefii clubului va avea loc după finala Cupei României. 

„Nu pot să dau un răspuns sigur despre viitorul meu. Probabil vom avea o discuție după meciul din finala Cupei. Am avut o discuție generală cu cei din conducere, dar nu ceva specific. Am decis ca după finală să vorbim. Vom vedea ce se întâmplă. 

Sunt un antrenor cu mulți ani în fotbal, știu că ești legat de rezultate. Nu mă deranjează. Jucătorii sunt întotdeauna actorii principali. De antrenor se poate vorbi după finală, nu mă deranjează acest lucru”, a spus Bergodi. 

Azi s-a întâmplat să nu marcăm, dar până acum marcasem în fiecare meci. Nu văd o problemă. Obiectivul nostru este Cupa, pentru asta ne pregătim. Dar până atunci mai avem un meci cu CFR, sper să nu se întâmple nimic, accidentări sau suspendări. Sper să fim apți la finala Cupei
- Alexandru Tudorie, atacant Sepsi

VIDEO. Niczuly: „Dacă luăm Cupa, e cel mai bun sezon din istoria clubului”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO + FOTO Rică Răducanu și-a reținut cu greu lacrimile » Moment copleșitor în Giulești, înainte de Rapid - Sepsi

VIDEO + FOTO FC Voluntari - FC Botoșani 2-0 » Știm barajul din play-out pentru locul de Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  13 Mai 2023, 04:22

Daca pleaca adio play off si altele! Conducatori cu minte ingusta! Omul are stofa de antrenor in el si a demonstrat asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează