FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 1-2

VIDEO SEPSI - FCSB 1-2. Bergodi l-a contrazis pe Aganovic: „Colțescu a arbitrat bine”

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a comentat înfrângerea suferită, luni seară, în fața celor de la FCSB, scor 1-2, în runda secundă din play-off-ul Superligii. +11   FOTO
Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a comentat înfrângerea suferită, luni seară, în fața celor de la FCSB, scor 1-2, în runda secundă din play-off-ul Superligii.

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 08:52 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 12:20

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, a comentat înfrângerea suferită, luni seară, în fața celor de la FCSB, scor 1-2, în runda secundă din play-off-ul Superligii. 

Tehnicianul italian s-a arătat mulțumit de atitudinea elevilor lui în meciul cu vicecampioana României, în ciuda faptului că ardelenii au pierdut. 

VIDEO. Cristiano Bergodi, după Sepsi - FCSB 1-2: „Sunt mulțumit de cum a jucat echipa” 

„Am făcut un meci bun, dar am pierdut. Cu Farul am pierdut la același scor, dar sunt mulțumit de cum a jucat echipa, a arătat bine. A fost un meci frumos de play-off. 

Păcat ca ne-au anulat al doilea gol în a doua repriză, dar nu pot să le reproșez nimic băieților”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei. 

Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”
Sepsi - FCSB 1-2
Au făcut prăpăd la Sf. Gheorghe! Oficialii lui Sepsi cer măsuri: „Să vedem cine va plăti!”

Cristiano Bergodi, după Sepsi - FCSB: „Cu puțină șansă puteam obține mai mult. Asta e, mergem înainte”

„Am jucat împotriva lui FCSB. Uneori trebuie să le dăm credit și adversarilor. Eu sunt mulțumit și de ceea ce am văzut la mijlocul terenului. 

Am început bine, am avut o ocazie în minutul 4 prin Aganovic. Cu puțină șansă puteam obține mai mult. Asta e, mergem înainte. Băieții s-au dăruit, au avut ambiție, dorință, voință”, a mai precizat italianul. 

Cristiano Bergodi: „Sebastian Colțescu a arbitrat bine”

Ulterior, Cristiano Bergodi a vorbit și despre arbitrajul lui Sebastian Colțescu de luni seară, unul contestat vehement de Adnan Aganovic (35 de ani), mijlocașul lui Sepsi, dar și de Attila Hadnagy, directorul general al clubului.

„Colțescu a arbitrat bine, greșeli decisive nu au fost. Dar meciul a fost unul fragmentat. La fiecare contră, jucătorii lui FCSB cădeau. Trecea un minut-două până se relua jocul și asta ne-a deranjat puțin. Nu s-a jucat a doua repriză”, a punctat italianul. 

Cristiano Bergodi: „Nu știu nimic despre antrenorul lui FCSB”

Cristiano Bergodi a mai precizat că nu știe nimic despre Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB. 

„Nu știu nimic despre antrenorul lui FCSB. Îl știam când era la Vaslui, dar atât. A venit aici, a fost un profesionist acolo, în Cipru. Nu pot să spun nimic despre el, să-mi dau cu părerea. 

În a doua repriză am văzut că a folosit un 4-2-3-1, cu Olaru în spatele lui Compagno. A schimbat cred eu, pentru că a văzut că și noi i-am pus probleme”, a concluzionat tehnicianul lui Sepsi. 

Citește și: 

Face totul ca să-l împiedice să plece » Gigi Becali i-a oferit deja prelungirea contractului scandent în vară

Patronul lui Sepsi, după înfrângerea suferită în fața lui FCSB: „Cred că am fost egalii lor” + „Târnovanu a fost iar îngerul păzitor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează