FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - FCU CRAIOVA

Bergodi pune presiune înainte de verdictul Comisiei în cazul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Ar fi un scandal dacă nu primim 3 puncte!”

Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK
Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi OSK

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 19:53 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 20:12

Cristiano Bergodi (58 de ani) spune că „ar fi un scandal” dacă Sepsi OSK nu ar câștiga la „masa verde” meciul din etapa 23 cu FCU Craiova, suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova din etapa 23 a Superligii a fost suspendat definitiv duminică, 29 ianuarie, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor lui FCU.

Cazul s-a aflat pe masa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF în două rânduri, pe 1, respectiv 8 februarie, dar verdictul a fost amânat de fiecare dată. Acesta este așteptat în această săptămână, miercuri, pe 15 februarie, după cum a anunțat și vicepreședintele clubului din Sf. Gheorghe: „Ni s-a promis că atunci vom afla rezultatul”.

CFR Cluj a lăsat cel mai bun marcator în afara lotului: va pleca liber după finalul sezonului!
cfr cluj
CFR Cluj a lăsat cel mai bun marcator în afara lotului: va pleca liber după finalul sezonului!

Cristiano Bergodi pune presiune înainte de verdictul în cazul suspendării meciului Sepsi OSK - FCU Craiova

Cu două zile înainte să vină verdictul, Cristiano Bergodi, antrenorul de la Sepsi OSK, pune presiune. El susține că „ar fi un scandal” dacă covăsnenii nu ar fi declarați victorioși la „masa verde”.

„Chiar dacă am declarat că ar fi mai bine ca meciul să se joace pe teren, ce facem? Schimbăm regulamentul? Să se schimbe după, după ce ne dau 3 puncte să facă ceva diferit, dar dacă există un regulament trebuie respectat.

Ar trebui să fie un scandal dacă nu ne dau 3 puncte. Deja au amânat de două ori. Nu e vorba că ne agățăm de aceste 3 puncte, dar dacă există un regulament, gata, respectă-l!

Apoi să se schimbe! S-a întâmplat o dată, s-a creat un precedent, abia după schimbi regulamentul. Nu spune acum că nu ne dai 3 puncte sau se rejoacă meciul. Asta e, gata”, a precizat Bergodi la DigiSport, după meciul cu Chindia.

Declarațiile lui Bergodi vin în contextul în care echipa sa nu a câștigat niciun meci de campionat în acest an și tremură pentru poziția 6, ultima de play-off. Imediat sub covăsneni, cu 4 puncte în minus, este chiar FCU Craiova, astfel că decizia Comisiei va cântări enorm în lupta pentru play-off.

Mai multe știri din Liga 1: 

Transfer de ultimă oră în Liga 1: Petrolul s-a înțeles cu jucătorul care a fost la un pas de CSU Craiova!

Toni Petrea a ieșit la atac: „Nu știu ce să mai zic de VAR. Cred că degeaba îl avem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
Shogun01
Shogun01  •  14 Februarie 2023, 08:17
Postat de koleman pe 13 Februarie 2023, 21:22

Bergodi, vrei 3 puncte? I-auzi! Păi voi nu mai bateți pe nimeni, sunteți praf! Punctele se câștigă pe teren. Meciul să se reia din minutul 25, când a fost întrerupt. Bergodi, zi aicea la tătuțu’ tău… te-ai dat cu dușmanu’?

Daca nu mai castiga pe teren, acum se roaga de comisii...a uitat cum se striga pe stadioane, prin Italia

voinea72
voinea72  •  14 Februarie 2023, 07:29

S-a romanizat si "uriasul" antrenor Bergodi, care n-are loc prin Italia, ci tot se plimba pe-aici prin lumea a 3-a a fotbalului(si nu doar). Normal, punctele trebuie sa le primeasca Craiova. Organizatorii pierd meciul, iar arbitrul, observatorul si toata sleahta care a decis mizeria asta, amendati si suspendati pe viata. Nicaieri in fotbalul civilizat, nu se lua alta masura, decat scoaterea din teren a galeriei sau galeriilor. Cei ce pot pierde meciul si primi amenzi sunt organizatorii. Punct. Orice alt punct de vedere, este de domeniul ****(mi le-am pus singur).

MarianDragne76
MarianDragne76  •  14 Februarie 2023, 05:35

Craiova va fi data exemplu datorita scandarilor xenofobe si a atitudini rebele a patronului ei Mititelu dar de ce ? Nu esteprima scandare xenofoba si nu va fi nici ultima !Uitativa la finala cupei Romaniei din Giulesti unde asa zisi romani de etnie ungara isi arata partea dorsala fara chiloti la intonare imnului ,aici nu st acte xenofobe la adresa unei tari ?Uitativa cum intoneaza imnuri secuiesti in limba maghira si la hochei poate FRR ai trebuie google translation pt a intelege ce canta ei dar e usor de dedus.Faceti o mare greseala daca depunctati FCu craiova nici etnicii astia nu st icoana de inchinat ba dimpotriva sunt o minoritate secesionista in mijlocul romaniei !

Vezi toate comentariile (37)
Comentează