FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

„«L-ați executat» pe Croitoru!” » Bauza și compania sunt arătați cu degetul în Bănie: „Au obținut ce-au vrut”

Marius Croitoru / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948 +20   FOTO
Marius Croitoru / Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 08:38 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 11:50

Modul în care Marius Croitoru a plecat din Bănie i-a determinat pe suporterii juveților să afirme că fotbaliștii lui FCU n-au mai dorit să colaboreze cu tehnicianul de 42 de ani. Mulți dintre fanii lui FCU Craiova sugerează că antrenorul a fost „lucrat” de propriul vestiar. În mediul online, aceștia s-au poziționat de partea lui Croitoru, acuzându-i, indirect, de trădare pe jucători.

Ultimele trei meciuri din campionat, în care alb-albaștrii au strâns doar un punct, i-a băgat la idei pe fanii Craiovei. Ei cataloghează drept suspecte prestațiile unor oameni de bază din echipă, existând și două semnale în acest sens: episodul de la meciul din Cupă cu Ripensia (4-1), în care argentinianul Bauza a răbufnit la adresa lui Croitoru în momentul în care a fost schimbat, precum și momentul petrecut la finalul meciului cu Chindia de ieri, când la galerie a fost chemat doar Croitoru, nu și fotbaliștii craioveni.

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”
FCU CRAIOVA - CHINDIA 0-1
Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”

Croitoru, „lucrat” de propriii jucători?!

Dintre cei cu o involuție drastică în ultimele meciuri, comparativ cu începutul sezonului actual sau chiar cu stagiunea precedentă, belgienii Baeten și Van Durmen au avut cel mai vizibil regres, dezamăgind crunt când au intrat pe parcurs sau când au fost titularizați. Chiar și vedeta Bauza a lăsat de dorit în ultimele meciuri, prestațiile sale fiind modeste de la momentul în care s-a întors pe teren după accidentare, iar contractul i-a fost prelungit.

Comunicatul oficial prin care clubul anunța despărțirea de Marius Croitoru a provocat o avalanșă de comentarii pe pagina oficială de Facebook a juveților. În mai puțin de 10 ore, postarea a adunat aproape 300 de comentarii și 120 de distribuiri. Într-un procent covârșitor, fanii s-au poziționat de partea tehnicianului îndepărtat de Mititelu din Bănie.

Mai jos, reacții virulente postate pe contul de Facebook al clubului oltean: 

  • Florian Dobrica: „Exact ce ne trebuia, pleaca un antrenor din cauza unor mercenari si in locul lui pe banca vor sta 2 bufoni”
  • Calofir Cosmin: „Mulțumim, Croitoru. Bafta pe mai departe . Mercenarii sa meargă în liga a 2, unde le este valoarea”
  • Costi Pirciu: „Au obținut ce au vrut, stai să-i vedem de mâine, riscă să joace multă vreme fără suporteri”.
  • Alex Rusu: „L-ați executat si pe Croitoru! In loc sa le taie din salarii si alte penalizari, ei stau bine mersi si schimba antrenorii dupa plac! Mi-e rusine, a disparut complet spiritul alb albastru cu care am crescut! Rusine”!
  • Florin Zaharia: „Păcat! Marius Croitoru un antrenor, un profesionist. Respect pentru omul și antrenorul Marius Croitoru!”
  • Mica Cristian: „(...) Dar jucători mercenarii si cei ce i-au adus când vor plăti....? Aducerea lui Croitoru a fost cel mai profesionist moment al acestui club de după 2011 încoace!
  • Mihai Ionita Turcu: „Păcat de munca depusă până acum, dar cu asemenea catastrofe de jucători nimeni nu va face treabă! Nu cred ca va veni un alt antrenor mai bun și mai profesionist!Succes în continuare Marius Croitoru!”
  • Lucian Carlaont: „Sa va fie rusine … trebuia data afara jumatate de echipa nu Croitoru...”
  • „Nu vreți performanță, vreți decat sa vă bateți joc de suporteri” sunteți niște amatori! Scouteri nu avem, marketing la pământ, am găsit un antrenor bun și acum îl aruncam din cauza unor mercenari
  • Alin Dragomir: „Poate sa vina si Guardiola…cu asemenea jucatori nu ai ce sa faci…”

„Poate e mai bine așa, gata cu circul făcut de antrenorul nelicențiat”

Au existat și unele comentarii în favoarea deciziei luate de Mititelu: 

Asta este, trebuia să se termine cu circul făcut de antrenorul nelicențiat! Trebuie antrenor care sa fie PRO! Patronatul i-a asigurat toate condițiile, așa că Mititelu a făcut tot ce a putut omenește,salarii,condiții,etc”, a scris un fan, completat de un altul: 

„A jucat bine o perioadă echipa, dar să nu uităm că avem 4 victorii, 3 egaluri și 6 înfrangeri. Daca echipa a jucat bine si a castigat meciuri cu echipele bune, iar de 3-4 etape nu mai joaca nimic, e clar că ceva s-a rupt. Poate e mai bine asa.”

Mititelu: „Da, erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători la adresa lui Croitoru”

Inclusiv Adrian Mititelu a dat de înțeles că între jucători și Croitoru intervenise o ruptură iremediabilă. 

„Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători despre ce se întâmplă la echipă. Eu am fost împăciuitor, am încercat să îi împac. Am auzit niște ofuri și am încercat să le transmit semnale de unitate. Era o atmosferă mai proastă. Pe fondul acesta de reproșuri”, a spus Mititelu aseară. 

„Sunt jucători pe care nu-i mai recunosc. Vin și ei la stadion să joace fotbal din când în când. Jocul este lamentabil. Eu nu mă pot uita nici să văd rezumatul. Echipa e în cădere liberă, am simțit asta”, a completat patronul oltean. 

Cifrele modeste pentru Croitoru

Chiar dacă majoritatea suporterilor regretă plecarea acestuia, cifrele nu sunt neapărat de partea lui Croitoru

După 13 etape, tehnicianul a lăsat echipa pe locul 11, cu doar 15 puncte, contabilizând patru victorii, trei egaluri și șase înfrângeri. Anul trecut, după 13 runde (11 dintre ele cu Mutu pe bancă + două cu Stoican), oltenii aveau 12 puncte. 

Croitoru avea sprijinul ultrașilor

Marius Croitoru, pe care finalul meciului cu Chindia îl găsise îngândurat pe banca de rezerve, a mers apoi în apropierea peluzei. Liderii galeriei au discutat preț de câteva minute cu tehnicianul lui FCU, însă nu i-au solicitat acestuia demisia. Dimpotrivă, fanii i-au transmis că nu sunt mulțumiți de atitudinea jucătorilor și l-au aplaudat pe antrenorul instalat în vară.

În schimb, Adrian Mititelu, omul numărul unu în club, a fost înjurat de ultrași, semn că alegerea fanilor era una clară: își doreau ca Marius Croitoru să fie menținut la echipă, iar influența patronului să scadă.

+16 FOTO

VIDEO Golul lui Popadiuc i-a semnat sentința lui Marius Croitoru

Citește și alte știri de actualitate: 

Adrian Mititelu, discurs furibund: „Dă-o dracului de posesie! Mi-e frică să nu retrogradăm!” + Probleme în vestiar: „Jucătorii au avut nemulțumiri”

OFICIAL Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova » Mititelu a început căutările pentru noul antrenor: „Mi-au venit multe propuneri pe WhatsApp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
emil_calinescu
emil_calinescu  •  23 Octombrie 2022, 01:54
Postat de dandana pe 11 Octombrie 2022, 13:22

Nu ai vrea și puțin creier? Nu vedeți ca mititelu cedează jucători la fcsb cei mai buni, nici rotaru care este pe câștig nu și-a dat jucători ai buni la fcsb sau viceversa. La voi trebuie mult creier și băieți care sa vrea binele echipei. Craiova după mine a suporterilor este doar CSU, cu toate ca în ultimul timp și acolo își bat joc de noi la fel ca mititelu, minta d de îngheață apa. Fi pe pace, la Craiova un antrenor străin nu sta cu familia mititelu mai mult de 2 luni. Ori pleacă prost, ori *** trăind printre nebuni.

Am creier si judec cu capul: Mititelu l-a adus pe Napoli prima oara, in 2004. Asa ca un antrenor tip Napoli, fost mare jucator, cu scoala de antrenori la zi, pana-n 40 de ani sau putin peste, dornic de munca si de afirmare, s-ar potrivi perfect in peisaj.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  11 Octombrie 2022, 15:18
Postat de ucv1948 pe 11 Octombrie 2022, 12:05

Vai , vai , vai ... muști mâna care te-a crescut. De la " botoxatul " ăla ai bani să-ți trăiești traiul mizer. Chiar el a spus că v-a dat bani să veniți la meciuri ... râșilor ! *** mititelului rușinea orașului ! HUUUUUUOOOOOOOOOO !!

In primul rand da-mi voie sa te jignesc esti mai Prost ça aia de te-a facut si ça ala de a lasat Samanta in doamna , pe urma am o viata frumoasa castig foarte bine unde sunt adica la Paris de 20 de Ani am casa cumparata , in Paris am casa in Craiova in centru pe boulevardul Nicolae Titulescu , pe cand tu esti doar un trepadus sa ne revedem cu bine pe aici ahh uitasem pe tine te-a impuns DeVIS sau ai scapat doar cu un degetu in rect

terranovaaa
terranovaaa  •  11 Octombrie 2022, 14:27
Postat de koukourigou pe 11 Octombrie 2022, 11:52

Ar trebui sa nu mai vina lumea la stadion, astfel de jucatori nu merita luati in seama

Si veneau multi rau la meciurile clonei :)) din 500 mai vin doar 200?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează