FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Totul pentru atac! CS Mioveni testează un vârf jamaican: a marcat deja cu Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 15:38 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 17:15

CS Mioveni îl testează pe atacantul jamaican Jason Wright, 27 de ani, fost internațional de tineret. Ar fi a doua achiziție, după Alberto Voinea, de la U Cluj.

Mioveniul a suferit pe faza de atac în prima parte a sezonului. Iar conducătorii clubului fac eforturi să întărească echipă, mai ales că Bogdan Rusu s-a accidentat în amicalul cu Dinamo (2-0). Primul venit a fost Alberto Voinea, un „vârf" adus de la CFR Cluj. 

3 concluzii după amicalul celor de la FCSB » Atacul e ieşit din formă + ce soluţii a găsit Petrea pentru flancurile apărării
FCSB
3 concluzii după amicalul celor de la FCSB » Atacul e ieşit din formă + ce soluţii a găsit Petrea pentru flancurile apărării

CS Mioveni îl testează pe Jason Wright

Totodată, argeșenii îl au în probe pe jamaicanul Jason Wright, un atacant de 27 de ani, fost internațional de tineret, care ultima oară a jucat în țara natală, la Humble Lions, de la care a plecat în vară, iar acum n-are echipă. 

Voinea și Wright au fost utilizați de antrenorul Alex Pelici sâmbătă, în amicalul disputat cu FCSB (0-0) la Buftea. Wright a jucat și a și marcat în amicalul cu Dinamo, 2-0.

Bogdan Rusu e acasă

În ceea ce-l privește pe Bogdan Rusu, după ciocnirea cu dinamovistul Eșanu și mai multe investigații efectuate la spitalul Elias și la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, golgeterul Miovenilor se află acum acasă. 

Managerul clubului, Daniel Barbu, a precizat azi că „Bogdan va mai merge la un control, în zilele următoare și apoi vom vedea cât trebuie să mai stea pe tușă". Rusu nu are nevoie de operație, dar are un edem la ochiul stâng ce-i creează probleme.

Fotografii spectaculoase din FCSB - CS Mioveni

+2 FOTO

După 21 de etape, CS Mioveni este pe locul 12, cu 21 de puncte. Cu Pelici pe bancă, echipa are 5 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri.

Citește și: 

Edi Iordănescu, răspuns pentru Al-Fateh » Ce a decis tehnicianul după ce a fost sunat de FRF

Răzvan Lucescu, salvat de VAR! Cum a trecut de la 0-1 la 1-0 în aceeași fază la meciul cu OFI

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează