FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Elvir Koljic are procentaje înspăimântătoare pentru rivale

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 09:00

Omul cu golul s-a întors la CS Universitatea Craiova. Când Elvir Koljici marchează, sunt șanse de 79 la sută ca „juveții” să câștige meciul, bosniacul fiind atacantul care a tras mereu echipa după el.

Bănia și-a recăpătat golgeterul. Elvir Koljici, 24 de ani, s-a întors în Liga 1 cu gol, logic, având în vedere prestația lui în primul sezon de la Craiova, 14 reușite în 21 de meciuri. Uriașul de 1,94 metri a marcat un gol esențial cu Viitorul (3-1), prin care gazdele au preluat conducerea în minutul 45. De când a venit la alb-albaștri, Koljici este un talisman al oltenilor. 

În 11 dintre cele 14 partide în care Elvir a marcat, U Craiova a învins: astfel, atacantul are un procentaj de 79 la sută eficacitate, omul cu golul fiind și cel cu succesul. În rest, a mai scos un punct, cu Hermannstadt (1-1), iar de două ori a înscris degeaba, cu Astra (1-2) și cu Gaz Metan (2-3). El a semnat și punctul decisiv prin care Craiova a învins-o pe FCSB (2-1), prima și singura dată din 2002 încoace. 

Inamicul nr. 1: accidentările 

Un singur mare dușman are Koljici, care a perforat deja porțile a 10 echipe din România. Accidentările. Iar când se rupe, masivul fotbalist stă mult departe de gazon. Lucru care-i înspăimântă pe "juveți", având în vedere și terenul jalnic de pe „Ion Oblemenco”: 

- 68 de zile a stat departe de gazon atacantul când era la Lech Poznan, între martie și mai 2018, pierzând 9 meciuri oficiale din cauza unei rupturi la ligamentul genunchiului; 
- 184 de zile a stat departe de teren fotbalistul în perioada U Craiova, între martie și septembrie 2019, pierzând 26 de meciuri din cauza unei accidentări musculare.  

15 goluriîn 23 de partide a strâns Koljici în tricoul oltenilor

2 milioane de euroeste cota internaționalului bosniac pe transfermarkt

450 de mii de euroa plătit Craiova pe Elvir în vara anului trecut, când l-a transferat de la FK Krupa

Zakarici, cu CFR 

Elvir Koljici va avea un conațional de nădejde alături și pe teren. Momentan, a participat doar la bucuria din vestiar după succesul cu Viitorul (3-1). Goran Zakarici, 26 de ani, extremă dreapta și stânga, a venit de-o lună în Bănie, se antrenează cu echipa, a avut probleme și cu "cartea verde", așa că n-a debutat în tricoul "juveților". Urmează s-o facă după pauza competițională, ar putea intra în calcule pentru etapa din Gruia. 

Vezi și:

CRAIOVA - VIITORUL // VIDEO Elvir Koljic a revenit cu gol în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  03 Octombrie 2019, 13:16

Cit de mult ne-ai lipsit Koljici!Bine ai revenit!

007ace
007ace  •  03 Octombrie 2019, 09:56
Postat de aius pe 03 Octombrie 2019, 09:35

Uite ca gsp ,poate srie si articole realiste, si fara pupin....felicitari !

Se poate atata timp cat nu sunt scrise de Udrea, Craitoiu sau Ramureanu

aius
aius  •  03 Octombrie 2019, 09:35

Uite ca gsp ,poate srie si articole realiste, si fara pupin....felicitari !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează