FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS CSA STEAUA

Fanii CSA Steaua îl provoacă pe Emil Grădinescu: „Vrea FCSB în Ghencea? OK, să gireze el pentru FCSB!” » Reacția ironică a comentatorului: „De acord, dar cu o condiție”

Fanii CSA Steaua îl provoacă pe Emil Grădinescu: „Vrea FCSB în Ghencea? OK, să gireze el pentru FCSB!” » Reacția ironică a comentatorului: „De acord, dar cu o condiție”
Fanii CSA Steaua îl provoacă pe Emil Grădinescu: „Vrea FCSB în Ghencea? OK, să gireze el pentru FCSB!” » Reacția ironică a comentatorului: „De acord, dar cu o condiție”

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 14:20 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 14:54

FCSB a anunțat, prin vocea lui Mihai Stoica, faptul că a făcut deja o solicitare oficială de a închiria arena din Ghencea pentru a disputa acolo derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1, meci care va avea loc duminică, 6 august, de la 21:30. "Nu văd, de data aceasta, ce ne-ar mai putea împiedica", a adăugat MM la Orange Sport.

Probabil că vor urma alte negocieri între CSA Steaua și șefii FCSB-ului, la fel cum s-a întâmplat și săptămânile trecute, când au fost finalizate cu un refuz din partea clubului deținut de MApN de a pune la dispoziția roș-albaștrilor arena respectivă pentru confruntarea cu Dinamo.

O parte a suporterilor CSA Steaua, care au fost extrem de vehemenți în a susține că FCSB nu are ce să caute în Ghencea, au lansat în această dimineață o provocare. În direcția lui Emil Grădinescu, comentator al meciurilor de fotbal pentru posturile Orange Sport și Prima Sport și cel care a susținut mereu, pe un ton apăsat, că ceea ce face CSA Steaua în privința blocării accesului FCSB pe stadion "este un abuz. Stadioanele au fost construite pentru a se juca fotbal pe ele și pentru a produce bani, nu pagubă așa cum se întâmplă cu arena din Ghencea".

Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul
FCSB - Dinamo
Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul

„Steaua Liberă” lansează o provocare pentru Emil Grădinescu

Pagina de facebook "Steaua Liberă", administrată de un nucleu al fanilor CSA Steaua și care a fost un aprig apărător al lui Florin Talpan în toate demersurile pe care acesta le-a avut, a creat astăzi următoarea postare:

"Vrem să facem un anunț!

Suntem de acord ca FC Fcsb să joace pe stadionul Steaua, CU O SINGURĂ CONDIȚIE!

Vrem ca domnul Emil Grădinescu să își asume calitatea de girant pentru FC Fcsb. ÎN SCRIS! Vrem ca domnul Grădinescu să semneze și el contractul de închiriere și să își asume rolul de plătitor al chiriei în cazul în care FC Fcsb nu o va face.

Domnul Grădinescu are dreptate când spune că stadioanele din România trebuie să producă bani. Dacă domnia sa chiar crede că FC Fcsb este un partener de bună credință pentru Steaua, ar trebui să accepte provocarea noastră. Dacă e cum zice el, atunci FC Fcsb va plăti chiria și toate cheltuielile la timp, în totalitate, deci el nu va trebui să scoată niciodată nici măcar un leuț din propriul buzunar.

Dar, dacă FC Fcsb se dovedește a fi un club țepar, cum credem noi, care nu plătește chiria la stadionul Steaua, atunci banii din chirie vor fi luați de Steaua din buzunarul domnului Grădinescu, care cu siguranță va fi foarte fericit că stadionul nostru va produce bani pentru bugetul de stat.

Sunteți de acord, domnule Grădinescu?

Cum ar spune și americanii, put your money where your mouth is (n.r. în engleză, acțiunile să reflecte vorbele)!"

Replica lui Emil Grădinescu: „Să scrie cu majuscule «FCSB e Steaua»”

În acest joc-provocare propus de fanii CSA, care l-au contestat de cele mai multe ori extrem de dur pe Grădinescu, în câteva cazuri chiar fiind vorba despre derapaje și amenințări, comentatorul a avut o replică: "Da, accept, dar cu o condiție și anume finalul contractului de închiriere să conțină propoziția următoare, scrisă chiar cu majuscule: FCSB e Steaua!".

Răspunsul fanilor CSA Steaua

Le mulțumim celor de la GSP pentru că au avut curaj să îi transmită domnului Grădinescu provocarea pe care am lansat-o. Și îi mulțumim și domnului Grădinescu că a răspuns. 

Prin răspunsul dat, domnul Grădinescu a confirmat două lucruri pe care noi le cunoșteam deja: 

1. A confirmat că FC Fcsb nu este un partener de afaceri bun pentru clubul Steaua București. Dacă ar fi fost, domnul Grădinescu ar fi acceptat provocarea noastră fără niciun comentariu și mai ales fără acea condiție lipsită în totalitate de sens. 

2. A confirmat și că FC Fcsb nu a fost și nu este Steaua București. Dacă ai nevoie de un contract scris în care clubul Steaua să spună ”FCSB e Steaua”, e clar că FC Fcsb nu e Steaua.

„Conducerea CSA a arătat din nou că-și bate joc de suporteri”

Emil Grădinescu e cel care a comentat sâmbătă seara derby-ul FCSB - Dinamo, disputat pe Arcul de Triumf și, în debutul comentariului său, a avut un discurs-manifest: 

"Cel mai crâncen derby din spatele nostru, 70 de ani de ostilitate, aceste două echipe au deținut multă vreme monopolul performanței. 

FCSB/Steaua și Dinamo au 94 de trofee interne, doar că vremurile bune s-au dus cel puțin pentru Dinamo, care se zbate să rămână în viață după tentativa de asasinat comisă de Cortacero și banda sa de escroci. Două rivale neînduplecare care făceau legea în fotbalul din România. 

Conducerea CSA a arătat din nou că-și bate joc de suporteri, de orice normă, într-un an în care Guvernul crește taxele și impozitele, în care deficitul bugetar a crescut, TVA a crescut la mâncarea pentru câini și pisici. Ei bine, conducerea CSA plătită de la buget refuză să alimenteze acest buget. Cel puțin 100.000 de euro ar fi intrat la buget dacă stadionul Steaua ar fi fost închiriat".

+19 FOTO

VIDEO Marcel Ciolacu, declarații după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Nu voi permite nimănui să facă asta”

Lăcătuș a spus „Steaua” în loc de „FCSB” » Cum a reacționat „Fiara” când și-a dat seama ce a zis
FCSB - Dinamo 2-1
Lăcătuș a spus „Steaua” în loc de „FCSB” » Cum a reacționat „Fiara” când și-a dat seama ce a zis
Replică dinspre CSA, după ce galeriile Dinamo și FCSB i-au înjurat la unison: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”
FCSB - DINAMO 2-1
Replică dinspre CSA, după ce galeriile Dinamo și FCSB i-au înjurat la unison: „Clonele și-au unit forțele. Era prea mult să găzduim atâția trădători”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (115)
torinezul
torinezul  •  28 Iulie 2023, 09:01
Postat de Hcm27 pe 24 Iulie 2023, 17:44

Alt Academician, din...Italia!Sau tu ești prostule...concret, de îți iei apărarea singur?Și când nu ai a spune nimic, o "arzi" pe noțiuni de gramatica și cu ****(stelute).

Stelutele erau " ***".Vezi ca nu e injuratura! Ce sa fac daca,tu roman, nu-ti cunosti limba materna?! *** Totusi e bine ca stii unele orase italienesti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fabulos
fabulos  •  25 Iulie 2023, 10:31

Dilema se rezolva foarte usor: CINE SEMNEAZA CONTRACTUL DE INCHIRIERE?

Supersonick13
Supersonick13  •  25 Iulie 2023, 03:16
Postat de Nicknack pe 24 Iulie 2023, 22:42

Pai nu vreau doar eu.Stelistii adevărați vor că echipa FcSfinta Biserica sa joace de exemplu la Pitești că tot din bani publici e construit stadionul și sunt mai săraci ca armata..Și e și o mănăstire în apropiere ..așa nu mai e miros de pirnaiasi in Ghencea ..Sunt multe alte stadioane daca vede Becali că nu e dorit in Ghencea de ce insistă?Să arate el că un infractor face ce vrea doar că are bani?Sunt bani făcuți in cirdasie cu Satana din furat nu le trebuie bani murdari armatei.

Amandoi sunteti mai prosti decat cele mai proaste animale locul meu de stelist e in Ghencea nu in Sf.Gheorghe sau mai stiu eu pe unde csa nu e egal Steaua ci cel mult Regal Bucuresti..... aceasta echipa exista doar datorita unor generali care capuseaza statul roman atat in speranta aparitiei vreunei minuni de 35 mil euro . De ce UEFA recunoaste FCSB continuatoarea Stelei? Pt ca conform legiilot o echipa ce continua in aceleasi competii fara intrerupere este acea echipa nu una infiintata pe genunchi.... si perepede inainte de un clan care a dat-o fara regrete..... Armata are nevoie de altceva nu de o echipa fantoma de fotbal.... Rusii ataca la cativa km de granita nu cred ca fotbalistii stiu sa foloseasca o mortiera.....

Vezi toate comentariile (115)
Comentează