FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția Stelei, după ce Becali a solicitat să joace în Ghencea: „Am primit cererea”

CSA Steaua nu exclude din start posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea. Totuși, „militarii” nu au oferit până acum un răspuns concret și anunță că urmează să analizeze în perioada următoare solicitarea clubului patronat de Gigi Becali. +43   FOTO
CSA Steaua nu exclude din start posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea. Totuși, „militarii” nu au oferit până acum un răspuns concret și anunță că urmează să analizeze în perioada următoare solicitarea clubului patronat de Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 17:34 / Actualizat vineri, 20 august 2021 17:35

CSA Steaua nu exclude din start posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea. Totuși, „militarii” nu au oferit până acum un răspuns concret și anunță că urmează să analizeze în perioada următoare solicitarea clubului patronat de Gigi Becali.

Cu referire la solicitarea formulată de FCSB privind închirierea stadionului Steaua pentru desfășurarea de meciuri oficiale ale echipei FCSB, vă comunicăm că am primit o astfel de cerere. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua dorește colaborarea cu toate cluburile și structurile sportive, colaborare bazată pe respect reciproc, încredere, bună armonie și neafectarea intereselor proprii, astfel încât am răspuns că, închirierea stadionului se va face, după analizarea detaliată a fiecărei solicitări și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, aplicabile în acest domeniu”, a comunicat Ștefan Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, pentru digisport.ro.

Edi Iordănescu: „Mi-aș dori să joc în Ghencea!”

Edi Iordănescu (43 de ani) a recunoscut joi, la prima conferință de presă în calitate de antrenor al FCSB-ului, că și-ar dori ca echipa lui să evolueze pe noul stadion din Ghencea, locul unde tatăl său a scris istorie.

În prezent, din cauza conflictului dintre CSA Steaua și FCSB, accesul clubului lui Gigi Becali în Ghencea e interzis. Edi Iordănescu a refuzat să comenteze disputa identitară dintre cele două entități, dar nu și-a putut ascunde dorința de a putea juca alături de noua sa echipă pe ultramoderna arenă din Ghencea.

Se îndeplinește marea dorință a lui Edi Iordănescu?

„Sunt aici să aduc spiritul înapoi. Dacă cineva crede că vor fi schimbări majore pe termen scurt, se înșală! Nu vreau să-i necăjesc, îi avertizez să se încarce cu puțină răbdare. Trebuie să schimbăm rapid implicarea și starea de spirit.

Nu mai vreau să comentez subiectul FCSB - Steaua. Am copilărit în Ghencea. Mi-aș dori să joc acolo, bineînțeles, acolo am crescut. Eu am spus ce-mi doresc. 

Am o singură tristețe în suflet, mai exact faptul că pe prieteni de-ai mei din copilărie acum îi văd împărțiți. Când intervine confuzia și lumea pleacă în două direcții e cel mai trist lucru. Nu doar pentru clubul Steaua, ci și pentru fotbalul românesc și chiar pentru societate”. 

Edi Iordănescu, poveste de stelist și o dramă: era să moară în cantonamentul Rapidului!
FCSB
Edi Iordănescu, poveste de stelist și o dramă: era să moară în cantonamentul Rapidului!

Suporterii au un rol esențial. Garanția sunt eu. Nu au digerat bine unele lucruri petrecute până acum. Va fi o întâlnire în care vom puncta anumite lucruri. Fără suporteri, va fi foarte greu să reușim. Am nevoie de suporteri, la fel cum jucătorii au nevoie de ei. Îi știu supărați, frustrați, știu că le e dor de performanțe, dar doar Dumnezeu face minuni, eu nu fac. E nevoie de timp și muncă. Îi aștept aproape
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

+39 FOTO

FCSB vrea să joace în Ghencea!

În această vară, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a comunicat că vicecampioana a făcut oficial cerere pentru a juca pe stadionul Steaua, din Ghencea.

„Am făcut cerere pentru Ghencea, noi facem totul sub formă legală. Vrem să vedem, am făcut și la Arcul de Triumf și ne-au spus că nu au încă modalitatea de a închiria, nu au forma juridică necesară. Am făcut și la Ghencea, să vedem ce ne spun”, declara Becali în luna iulie, la Pro X.

Edi Iordănescu, prima conferință de presă la FCSB:

Citește și alte știri despre FCSB:

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu

FCSB sperie rivalele cu numirea lui Iordănescu: „S-au blindat, e clar!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (51)
ilie2333
ilie2333  •  21 August 2021, 10:30
Postat de freddy pe 21 August 2021, 09:53

Atat ai putut tu sa tastezi! Ca un copil de 12 ani... Bravo ba ultrasule.

https://lpf2.ro/liga2/html/clasament_spectatori CSA Braila 900 de spectatori cu tot cu invitatiile gratuite

freddy
freddy  •  21 August 2021, 09:53
Postat de 21lva pe 20 August 2021, 20:59

Oamenii au primit cererea, au printat-o pe hârtie igienică și acum așteaptă. Cui îi vine primul, o s-o analizeze

Atat ai putut tu sa tastezi! Ca un copil de 12 ani... Bravo ba ultrasule.

ekneb
ekneb  •  21 August 2021, 09:24
Postat de hristo8 pe 20 August 2021, 20:23

cum degeaba? se pregatesc pt liga1. ai rabdare. rolul fcsbului care e?

Numa sa nu se pregateasca precum dinamo... pt champions league!!!! Minim 2 ani se pregatesc pt dans sportiv, dupa care poate iara inca... x ani, suna a Borcea, fraza ta.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează