FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-1

Jovan Markovic, „aroganțe” după victoria cu FCSB: „Să se ducă la doctor!” + „I-am mai bătut, nimic special”

FOTO: facebook @UCVOficial +13   FOTO
FOTO: facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 23:47 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 23:52

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB, scor 2-1. Jovan Markovic (21 de ani) și-a ironizat rivalii în timpul interviurilor de la final. 

Markovic a fost un constant pericol pentru Tamm și Dawa. A părăsit terenul în minutul 77, acuzând dureri la genunchi. Atacantul oltenilor a fost în formă și la interviurile de după meci. 

Ion Crăciunescu a revenit cu verdictul la faza penalty-ului celor de la FCSB, după ce la pauză se blocase: „Dacă spun asta, vă supărați” » Contrazis de specialistul contactat de GSP
CSU Craiova - FCSB 2-1
Ion Crăciunescu a revenit cu verdictul la faza penalty-ului celor de la FCSB, după ce la pauză se blocase: „Dacă spun asta, vă supărați” » Contrazis de specialistul contactat de GSP

Jovan Markovic, aroganțe după victoria cu FCSB: „I-am mai bătut!”

„Sunt foarte importante punctele de astăzi, ne dau un moral bun, ne dau plăcere pentru a ne antrena în continuare. 

I-am mai bătut pe cei de la FCSB, e o echipă ca oricare alta, nimic special. Trebuie să ne vedem doar de meci, ca de obicei.

Eu sunt OK. Am doar o mică durere la genunchi, nu am nimic grav”, a spus Jovan Markovic la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport. 

La faza penalty-ului de 1-0, Markovic l-a întors pe toate fețele pe Tamm. Întrebat „dacă i-a rupt coloana” adversarului, atacantul Craiovei a răspuns râzând: „Să se ducă la doctor!”.

SUPERLIGA » VIDEO cu autogolul lui Oaidă, decisiv în CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

Schimbare de antrenor în Liga 1! Și-a anunțat în direct plecarea: „Nu văd cum să mai rămân aici!”

Confirmă discuția decisivă cu Dan Petrescu: „M-a surprins că a vorbit despre asta”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
cirus11
cirus11  •  19 Septembrie 2022, 22:47

Uneori stau si ma gandesc cum o sa arate Markovic imediat dupa ce se lasa de fotbal, baga 50-100kg in plus?

brera30
brera30  •  19 Septembrie 2022, 18:59
Postat de marius1979 pe 19 Septembrie 2022, 15:11

Markovic a fost prastie, zero barat la Cluj. Acuma o fost trantit de Tamm. Ce mare scofala. Dupa meci are gura mare. Cocalarism intruchipat. Nu cumva il vrei si tu la nationala? *** olteni. *** Romaniei

Important e ca v-am bătut. Ce treaba are meciul de la Cluj. Lasă vrăjeala, niciun meci nu seamănă cu altul. Dacă e așa, perlele voastre nu joaca nimic, absolut nimic in campionat. Mai aroganți ca voi nu exista nimeni, începând cu *** din cutia de carton. Hai, gata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brera30
brera30  •  19 Septembrie 2022, 18:44
Postat de paiazze pe 19 Septembrie 2022, 11:52

Te-ai umflat ca broasca, da' degeaba. Gluma aia cu "sa se duca la doctor" o inteleg. l-a facut *** pe Tamm. Dar arogante din astea cu "i-am mai batut, e o echipa oarecare" nu prea se fac. Am vazut ce mare fotbalist e. Branza buna in burduf de caine.

Dar văd ca îți plac cocălărismele lui Mm, ești tare rău….eu nu m am referit la meciul de ka Cluj, am vb strict de meciul cu echipa acronim. Dacă e sa o luam așa, vezi ce fac vedetele de 50 de mil, care nu produc nimic. Doar acronimul e de voi, atât.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează