FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Lorena Balaci, mesaj dur pentru cei care i-au vandalizat casa lui Sorin Cârțu: „În faţa nesimţirii, a prostiei şi a huliganismului nu pot să tac!”

Lorena Balaci
Lorena Balaci

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 18:41

Sorin Cârțu, președintele celor de la CSU Craiova, are din nou de suferit în Craiova, fiind victima unui act de vandalism. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, condamnă comportamentul ultrașilor.

„În faţa nesimţirii, a prostiei şi a huliganismului în formă continuată şi agravantă nu pot să tac! Am vorbit şi prima dată când s-a întâmplat acest lucru, dar deja această formă este continuată şi agravantă! Fac apel la autorităţile locale, poliţie, jandarmerie să ia cunoştinţă de art. 287 Cod Penal şi să rezolve această problema până nu va degenera, iar urmările vor fi de zeci de ori mai mari. Huliganism = Infracţiune prevăzută în codul penal anterior; în prezent, faptele respective constituie infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”, a scris Lorena Balaci pe Facebook.

Lorena Balaci, mesaj dur pentru cei care i-au vandalizat casa lui Sorin Cârțu: „În faţa nesimţirii, a prostiei şi a huliganismului nu pot să tac!”

Casa lui Cârțu, vandalizată din nou! Președintele CSU Craiova, reacție dură: „Atacați ziua, bă. Cu fața descoperită și fără cagulă”

Pe gardul fostului mare fotbalist al Craiovei au fost scrise mesaje jignitoare, oficialul celor de la CS Universitatea fiind deranjat de modul în care poliția tratează cazurile.

„Mori”, „Nu uităm, nu iertăm”, „Cârțu = sifon” și „CSU = clonă”, au fost mesajele de pe gardul casei lui Cârțu.

„Plângerile mele sunt tratate cu superficialitate la poliție. La două dintre ele nici n-am primit răspuns. Aseară au fost patru inși. Trei vopseau și unul filma și fotografia. Probabil or să facă și live-uri. 

Cu ce am greșit eu, mă, în Craiova? Că am făcut palmares? Poate sunt cel mai titrat. Te bați pe palmaresul meu? Mi-e teamă de orice... Dar să vină ziua, să nu vină noaptea. Atacați ziua, bă, că nu va face nimeni nimic! Să vină ziua fără cagulă și cu fața descoperită. Normal că mă duc la Poliție să fac plângere, pentru că vin cu mască, vin cu cagulă. Vino, mă, și vorbește ziua, nu noaptea ca hoții, ca vagabonzii. Suntem în 2021, bă!”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Aștept să văd dacă a fost sau nu mâna noastră. Data trecută au fost cei de la CSU Craiova si au dat vina pe noi. Poliția a investigat și s-a dovedit că au fost suporterii lor. Am văzut și eu când m-am trezit acele imagini, dar nu știu nimic. Nu știu dacă au fost suporterii noștri pentru că au fost ocupați în ultimele două săptămâni pentru a pregăti coregrafia pentru meciul cu echipa înființată în 2013. Nu am scris noi! Vinovații să fie amendați, să aibă dosar și să meargă la pușcărie.

- Andrei Preda, liderul galeriei FCU Craiova 1948, la Pro X

Nu e prima oară când Cârțu are de suferit

Sorin Cârțu a mai avut de două ori de suferit în trecut, când casa și cofetăria sa au fost vandalizate, în decurs de câteva zile.

Mai întâi, președintele lui CSU Craiova și-a găsit gardul casei inscripționat „Cârțu cofetaru", aluzie la o mai veche afacere de familie a fostului jucător al „Craiovei Maxima", „CSU = clonă" sau „Clonat infect".

Ulterior, pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist: „Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva olteanului.

VIDEO Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește și: 

Ce-ai făcut, Bobiță? CSU Craiova - Dinamo, snopit de „Las Fierbinți” în topul audiențelor de luni

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după ce echipa sa a zdrobit-o pe Dinamo: „A fost fantastic!” » Ce spune despre marele derby cu FCU de etapa următoare

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
risc_mix
risc_mix  •  29 Septembrie 2021, 23:45

Si daca nu poti sa taci care-i problema? Cine te crezi tu? In ce calitate ceri tu militiei ,,sa rezolve problema''? Sau crezi ca asta o,,pila'' pt Atanas Trica?

kuba
kuba  •  29 Septembrie 2021, 21:50

In numele cui se agita Sosoaca Lorena?! Te-a împins cofetarul la înaintare?!

kuba
kuba  •  29 Septembrie 2021, 21:47

Respect maxim pentru Ilie Balaci dar Lorena Sosoaca sa își vadă de nasul ei! Ca este fata lui Ilie nu o face o zeița! Tatăl ei a fost zeul fotbalului in Bănie nu Lorena Sosoaca! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează