FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

„Arde” Bănia înaintea confruntării directe dintre CSU și FCU » Galeriile din Craiova se „războiesc” în mesaje

Galerie FCU Craiova
Galerie FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 11:01 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 12:35

După victoria categorică obținută în Groapă, pe terenul rivalei Dinamo, pentru CSU Craiova urmează un nou derby al orgoliilor, de această dată poate mult mai aprins decât a fost cel din „Ștefan cel Mare”. Craiova lui Reghecampf se va duela pe teren propriu cu cealaltă echipă din oraș, FCU Craiova, luni.

  • Meciul CSU Craiova - FCU Craiova este luni, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look

Derby-ul nu a început încă pe gazon, dar suporterii celor două cluburi se „războiesc” deja în mesaje pe facebook. Peluza Sud și Peluza Nord pregătesc atmosfera de meci mare, iar pe rețelele de socializare spiritele s-au încins cu multe zile înainte de primul fluier.

Nu se tolerează! Cum se tachinează CSU și FCU Craiova, înaintea meciului direct
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA
Nu se tolerează! Cum se tachinează CSU și FCU Craiova, înaintea meciului direct

„Arde” Bănia înaintea confruntării directe dintre CSU Craiova și FCU Craiova

În partida tur dintre cele două combatante, FCU Craiova a fost gazda întâlnirii. Atunci, organizatorii nu au pus în vânzare bilete și pentru adversari, iar acest gest a creat revoltă în rândul susținătorilor de la CSU Craiova. În cele din urmă, fanii echipei lui Rotaru au ajuns la meci și și-au purtat echipa favorită spre victorie, scor 2-0, grație reușitelor lui Nistor și Baiaram. 

Cum ora returului se apropie, odată cu ea se încing din nou spiritele între rivalele din Craiova. Gazde de această dată, cei de la CSU Craiova au hotărât să pună în vânzare bilete doar pentru suporterii care au fost prezenți la meciul cu CFR Cluj, pentru a fi siguri că adversarii lor nu vor ocupa alt sector la meci decât cel destinat oaspeților. 

Peluza Sud atacă pe Facebook înainte de CSU Craiova - FCU Craiova

Pe facebook, suporterii Peluzei Sud 1997 au postat un mesaj vehement, cu jigniri la adresa rivalilor: „Ziua Judecății a fost doar amânată, spre bucuria scursurilor, dar de data aceasta datele problemei sunt altele și suntem pregătiți să-i judecăm pe cei care au atacat și pătat numele Universității Craiova”.

Fanii lui FCU pun presiune pe organizatorii partidei. Ei amenință că dacă nu vor fi lăsați să intre pe stadion își vor face singuri dreptate și vor reedita momentele din toamna lui 2018, atunci când a ieșit haos: fanii celor două echipe s-au bătut cu bestialitate între ei, dar și cu jandarmii și mai multe mașini au fost avariate.

csu - Universitatea Craiova 🇷🇴 De data aceasta clonățeii nu au mai avut același noroc ca și în meciul tur, când...

Publicată de Peluza Sud 1997 pe Joi, 10 februarie 2022

Replica fanilor lui CSU Craiova

Fanii echipei gazdă au răspuns în același stil: „Tupeul papucarilor familiei Mititelu e incredibil”, așa începe mesajul postat de Peluza Nord pe pagina de Facebook. 

Tupeul papucarilor familiei Mititelu e incredibil. Dupa ce la meciul tur au facut tot posibilul sa blocheze accesul...

Publicată de Peluza Nord Craiova pe Joi, 10 februarie 2022

Fanii Craiovei lui Rotaru afirmă că le-au propus adversarilor înaintea întâlnirii directe din turul campionatului să ofere 30% din biletele disponibile, cu promisiunea că de același procent vor beneficia și ei la partida retur. Cum aceștia au refuzat propunerea, răspunsul celor de la CSU a fost cel așteptat. Suporterii din Peluza Nord au răspuns acum cu aceeași monedă: „O să primiți câte bilete ne-ați dat și oricum vă mai și rămân, impostori ipocriți!”.

Citește alte știri din Liga 1:

Nelu Varga, prima reacție după oferta lui Becali: „Poveștile lui Gigi, își face iluzii cu Omrani!"

Ședință de urgență la Dinamo » Flavius Stoican și Iuliu Mureșan vor fi dați afară: „A plecat deja, e definitiv!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
pittt
pittt  •  13 Februarie 2022, 17:23
Postat de tzintaru pe 12 Februarie 2022, 17:18

Pai nu este aceeași situație.Desi nu este normal cum au procedat (aici îți dau dreptate),măsură lor nu împiedică accesul pe stadion.Adica,îți puteai lua bilet și să vezi doar acel meci.Puteau să pună 100 de lei biletul și la suporterii FCU sa dea invitații !Nu ar fi fost primul caz.Doar că acum se îngrădește accesul pe stadion.E puțin diferit!

Cine a zis că nu e diferit, dar așa se răspunde la o mârlănie, cu o altă mârlănie, dacă se poate si mai mare. Cine a stabilit că mârlănia FCU e ok și asta nu? După ce ai fost mârlan nu te mai dai victimă...

logic.mitologic
logic.mitologic  •  13 Februarie 2022, 14:02

galeria lui Mititelu e un fel de circ ambulant pe banii patronului :)))) :)))) sunt prezenti in mass-media mai des decat Bianca Dragusanu. Ar trebui boicotata de toata suflarea ultras din Romania aceasta peluza fake, fac de ras toata Romania.

houri.10
houri.10  •  12 Februarie 2022, 19:44
Postat de Dan Urucu pe 11 Februarie 2022, 14:31

https://www.youtube.com/watch?v=EPWzSwvb-q4 Aveti curaj sa va uitati? :)))

Uita te George de la Brăila ce înseamnă o galerie... în deplasare!! Papucarilor!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close