FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

FOTO Verdictul lui Marius Avram la penalty-ul dictat în Craiova - FCSB » Cum și-a întors Bîrsan decizia

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8 al primei reprize din Universitatea Craiova - FCSB. +33   FOTO
Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8 al primei reprize din Universitatea Craiova - FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 21:20 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 21:47

Darius Olaru a deschis scorul în minutul 45+8 al primei reprize din Universitatea Craiova - FCSB. Chemat de Cătălin Popa să revadă faza, „centralul” Marcel Bîrsan s-a răzgândit și a dictat penalty pentru oaspeți. Marius Avram, fost arbitru FIFA, spune că decizia a fost corectă. 

În al treilea minut al prelungirilor primei reprize a avut loc singurul moment încins al derby-ului Universitatea Craiova - FCSB.

Ofertă oficială pentru Compagno. Becali a acceptat-o » Mai trebuie doar acordul atacantului
FCSB
Ofertă oficială pentru Compagno. Becali a acceptat-o » Mai trebuie doar acordul atacantului

FOTO. Penalty dictat în prelungirile primei reprize din Universitatea Craiova - FCSB: Bîrsan, întors de VAR

O acțiune încâlcită în careul oltenilor a adus mingea la Florinel Coman. Extrema celor de la FCSB a șutat în piciorul lui Gjoko Zajkov. Balonul a ricoșat apoi în brațul fundașului din Macedonia de Nord.

Verdictul lui Marius Avram la penalty-ul dictat în Craiova - FCSB » Cum și-a întors Bîrsan decizia

Mâna era într-o poziție nefirească, depărtată de corp. Acesta vine cu brațul spre minge. Faza este asemănătoare cu cea din Dinamo - Rapid, când giuleștenii ar fi trebuit să primească penalty, a transmis un fost arbitru internațional pentru GSP.ro.

Marcel Bîrsan n-a observat inițial incidentul. După 3 minute de analiză în camera VAR, Cătălin Popa l-a chemat să revadă faza la monitorul montat pe marginea terenului. „Centralul” din București a întors decizia și dictat lovitură de la 11 metri.

Marius Avram, expertul Digi Sport în arbitraj, spune că decizia luată de Bîrsan a fost una corectă:

Am să încep cu legile jocului. Doar asupra primului punct. Jucătorul Craiovei atinge în mod deliberat mingea cu mâna, inclusiv cu brațul spre minge. Să vedem faza, ca să ne lămurim dacă se încadrează la acest punct. Prin acea mișcare, de sus în jos, atinge mingea. Nu mingea îi vine în braț! Sunt două lucruri complet diferite. Este o mișcare evidentă. El coboară și lovește, interpretarea de intenție sau nu nu o putem face. Nu putem intra în mintea jucătorului
- Marius Avram, la pauză, la „Digi Sport Special”

VIDEO. Elias Chalambous anunță că Andrea Compagno nu va fi în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova: „A lipsit la ultimele două antrenamente. Mi s-a spus că are o ofertă”

Citește și alte știri din Superligă: 

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
FCSB
Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Ianuarie 2024, 17:18

...afara cu hategan din arbitraj el trebuie dat ca exemplu ...ca sa avem un arbitraj corect ...

granjan
granjan  •  29 Ianuarie 2024, 16:52
Postat de anticenzuralasport pe 29 Ianuarie 2024, 10:48

Pai faze mai puțin asemănătoare pentru a acorda penalty s a întâmplat în careul Stelei ! La Arad s a dat penalty la un henț invizibil...anul trecut Craiova a avut penaltyuri peste penaltyuri cu noi pentru mult mai puțin- un henț la Cristea când ăla se ferea...În plus noi am avut penaltyuri clare neacordate și conform olteanului Crăciunescu...de ex împingerea de Ivan a lui Enjuma...Pentru voi...ar fi normal că un fundaș să facă stop pe piept și apoi să plece cu mingea în mână ?

Haide, că nu ați fost chiar așa de victime precum vă plângeți. Nu doresc să trecem în revistă și penaltiurile pe care le-ați primit doar în sezonul ăsta pe adieri ale vântului - cum au fost cele cu CFR sau la Varul C-ța (practic, sunteți singura echipă care în campionatul ăsta a primit penalti la Ovidiu)...

Nini
Nini  •  29 Ianuarie 2024, 16:12

Acest adi minune al arbitrajului este adus în studio deoarece poate explica fazele precum dorește cel care l-a invitat. Rușine

Vezi toate comentariile (11)
Comentează