FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract, pe care FCSB alege să-i ignore

Dan Petrescu, foto: Imago
Dan Petrescu, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2021 10:24 / Actualizat miercuri, 19 mai 2021 10:30

CFR Cluj și-a adjudecat un nou titlu, iar Becali a anunțat la miezul nopții că nu renunță la Toni Petrea și că „eu țin hățurile”. 

Există câteva nume mari din fotbalul românesc care ar putea veni pe banca FCSB, dacă patronul echipei roș-albastre ar fi determinat să angajeze un tehnician cu nume și să îi lase mână liberă. 

Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract

  • DAN PETRESCU a rămas pe drumuri după ce-a demis de turcii de la Kayserispor, formație la care a rezistat doar 45 de zile. Opt meciuri la Kayseri cu 2 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri a fost bilanțul antrenorului, pe care inclusiv fanii l-au contestat. „Bursucul" a afirmat că nu a fost dat afară, ci că el a demisionat, din cauza unor probleme personale;
  • COSMIN OLĂROIU a scris istorie în China și a cucerit primul titlu pentru Jiangsu, echipă înfiinţată în 1958. Doar că problemele financiare l-au făcut să plece, dar și divergențele cu conducerea în ceea ce privește transferurile de jucători. Ruptura s-a produs în luna februarie a acestui an, după ce semnase în februarie 2019;
  • MARIUS ȘUMUDICĂ a demisionat în februarie de la Rizespor, acolo unde debutase pe 30 ianuarie, când a fost învins de Fenerbahce cu 0-1. Au urmat de atunci alte trei înfrângeri, 1-2 cu Alanyaspor, 0-2 cu Erzurum și 1-2 cu Kayserispor, și trei remize, 1-1 cu Kasimpașa și Ankaragucu și 0-0 cu Sivasspor.
  • ADRIAN MUTU nu mai este antrenorul echipei naționale de tineret a României, după ce i-a expirat înțelegerea cu FRF. Acesta spune că în maximum o săptămână va anunța dacă rămâne sau nu la cârma naționalei U21 sau va încerca să-și găsească un angajament în Italia sau Turcia, asta după ce-a refuzat să preia Astra Giurgiu.

Cum vede Becali responsabilitatea la FCSB: „E casa mea, mobila mea, fac ce vreau”

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, susține că Petrea va continua ca „principal”, deși admite că „fac ce vreau” și că „numai eu țin hățurile”. „Rămâne, da. Cum să-l dau afară, dacă e responsabilitatea mea?”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport, atunci când a fost întrebat de viitorul lui Toni Petrea. 

Totuși, latifundiarul a ținut ca un aspect să fie clar - el dictează totul: „E casa mea, mobila mea, fac ce vreau, responsabilitatea mea”. Întrebat de moderatorul emisiunii dacă va numi un antrenor căruia să îi dea libertate absolută, Becali a avut un anunț fără echivoc: „Niciodată în viața mea, la trăsura mea numai eu țin hâțurile. Fac numai cum știu eu. Și cum știu eu e foarte bine”.

Cum ar putea fi detronată CFR: 4 antrenori mari liberi de contract, pe care FCSB alege să-i ignore
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB

CFR Cluj scrie istorie în Liga 1: 7 borne impresionante

  • Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului
  • Prin cel de-al 7 lea titlu câştigat, CFR o egalează pe Venus şi urcă pe locul 3 all-time, fiind depăşită doar de Steaua/FCSB - 26 şi Dinamo - 18.
  • Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.
  • CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 titluri la rând. De asemenea, este doar a doua echipă din provincie care leagă 4 titluri la rând, precedentul realizându-l Chinezul Timişoara, de 6 ori între 1921/22-1926/27.
  • Arlauskis şi Deac au ajuns la 6 titluri câştigate, fiind depăşiţi în istoria campionatului doar de Marius Lăcătuş - 10 titluri, Adrian Bumbescu, Mircea Lucescu, Dumitru Stângaciu şi Tudorel Stoica, fiecare câte 7
  • Căpitanul clujenilor, Mario Camora, este fotbalistul activ cu cele mai multe sezoane consecutive în Liga 1: 10, dintre care 5 încheiate cu titlu
  • Avem prima pereche tata-fiu campioana a Romaniei ca antrenori, Anghel de 4 ori, Edi acum. De asemenea, Dan Petrescu, antrenorul plecat la jumătatea sezonului, ajunge la al 5-lea său titlu. Doar Dumitru Nicolae Nicuşor - 7 şi E. Jenei - 6 au mai multe.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali, uluit de un moment al meciului FC Botoșani - CFR: „Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu înțeleg cum!”

Gardă de onoare la CFR Cluj - FCSB? Mesajul ardelenilor pentru echipa lui Gigi Becali: „Așteptăm, așa este normal”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (46)
robertionut
robertionut  •  19 Mai 2021, 20:14

Din cate tin minte, parca Becali a fost pe listele prezidentiale? Nu mai stiu in ce an. S-ar putea sa ma insel. Dar daca ajungea presedintele Romaniei..Doamne fereste, ceea ce face la FCSB, ca este trasura lui si face ce vrea, peste o luna spunea ca Romania este a lui si ca face ce vrea cu ea. Cu parere de rau, este ca un dictator. Aveam alte impresii despre dl Becali (sa fiu totusi politicos sa-i spun domnul Becali). Dupa gandirea lui: "eu am bani, este echipa mea, fac ce vreau, eu sunt stapanul, iar angajatii mei sunt sclavi". Unde mai este democratia, mama ei de democratie. Multi spun ca are suflet bun, unde este bun in ceea ce face la echipa? Mai bine lucrez pe 2000 ron decat pe 20000 euro, sa fiu sclav si la batjocura lui. Cand are bani ii este usor sa spuna astfel de cuvinte. Albert Einstain spunea ceva de genul "daca cineva face o greseala, invata din ea si nu o mai face, dar daca continua sa faca aceeasi greseala de mai multe ori, inseamna ca este prost". Mai departe trageti concluzia.

liga303
liga303  •  19 Mai 2021, 20:14

sunt atat de mari si cautati incat shomeaza

mda....
mda....  •  19 Mai 2021, 20:12

Pentru marii suporteri ai cfr-ului cu cine tineati cand cfr ul era in liga a3a si nimeni nu era interesat de ea?suporteri de rezultat;Pentru cei ai fcsb-ului-poate acum înțelegeți de ce i se spunea lui becali-vinde pleacă mori.daca nu înțelegeți va meritati soarta

Vezi toate comentariile (46)
Comentează