FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii februarie: „Titltul ar fi o performanță fabuloasă”

Articol de , - Publicat luni, 06 martie 2023 08:33 / Actualizat luni, 06 martie 2023 08:33

Gheorghe Hagi și Malcom Edjouma au câștigat distincțiile "Antrenorul lunii februarie” și respectiv "Jucătorul lunii februarie". Este pentru prima oară când trofeul ajunge la mijlocașul FCSB, în timp de „Regele” l-a câștigat pe-al treilea, după august și octombrie 2022

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Marko Dugandzici (Rapid), Yassine Bahassa (FCU Craiova), Malcom Edjouma (FCSB), Mamadou Thiam (U Cluj) și Adrian Mazilu (Farul). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Nicolo Napoli (FCU Craiova), Gheorghe Hagi (Farul) și Mihai Pintilii (FCSB).

ILIE DUMITRESCU

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Am oscilat între el și Edjouma, dar bijuteria lui Adi din meciul cu Sepsi m-a făcut să-l aleg fără regrete! Un copil senzațional, cu un potențial imens de creștere și care sunt sigur că o să fie noul star al României pe care Hagi îl va lansa în fotbalul mare din mașinăria lui de talente de la Ovidiu!"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Când spui Hagi spui performanță! Cu el pe bancă, Farul face spectacol. Joacă un fotbal extrem de plăcut, într-un stil ofensiv de echipă mare. Dacă la început poate m-a surprins locul ocupat de Farul, acum merită cu prisosinţă locul 1 și sunt fericit pentru performanțele pe care le face alături de puștii lui"

IOSIF ROTARIU

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Un puști care m-a cucerit cu jocul lui și cu rapiditatea cu care gândește fazele. Gol la debut pentru Farul, apoi o bijuterie în confruntarea cu Sepsi îl fac să merite acest premiu. Un băiat cu foarte mult bun-simț, care vorbește foarte bine și care e doar la începutul unei cariere care poate fi fabuloasă"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Hagi a fost cel mai bun jucător român și cu siguranță este unul dintre ce mai de succes antrenori pe care îi are fotbalul românesc! Ceea ce face la Ovidiu, în propria academie, este magic și trebuie să ne ridicăm în picioare și să-l aplaudăm. Echipa joacă fotbal, face spectacol și e pe primul loc în Liga 1"

DAN ALEXA

  • Yassine Bahassa (FCU Craiova) » "O lună extrem de bună și e dificil de ales. Îl aleg totuși pe Bahassa pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a tras echipa după el în februarie. Îmi place mult tehnica pe care o are, îmi place cum stă în teren, iar faptul că mai are și trei goluri plus alte două pase de gol îi aduc un plus"
  • Nicolo Napoli (FCU Craiova) » "N-ai cum să nu-l alegi! A avut cinci meciuri în ultima lună și nu a pierdut niciunul, patru victorii consecutive și egalul l-a care nu mă așteptam cu Chindia. Din punctul meu de vedere, FCU are mult mai multe plusuri decât echipa dâmbovițeană, dar fotbalul se joacă pe goluri. Napoli schimbă mereu fața echipei"

ION MARIN

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Merg sută la sută pe mâna unui jucător român! Iar pe lângă asta, merg pe mâna unui fotbalist de mare viitor, de care vom mai auzi dacă va rămâne cu picioarele pe pământ și va munci din ce în ce mai mult. Are calități tehnice deosebite, are șut, stă bine în teren și a înscris și două dintre goluri"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Ce pot să mai spun despre Gică? Un antrenor care ține Farul pe primul loc, care oferă fotbal de calitate și produce jucători. Pe lângă asta, are talentul să pună pe picioare jucători care intraseră într-un con de umbră și care nu mai erau la nivelul la care sunt acum. Nu știu ce baghetă are Hagi, dar e magician"

OVIDIU HEREA

  • Marko Dugandzici (Rapid) » "Marko pentru că e rapidist și pentru că e lider în clasamentul golgheterilor din Liga 1. Pe lângă asta are patru goluri marcate, un hattrick cu FC Voluntari, și chiar dacă a irosit un penalty cu Mioveni, trebuie felicitat pentru dăruire, forță și implicarea pe care o arată în timpul meciurilor"
  • Gheorghe Hagi (Farul) » "Hagi e Hagi, iar Farul joacă pentru că Hagi e omul care știe să țină un vestiar în priză, să creeze talente, să dea restart jucătorilor care nu mai străluceau. Și uite așa termină și luna februarie pe primul loc și la modul în care joacă are prima șansă să câștige titlul. Ar fi o performanță fabuloasă"

Gheorghe Hagi, antrenorul lunii februarie 2023: „Suntem pe un drum extraordinar, dar nu am făcut încă nimic! Mai avem mult de muncă”

CITEȘTE ȘI:

Chipciu, spectaculos la interviu: „Voiam să îl sun pe Varga ca să mă lase să joc! Am renunțat la 400.000 € ca să mă duc la CFR Cluj”
U CLUJ - FARUL 2-0
Chipciu, spectaculos la interviu: „Voiam să îl sun pe Varga ca să mă lase să joc! Am renunțat la 400.000 € ca să mă duc la CFR Cluj”
„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională
CONVOCARE
„Ce a făcut Compagno ca să fie convocat?” » Ce scriu italienii după ce atacantul FCSB a fost chemat la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează