FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

„Cum e la Craiova?” » Cele două cuvinte spuse de Gică Craioveanu i-au făcut pe toți să râdă în direct

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 22:51 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 00:26

Gică Craioveanu (55 de ani), un apropiat al lui Mihai Rotaru, a analizat situația complicată de la Universitatea Craiova. 

Formația alb-albastră trece printr-o perioadă tulbure, având doar o victorie în ultimele cinci partide. Iar Gică Craioveanu, care a și lucrat în club, a analizat problemele echipei.

A venit acordul de la FIFA! » Universitatea Craiova a bifat ultimul transfer al iernii, după finalul perioadei de mercato. Cum a fost posibil
CSU CRAIOVA
A venit acordul de la FIFA! » Universitatea Craiova a bifat ultimul transfer al iernii, după finalul perioadei de mercato. Cum a fost posibil

Cum vede Gică Craioveanu ce se întâmplă la Universitatea Craiova 

Întrebat „Cum e la Craiova”, Gică Craioveanu a oferit un răspuns amuzant: „E puțină ceață”. Reacția sa a stârnit râsete din partea celor prezenți în studio. 

Apoi, fostul internațional a continuat. 

„În primul rând, eu zic că Petev nu cunoaște campionatul României și nu cunoaște mentalitatea fotbaliștilor români și a celor străini care vin în România. Aici a avut probleme și continuă să aibă probleme. A început bine, dar apoi a intrat într-un con de umbră teribil. 

Ca joc și ca rezultate. Rezultatele sunt incredibil de slabe, din punctul meu de vedere, ținând cont de jucătorii pe care îi are Craiova ”, a spus Gică Craioveanu în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Și a vorbit și despre patronul Mihai Rotaru: „Mihai Rotaru nu vrea să iasă din poveste, dar vrea să fie ajutat de mai mulți oameni de fotbal, care sunt foarte apropiați Craiovei. A vândut, a vândut acțiuni... Are cel mai mare pachet de acțiuni, dar a și vândut o parte.”

Răbdarea s-a dus și ea. Pentru mine s-a dus răbdarea. Vorbesc foarte mult cu oamenii din Craiova. Deja sunt zece ani de când le promitem tot timpul că vom fi campioni. Și am jucat doar o dată cu titlul pe masă, cu CFR Cluj, care ne-a învins. Dar eu mă aștept la mult mai mult. Dar ceva lipsește. Poate continuitate la antrenori. Vine unu care joacă ofensinv, 4-3-3, apoi vine unul cu 4-2-3-1 ultradefensiv... E greu să motivezi jucătorii și să schimbi mentalitatea lor. 

– Gică Craioveanu

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Gigi Becali: „Mă aștept ca Universitatea Craiova să se bată la locul doi”

Citește și:

„«Dodel», te întreb bărbătește: te droghezi?” » Ce a făcut Cristi Tănase în direct când a auzit moderatorul

Cele mai grele negocieri pentru Rapid » Cum și-a schimbat Victor Angelescu discursul: „Am ajuns la o sumă corectă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  14 Februarie 2024, 08:48

...adevarata problema este ura bucurestenilor gino burleanu si hategan contra noastra ...pana cand n o sa fie dati afara si pusi in locul lor oameni onesti ...impartiali ...noi n o sa castigam campionatul ...echipele romanesti vor continua sa se faca de ras in Europa...

rostogol
rostogol  •  14 Februarie 2024, 08:05

„E puțină ceață”, parca sunt trei cuvinte, nu doua.( "Cei 4 evaghelisti au fost trei Luca si Matei.")

Vezi toate comentariile (2)
Comentează