FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO „Dacă ar fi câștigat FCSB titlul, ar fi trebuit desființată Școala de Antrenori?” » Răspuns amuzant al lui Burleanu

Gigi Becali și Răzvan Burleanu au avut câteva contre în ultima vreme
Gigi Becali și Răzvan Burleanu au avut câteva contre în ultima vreme

Articol de , - Publicat marti, 23 mai 2023 19:57 / Actualizat marti, 23 mai 2023 20:29

Răzvan Burleanu a vorbit despre situația ipotetică în care FCSB ar fi câștigat titlul în Superligă, caz în care în lumea fotbalului a circulat gluma că „Școala Federală de Antrenori ar trebui desființată”. 

Președintele FRF chiar l-a invitat pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului, să urmeze în viitor cursurile Școlii de Antrenori a FRF. 

„Se pare că n-am fost puși într-o asemenea situație. Iar domnul Becali poate fi unul dintre cursanții Școlii de Antrenori în viitor, dacă își dorește, sigur!”, a glumit Burleanu la conferința de presă.

Supercupa României se joacă la Ploiești

Comitetul Executiv de azi a votat disputarea Supercupei României la Ploiești, pe 8 iulie, cu o săptămână înainte de începerea sezonului 2023-2024.

Stadionul „Ilie Oană” va fi gazdă pentru a 3-a oară a Supercupei României. Tot aici s-a disputat acest trofeu și în anii 2019 și 2020, ultima jucată abia în 2021 din cauza pandemiei. Atunci au triumfat Viitorul și CFR Cluj.

Supercupa sezonului 2022-2023 va fi jucată de Farul Constanța, noua campioană a României și învingătoarea din Cupa României, unde în finală se întâlnesc Sepsi și Universitatea Cluj.

Citește mai multe știri:

Răzvan Burleanu, „gir” pentru Mihai Stoichiță în contrele cu Rădoi: „Rolul unui director tehnic e de a interveni”

CSA Steaua mai are numai câteva ore la dispoziție să conteste decizia FRF. Burleanu: „Treaba este clară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihai_avat
mihai_avat  •  24 Mai 2023, 01:19

NU ! Sa faca de ras si scoala ?

deal1
deal1  •  23 Mai 2023, 23:02

la ce *** de antrenori a scos scoala de antrenori din cadrul frf, cred ca GIGI ar fi mai bun de profesor decat de cursant

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează