FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO+FOTO Cu Șucu jr. căpitan în centrul apărării, Rapid a fost spulberată de FCSB în Liga de Tineret » Cum s-a mișcat fiul patronului giuleștean

Dan Matei Șucu +11   FOTO
Dan Matei Șucu

Articol de , - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 19:14

Rapid București a fost surclasată în derby-ul restant cu FCSB din Liga de Tineret, 6-2. Cel care a condus defensiva giuleșteană a fost Dan Matei Șucu (16 ani). Fiul cel mare al patronului giuleștean a purtat banderola de căpitan și numărul lui Săpunaru, 22. 

Liga de tineret vine ca un model de Primavera, unde pot fi folosiți 3 jucători U21 și alți jucători de vârste puțin mai mari. 

GALERIE FOTO. Imagini cu Șucu jr. în Rapid - FCSB 2-6

+7 FOTO

În Occident, există practica de a fi utilizați jucători mult mai mici la grupe mai mari de vârstă pentru a se căli cu fotbalul mai mare.  Pe același model, Șucu jr. a fost recent promovat de la U17.

Dan Matei Șucu are 16 ani, e fiul cel mare al patronului Rapidului, și joacă în Liga de Tineret cu banderola pe braț și numărul lui Săpunaru pe spate, 22. 

VIDEO. Cum s-a mișcat Șucu jr. în Rapid - FCSB 2-6, în Liga de Tineret

Fiul lui Șucu a încercat să-și intre în rol de lider, precum idolul Săpunaru. La primul gol marcat de FCSB, contestat aprig de jucătorii celor de la Rapid, care au acuzat un fault în atac, a fost primul care s-a dus la central și i-a cerut explicații pe un ton calm.

Fiul lui Dan Șucu, prea lent pentru atacanții FCSB-ului

Cu o statură de 1,82 metri înălțime, stoperul de 16 ani lovește balonul cu piciorul drept. S-a dovedit a fi însă destul de lent în reacții, astfel că în momentele în care FCSB a atacat cu mingea jos a fost lăsat de cele mai multe ori în urmă. El a ajuns târziu inclusiv în momentele în care ar fi trebuit să-și dubleze colegii.

Citește și alte știri:

Gheorghe Tadici nu crede că vor dispărea salariile uriașe din handbalul românesc: „Vor apărea alte forme mai mult sau mai puțin ortodoxe. Echipele cu bugete mari nu vor fi afectate”

Dan Petrescu, victorie la debutul în noul sezon din Liga Campionilor Asiei » Jeonbuk merge în Thailanda în runda secundă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gicab
gicab  •  21 Septembrie 2023, 06:42

In mod normal acest prințișor ar trebui sa puna ghetele in cui și sa se apuce de carte

DMA87
DMA87  •  20 Septembrie 2023, 22:29

Așteptăm cu mare interes să debuteze în prima echipă.

babinu
babinu  •  20 Septembrie 2023, 21:28

I-a cumparat taticu' echipa, poate sa se miste cat de incet vrea muschiu' lui.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează