FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Dan Petrescu, înaintea meciului FCSB - CFR Cluj: „N-am fost aici, nu știu prea multe”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 15:59 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 17:46

Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB, din etapa #9 a play-off-ului Superligii. Tehnicianul este de părere că trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) a meritat acest campionat, deși s-a întors de puțin timp în Superliga și nu este „la curent” cu tot ce s-a întâmplat.

  • FCSB - CFR Cluj are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

E clar că partida mai are o miză reală pentru ardeleni, implicați în lupta pentru locul 2, iar FCSB va sărbători câștigarea titlului. Chiar și în acest context, „Bursucul” este de părere că noua campioană va trata meciul cu seriozitate, lucru afirmat astăzi și de Charalambous, ținând cont de faptul că va juca cu peste 50.000 de oameni în tribune.

FCSB mai are un singur absent pentru meciul cu CFR Cluj: „Veste proastă!”
FCSB
FCSB mai are un singur absent pentru meciul cu CFR Cluj: „Veste proastă!”

VIDEO. Dan Petrescu, înainte de FCSB - CFR Cluj: „Nu știu prea multe”

Pentru meciul cu FCSB Dan Petrescu nu va putea conta pe mijlocașul Omar El Kaddouri (33 de ani), accidentat.

„E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB. Sunt sigur că ei vor trata meciul foarte serios deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin, vor să arate că au meritat acest campionat.

Au meritat titlul, n-am fost aici, nu știu prea multe, dar au avut mereu rezultate foarte bune, dacă au pierdut un meci imediat și-au revenit. Depinde ce vom face și noi, e clar că presiunea maximă e pe CFR pentru că jucăm pentru un loc în cupele europene. Sper să facem un meci perfect, numai așa putem avea un rezultat pozitiv, în restul meciurilor din acest sezon n-am câștigat cu FCSB, dar au fost meciuri strânse, se poate întâmpla orice.

Dacă mă uit la jucătorii pe care îi au ei și jucătorii pe care îi are CFR, eu cred că au fost mai omogeni, sunt aproape aceeași din sezonul trecut, la CFR a fost o schimbare masivă și de aceea poate a fost mai greu. El Kaddouri este accidentat, în rest toată lumea e aptă de joc”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu a infirmat faptul că va primi o primă dacă CFR Cluj va termina pe locul 2: „Cum puteam să fac asta?”

Petrescu a ținut să nege faptul că ar fi solicitat o primă în cazul în care echipa va termina pe locul 2 la finalul sezonului.

„E bine că mi-ai pus întrebarea asta. Mi-am dat cuvântul de onoare. Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici? Să iau munca altora care au fost aici un an de zile? Doamne ferește! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut.

Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina. Contractul meu cu banii începe din sezonul următor.

Sper să aibă jucătorii o primă și să fie bine pentru ei. Eu în niciun caz nu am și nu voi lua, asta e 100%. Ceilalți antrenori merită, cei de dinainte, dacă se va atinge obiectivul, pentru că au muncit foarte mult. Eu am venit de două săptămâni, ce pot să spun eu?”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

VIDEO. GSP Live » Raul Rusescu: „Florinel Coman pleacă de la FCSB înainte de preliminarii”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

Sebastian Colţescu arbitrează FCSB – CFR Cluj
ARBITRAJ
Sebastian Colţescu arbitrează FCSB – CFR Cluj
Surpriză mare anunțată de FCSB » Ce echipament va îmbrăca la derby-ul cu CFR Cluj
FCSB
Surpriză mare anunțată de FCSB » Ce echipament va îmbrăca la derby-ul cu CFR Cluj

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  10 Mai 2024, 15:48

DP e renumit ca e savuros. In fapt, in Coreea sunt deja 3rei modele de varzā acritā care poartā numele lui sau al CFRului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează