FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Dan Șucu la Primăria Capitalei? Răspunsul patronului de la Rapid pentru GSP

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 16:15 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 16:41

Joi dimineață, a reapărut un mai vechi zvon, că omul de afaceri Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, ar urma să candideze la funcția de primar al capitalei. GSP.RO l-a contactat pe patronul giuleștenilor, iar acesta a respins ferm acest scenariu.

În exclusivitate pentru Gazetă, patronul Mobexpert a negat iar această informație, precizând că „am spus-o de atâtea ori până acum, nu sunt interesat de o carieră politică. Am văzut și eu că a reapărut această informație în mass media, dar nu e nimic adevărat".

Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”
RAPID
Cristiano Bergodi s-a săturat de „aroganțele” lui Gigi Becali: „Spune aceleași lucruri în fiecare an. Nu mă interesează”

Dan Șucu merge la Iași să susțină Rapidul: „Îmi place să fiu alături de echipă”

Deocamdată, Dan Șucu are alte griji, ele fiind legate de meciul pe care Rapid îl are, vineri, în deplasare, cu Poli Iași. Ca de obicei, va fi prezent în tribune fiindcă recunoaște că „a început să-mi placă să fiu acolo, alături de echipă, chiar dacă uneori stau cu inima cât un purice. Iar acum, cu Poli Iași, nu este deloc un meci ușor, cum s-ar putea crede”.

A lipsit la o singură partidă a Rapidului, cea din Giulești, cu Oțelul, scor 2-1, fiindcă a trebuit să onoreze o invitație la un alt eveniment, care a avut loc la ora acelui meci.

Dan Șucu: „Relaxarea nu este pentru campioni!”

Cu 4 runde înainte de finalul sezonului regulat, Rapid este pe locul 2, la 7 puncte de FCSB. A recuperat 4 puncte de la reluarea campionatului, fiindcă giuleștenii au câștigat pe linie, iar roș-albaștrii au făcut două remize, 1-1 cu Farul, acasă și 0-0 cu U Cluj, în deplasare.

Rapidiștii chiar vizează titlul, iar Dan Șucu are încredere în echipa sa: „Acum avem un lot valoros, puternic. Și știu că nimeni din echipă nu își poate permite să se relaxeze, având în vedere ce bancă de rezerve avem. Oricum, din punctul meu de vedere, relaxarea nu este pentru campioni”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Paul Iacob, declarații înainte de Poli Iași - Rapid: „Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă arțăgoasă”

Citește și alte articole despre Rapid:

Șucu, răspuns acid pentru Becali: „Dacă aș fi paranoic...” + Avertisment ferm: „Îi vom elimina și le vom face plângere penală”

Bătaie pe bilete pentru meciul Poli Iași - Rapid » Prețul tichetelor a explodat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dodo001
dodo001  •  23 Februarie 2024, 15:22
Postat de lefter_popescu pe 22 Februarie 2024, 23:38

...pentru ca are cu ce . Gigi Valiza...inca visează la vrabia Mihai Viteazul.

Corect

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Februarie 2024, 23:38
Postat de dodo001 pe 22 Februarie 2024, 16:56

Dan Sucu pare linistit, dar nu e. In interior e mai razboinic ca Gigi

...pentru ca are cu ce . Gigi Valiza...inca visează la vrabia Mihai Viteazul.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Februarie 2024, 23:35
Postat de FalconCrest pe 22 Februarie 2024, 17:12

sa plece de la clona fc r si toata lumea este multumita. poate sa ceara un milion chirie pe national arena,ca daca cere ata,jucam pe Ghencea. simplu. acum aveam optiuni cate vrem in Bucuresti cu stadioanele. mai este si arcul de triumf.

Însă nu uita de arena din Voluntari, având în vedere ca sunteți o echipa ilfoveana , născută și crescuta din 2003 în comuna Mogosoaia.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează