FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică: „Îmi doresc ca Rapid să fie respectată”

Dan Șucu, patronul Rapidului, a vorbit despre o posibilă colaborare cu antrenorul Marius Șumudică (53 de ani).
Dan Șucu, patronul Rapidului, a vorbit despre o posibilă colaborare cu antrenorul Marius Șumudică (53 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 10:57 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 14:29

Dan Șucu, patronul de la Rapid, a vorbit despre o posibilă colaborare cu antrenorul Marius Șumudică (53 de ani).

Finanțatorul din Giulești a fost întrebat dacă exclude posibilitatea ca Șumudică să fie instalat ca antrenor „principal” la Rapid.

Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”
RAPID VS. FCSB
Dan Șucu, atac nemaivăzut: „FCSB încalcă regulamentul, ce s-a întâmplat e GRAV” + „Copiii mă strigau «sclavule» prin casă! Cum credeți că m-am simțit?”

Dan Șucu a spus că nu exclude această variantă, dar totuși lasă de înțeles că tehnicianul nu corespunde cu rigorile impuse la clubul pe care îl patronează.

Acesta a vorbit despre ținuța și seriozitatea pe care trebuie să o aibă fiecare membru din curtea Rapidului, dar și despre continuitatea pe care și-o dorește la nivel de bancă tehnică.

Dan Șucu, despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică la Rapid: „Îmi trebuie un anumit comportament din partea tuturor”

„Nu există o astfel de abordare. (n.r. că exclude varianta de a lucra cu Marius Șumudică). Eu îmi doresc ca echipa Rapid să fie una respectată și puternică.

Pentru asta, îmi trebuie un anumit comportament din partea tuturor pentru a putea fi respectați. Compartamentul ăsta îmi trebuie la toate departamentele. Că e vorba de antrenor, de proprietar, de un membru al staff-ului. Toți trebuie să aibă un anumit tip de comportament.

Mi-aș dori să văd o seriozitate în antrenorul Rapidului, o anumită ținută. Trebuie să am o bază de seriozitate în tot ceea ce fac”, a spus Dan Șucu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Apoi, Șucu a fost întrebat dacă preferă un astfel de antrenor, în detrimentul unuia care să nu corespundă acestui model, dar care să câștige campionatul.

„Este clar că performanța este cea mai importantă la fotbal. În momentul ăsta avem un antrenor bun, care își face treaba. Corespunde exigențelor noastre și este în grafic în acest moment. Continuitatea este extrem de importantă. O echipă competitivă se face în mai mult timp, probabil un an nu este suficient”, a mai spus finanțatorul Rapidului.

VIDEO. Louis Munteanu, petrecere în club după „dubla” din Rapid - Farul 1-2

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru » Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu îi dă replica lui Basarab Panduru » Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli
Raul Rusescu vedea alți 3 jucători în lotul României: „Era momentul lor”
CONVOCĂRI
Raul Rusescu vedea alți 3 jucători în lotul României: „Era momentul lor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zb59
zb59  •  20 Martie 2024, 15:27

“Nu există o astfel de abordare. (n.r. că exclude varianta de a lucra cu Marius Șumudică)” iar cu cateva randuri mai sus gsp isul spune “ Dan Șucu a spus că nu exclude această variantă,…”. Amice, tu ai vreo logica in ceea ce spui/scrii/gandesti!?:)) Intrebare retorica, desigur!

racetrack
racetrack  •  20 Martie 2024, 11:17

In urma cu 3 sezoane, Rapid nici nu era in prima liga. Acum doua sezoane, clubul a jucat in playout si a ocupat locul 10. Anul trecut, Rapid a jucat in playoff si a ocupat locul 5. Anul acesta, se lupta cu oarecare sanse la titlu, chiar daca nu cu prima sansa, si speram sa fim in primele 3, poate chiar primele doua la final. An de an, lucrurile arata mai bine, iar cu domnul Sucu actionar majoritar, Rapid incepe sa arate ca o forta in fotbalul nostru. Lucrurile trebuiesc luate pas cu pas, si sa speram ca la anul vom intra in playoff cu prima sansa si ca toti rapidistii ne vom bucura la final. Trebuie deasemenea ca echipele din Romania sa faca o treaba mai buna in cupele europene, altfel coeficientul nostru de tara va fi slab. Anul acesta, cluburile care au reprezentat Romania in competitiile continentale s-au facut de ras - posibil ca doar Sepsi sa-si fi depasit conditia pentru ca a eliminat CSKA Sofia, o echipa cu mult mai titrata si cu un buget mai important. Despre CFR Cluj se poate spune ca a avut ghinion, pentru ca din toate posibilitatile a primit cel mai greu oponent la tragerea la sorti - Adana Demirspor, dar celelalte n-au nici o scuza. Rapid, in particular, va avea si coeficient slab de club niste ani de zile, ceea ce va insemna ca vom da piept cu oponenti mai grei daca ne calificam pentru cupe europene. Clubul va necesita investitii in continuare ca sa putem sa ajungem si in Europa sa insemnam iarasi ceva. Lucrurile trebuiesc luate pas cu pas, si sa speram c

Vezi toate comentariile (2)
Comentează