FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Scurt și cuprinzător » Mesajul lui Dan Șucu către jucătorii de la Rapid, după primul eșec din 2024

Mesajul lui Dan Șucu către jucătorii lui Rapid după primul eșec din 2024. Foto: Cristi Preda (GSP)
Mesajul lui Dan Șucu către jucătorii lui Rapid după primul eșec din 2024. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 09:30 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 10:09

Jucătorii de la Rapid au povestit cum i-a tratat patronul Dan Șucu după eșecul cu Sabah (1-2), din amical, în scurta discuție avută. Răzvan Onea (fundaș dreapta, 25 de ani) crede că, după giuleșteni, Universitatea Craiova a făcut transferuri interesante.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superligă.

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a făcut o vizită-fulger în cantonamentul Rapidului. S-a întâmplat marți. A venit cu un charter în Antalya, a asistat la amicalul pierdut de giuleșteni cu Sabah, scor 1-2, a vorbit cu conducătorii clubului, cu antrenorul Cristiano Bergodi și a ținut un scurt speech jucătorilor. 

„Chiar nu știu cum a gândit-o” » Ce nu a înțeles Daniel Pancu din transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Întrebați-l, sunt curios ce vă răspunde!”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
„Chiar nu știu cum a gândit-o” » Ce nu a înțeles Daniel Pancu din transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Întrebați-l, sunt curios ce vă răspunde!”

Apoi, la scurtă vreme după partidă, a părăsit Antalya, cu același charter.

VIDEO. Dan Șucu încă are răbdare cu jucătorii lui Rapid: „Ne-a transmis gânduri bune”

Omul de afaceri a asistat zgribulit la amicalul rapidiștilor, nu avea cum să fie mulțumit de scor, chiar dacă a fost vorba de un meci de verificare. Dar a avut cuvinte de îmbărbătare pentru jucătorii lui Bergodi

Sezonul stă să înceapă curând, vinerea viitoare, iar prima sosită în Grant este FCU Craiova. Apoi e meci în deplasare cu Dinamo, un derby de tradiție.

„A venit la hotel, ne-a salutat. Ne-a transmis gânduri bune și să fim concentrați pe ce avem de facut”, a spus Iulian Cristea, fundașul central transferat vara trecută de la FCSB.

11 punctesepară în clasament Rapid (locul 4) de FCSB (liderul clasamentului

„Ne-a spus să nu ne fie frică de presiune și să jucăm cu capul sus și cu încredere”, a completat Răzvan Onea, fundașul dreapta al giuleștenilor.

VIDEO. Răzvan Onea despre mercato 2024: „După Rapid, Craiova a făcut niște transferuri interesante”

Sosit în urmă cu doi ani la Rapid, Răzvan Onea, 25 de ani, este și el de părere că echipa își păstrează șansele pentru a lupta la câștigarea campionatului. Ultimul titlu în Giulești a fost în 2003 cu Mircea Rednic - antrenor și Răzvan Lucescu - vicepreședinte.

6 etapeconsecutive fără victorie a strâns Rapid pe final de 2023, după victoria cu FCSB (2-1), adunând patru remize și două eșecuri

„Au venit câțiva băieți noi, de mare calitate, care s-au integrat în echipă și ne vor ajuta foarte mult. Am avut o serie de rezultate proaste, fără victorie. Îmi doresc să o întrerupem în primul meci oficial, vinerea viitoare. 

Am făcut o analiză, am văzut ce ne-a lipsit. Ne-au lipsit câțiva jucători importanți, care și-au revenit. Plus noile transferuri.

Vom începe bine și o să o ducem așa până la sfârșit. Suporterii ne ajută mult, suntem peste tot acasă. De când sunt în Liga 1, cred că este cel mai echilibrat campionat. Oricine poate să bată pe oricine. 

Au un avantaj cei de la FCSB, dar punctele o sa se înjumătățească. În afara noastră, Craiova cred că a făcut niște transferuri interesante”, a declarat jucătorul născut la Paris.

13 meciuria adunat Răzvan Onea pentru Rapid, în actuala ediție

VIDEO. Rapid - Sabah (1-2)

Citește și alte știri:

Singurul zâmbet al lui Dan Șucu la meciul Rapidului » Ce l-a amuzat pe patronul giuleștenilor

„Grădina Toleranței” într-o lume nebună, nebună, nebună! O biserică, o moschee și o sinagogă în aceeași curte: cine a făcut nunta aici

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
Van_Basten
Van_Basten  •  11 Ianuarie 2024, 14:31

E vreo 420 euro fesul lui Shucu. Brunello Cucinelli. https://shop.brunellocucinelli.com/en-mo/men/accessories/hats-232MOUTFITBEANIE.html

Van_Basten
Van_Basten  •  11 Ianuarie 2024, 14:21

Unde se gaseste de cumparat caciula aia smechera a lui Shucu?!

unurtr
unurtr  •  11 Ianuarie 2024, 10:48

Șucule, degeaba bagi bani dacă cei din conducere nu știu pe cine să ia. Am luat 4 jucători, dar în 2 amicale am dat doar 1 gol din acțiune (și ăla o deviere a lui Onea la un șut al lui Papeau, deci jucptori vechi), în rest 2 penalty-uri și un autogol. Nu mai bătem pe nimeni de 67 de zile, de la 2-1 cu FCSB, în rest 9 meciuri consecutive fără victorie. Unde mai pui că nimeni nu îl vrea pe Moldovan deși are clauza aia infimă. Ne speriam că îl pierdem ușor dar se pare că nimeni nu se înghesuie să-l ia... E bine că nu îl pierdem, dar ne dă și de gândit care este cu adevărat valoarea jucătorilor români.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează