FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Daniel Niculae contraatacă: „Nu trebuia niciun roșu cu FCSB! Aud numai bocete, de la București la Botoșani”

Daniel Niculae, președintele lui Rapid, în dreapta // foto: Imago Images +20   FOTO
Daniel Niculae, președintele lui Rapid, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 18:16 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 18:38

Daniel Niculae (40 de ani), președintele clubului Rapid, s-a pronunțat pe marginea fazelor controversate de arbitraj din victoria cu FCSB, 1-0. Rapidistul consideră că arbitrul Horațiu Feșnic a procedat corect să nu acorde niciun cartonaș roșu gazdelor, care au avut mai multe intrări violente pe parcursul primei părți. 

FCSB a reclamat mai multe decizii de arbitraj din meciul cu Rapid de duminică seara, cel mai vehement pronunțându-se patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica. 

Conducătorii clubului roș-albastru au contestat clemența arătată de brigada lui Horațiu Feșnic pentru Onea, Dragoș Grigore și Albu după intrările violente ale acestora din prima parte. Victime le-au fost Florinel Coman și Andrea Compagno. 

Daniel Niculae contraatacă după Rapid - FCSB

În această seară, la mai puțin de 48 de ore după meci, pe subiect s-a pronunțat și Daniel Niculae, președintele lui Rapid. Acesta a opinat că nu se impunea eliminare la niciuna dintre cele 3 intrări și i-a înțepat pe adversari pentru „bocetele” acestora. 

Niculae nu l-a iertat nici pe Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, care a luat partea FCSB-ului și a cerut rejucarea meciului.

„A fost un meci de o încărcătură aparte, atât pentru noi, care veneam după o perioadă mai puțin bună, cât și pentru ei. Nu vorbesc imediat, am lăsat să treacă aceste zile, dar de două zile aud doar bocete și jale mai rău decât la înmormântarea Mariei Tănase

Aud din București până la Botoșani. La Botoșani n-am auzit bocete când piciorul lui Papeau a fost rupt (n.r. - Jayson s-a accidentat în meciul dintre FC Botoșani și Rapid).

Din punctul meu de vedere, poate cu o urmă de subiectivism, spun că nu a fost nicio intrare de cartonaș roșu. Niciuna dintre ele. La Albu nu încape discuție, la Onea se vede că există intensitate, dar își retrage picioarele, de abia îl atinge. Nu se duce cu talpa, vrea să oprească contraatacul celor de la FCSB, își dă seama că ajunge târziu și retrage piciorul.

La Grigore este atac din spate, dar nu are intenția de a-l lovi pe Compagno. Vrea să joace mingea, să bage piciorul. Putem vorbi de o imprudență, dar din punctul meu de vedere nu este de cartonaș roșu.

Ne-am dorit tot timpul să avem meciuri puternice, ne uităm la Anglia și ne plac anumite meciuri de intensitate ridicată. Așa a fost și acest meci, un derby în care s-a văzut încleștarea, în care nimeni nu și-a dorit să piardă.

Au fost meciuri în care am fost și noi tratați la fel. Îmi aduc aminte de intrarea lui Șut la Marko, cu cotul în cap. Plus ce a pățit Săpunaru... așa sunt astfel de meciuri, ați văzut că în repriza a doua s-a jucat mai puțin fotbal”, a precizat Niculae la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Dacă ne uităm și facem o comparație, singurul care a ieșit de pe teren cu nasul spart și sânge pe față a fost Săpunaru.

Pentru fotbalul românesc nu ar fi bine ca domnul Becali să se retragă, nu își dorește nimeni asta, dar este decizia dânsului. Atât timp cât avem concurență, avem și rivalitate, și calitate. Să dispară o echipă precum FCSB ar dăuna fotbalului românesc.

- Daniel Niculae, președinte Rapid

Mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”
FCSB
Mihai Stoica îl jignește pe Adrian Mutu: „Pentru imbecilii care cred că au simțul umorului”
Adrian Mutu sare în apărarea lui Răzvan Onea, după scandalul făcut de FCSB: „A fost băiat deștept”
RAPID - FCSB 1-0
Adrian Mutu sare în apărarea lui Răzvan Onea, după scandalul făcut de FCSB: „A fost băiat deștept”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (45)
ipsilante
ipsilante  •  26 Aprilie 2023, 11:43

Intre fotbalul agresiv, dar tehnic si in viteza, practicat in vest si fotbalul brutal, atehnic, la intimidare, practicat indeosebi, de doua entitati, UTA si Rapid, care nu ar trebui sa fie in Liga I, este o mare diferenta! Tragedia este ca doua legende respectate ale fotbalului nostru, Mutu si D Nicolae, cu functii importante la Rapid, se descalifica in vazul tuturor, prostindu-ne si incurajand acest "stil", pedaland pe zicala "interesul poarta fesul" sau "scopul scuza mijloacele"! Mare pacat! Univ. Craiova care a avut victime cu luni de "pauza", operatii si recuperari, dupa confruntarile cu aceste entitati ciudate (NU ECHIPE!) este doar un exemplu. Cand joci un fotbal precar dar iti propui obiective marete, nu fotbalul este modul de exprimare, pentru ca NU ESTI IN STARE, ci brutalitatile. Sper ca UTA sa retrograde in acest an si Rapid in urmatorul... Astfel de cluburi nu au ce cauta in Liga I! Vrem fotbal tehnic, in viteza si, DA, agresiv dar nu BRUTAL, criminal! FORZA STIINTA!

Budrix69
Budrix69  •  26 Aprilie 2023, 10:42

sunteți penibili galvanizaților.....

balderis
balderis  •  26 Aprilie 2023, 09:33
Postat de io1122 pe 26 Aprilie 2023, 02:19

pe la școală când ai trecut ultima dată? cred ca nici tu nu înțelegi ce ai scris acolo. dar nu mă așteptam la mai multe de la un *** ca tine. nu ma mir ca ești rapidist. mergi și *** și daca-l iei mai scrie o data. poate atunci înțelege lumea ce vrei sa zici. în rest ciocu mic. cu arbitri corecți o lua rapidu la minim 3 distanță

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează