FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, cerere specială pentru ridicarea noului stadion Dinamo: „În amintirea proiectului care a ținut în viață clubul!”

Așa ar urma să arate noul stadion Dinamo // sursă foto: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei
Așa ar urma să arate noul stadion Dinamo // sursă foto: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 10:29 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 10:40

DDB, facțiunea de suporteri ai lui Dinamo care deține și o parte dintre acțiunile clubului, a lansat o propunere către CS Dinamo, entitatea care va administra noul stadion din Ștefan cel Mare, urmat a fi ridicat în următorii 2 ani.

Joi, Guvernul României a aprobat, în cadrul ședinței de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru construirea noului stadion Dinamo.

Noua arenă ar urma să aibă o capacitate de 25.059 locuri și să coste în jur de 170 de milioane de euro, lucrările preconizându-se a dura 25 de luni.

Anunțul i-a entuziasmat pe suporterii lui FC Dinamo, echipa din prima ligă. Gruparea DDB Italia, o filială a programului „Doar Dinamo București”, a făcut o solicitare cu privire la ridicarea noului stadion.

Italienii numesc cele 4 cluburi uriașe care-l au pe Dennis Man pe listă: „Ce reviriment, e bijuteria lotului!”
ITALIA
Italienii numesc cele 4 cluburi uriașe care-l au pe Dennis Man pe listă: „Ce reviriment, e bijuteria lotului!”

DDB, cerere specială pentru ridicarea noului stadion Dinamo: „Să rezulte mozaicul «Doar Dinamo București»”

„Lansăm către CS Dinamo și dorința suporterilor care vor umple stadionul, ca Tribuna a 2-a să fie realizată astfel încât, din îmbinarea culorilor scaunelor să rezulte mozaicul DOAR DINAMO BUCUREȘTI, în amintirea proiectului care a ținut clubul de fotbal în viață”, au scris cei de la DDB Italia într-un comunicat.

Astfel, ei fac trimitere la perioada în care DDB, prin banii donați de suporteri și de unii oameni de afaceri, a fost unicul acționar al clubului, asigurând supraviețuirea acestuia.

„Ne vom ocupa ca acele locuri să fie primele sold out din abonamente. Îi vom ruga pe acei suporteri să vină la meciuri îmbrăcați în culoarea specifică locului de pe abonament, astfel încât prin simpla prezență pe stadion, să fim «parte integrantă din coregrafia» care continuă să facă înconjurul lumii”, se mai arată în postarea celor de la DDB Italia.

Este foarte posibil ca și echipa de fotbal a celor de la CS Dinamo, club de drept public, să evolueze pe noua arenă, atunci când aceasta va fi ridicată. Mai ales că vestea construirii noului stadion coincide cu un moment bun pentru secția de fotbal de al CS Dinamo, în care alb-roșiii ocupă primul loc în seria 4 din Liga 3, cu șanse reale să urce în eșalonul secund.

VIDEO. Așa ar urma să arate noul stadion Dinamo

Tot din Superligă:

Cu un pas înaintea proiectului » Numele propuse pentru viitorul stadion al lui Dinamo: de la „Cătălin Hîldan” la „DDB Arena”
Dinamo
Cu un pas înaintea proiectului » Numele propuse pentru viitorul stadion al lui Dinamo: de la „Cătălin Hîldan” la „DDB Arena”
Adrian Mititelu îl pune la punct pe Robert Popa, după tirada la adresa lui Marcel Pușcaș: „Continuă să uimească. Declarații tâmpite”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu îl pune la punct pe Robert Popa, după tirada la adresa lui Marcel Pușcaș: „Continuă să uimească. Declarații tâmpite”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
creeperno534
creeperno534  •  22 Martie 2024, 22:31

Sa vina buldozerele si mai vedem dupa!

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Martie 2024, 19:52

Astia chiar nu inteleg ca stadionul nu este a lor ca e a celor de la cs dinamo dar na ce sa-i faci ca doar sunt aia care rupeau porti deschise acum vreo cativa ani

istet10
istet10  •  22 Martie 2024, 19:11
Postat de redbuldog pe 22 Martie 2024, 15:20

Toata lumea stie,inclusiv ,,destepti" care e adevaratul Dinamo-FC 1948..okay!?Cat priveste fuziunea CS cu FC-ul,e o chestie de luni,undeva pana in noiembrie se va face,iar pentru ,,felia"Badea se vor gasi soluti,odata cu largirea actionariatului...!

Asa te-a invata Mos Gerila:"gasi soluti" ? Cum de nu te vede vigilentul ala? Fuziune nu se poate, ca nu permite legea. Asociere da. Atat ca trebuie respectate niste reguli. Spre exemplu: o entitate cum este CS Dinamo nu se poate asocia cu una aflata in insolventa. Sau: selectarea partenerului pt asociere se face printr-o procedura precum licitatia publica. Asadar iese din discutie o asociere in cateva luni. Sper sa intelegi, cand citesti un act normativ, ce se spune in el. Chiar daca asocierea s-ar face, tot nu s-ar putea da o denumire oficiala care sa nu aiba legatura cu CS. Chestie de reglementare. Totusi retine: inca nu se poate demola stadionul. Pt ca ar trebui demolate investitii recente. Care? Ei, tocmai ca nu se doreste sa se afle care ... Mai apoi citeste ce spus CezarAg. In plus nu uita: Sunt o gramada de portiuni de autostrada aprobate . Pt cate exista efectiv finantare?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează