FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV De ce a absentat avocatul lui Nicolae Badea de la termenul pentru aprobarea noului plan de reorganizare modificat: ”Nu vrem să cădem în ridicol”

Articol de , - Publicat luni, 04 septembrie 2023 16:00 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 16:16

ACS FC Dinamo, acționar minoritar la FC Dinamo 1948, nu și-a mai trimis reprezentantul legal la termenul de azi dimineață de la Tribunalul București, după ce în mai multe rânduri a contestat aprobarea noului plan al ”câinilor”

Suporterii dinamoviști, la fel ca și reprezentanții clubului ”câinilor”, stau cu degetul pe butonul de ”refresh” pe site-ul portal.just.ro în așteptarea informațiilor de la Tribunalul București, astăzi, la ora 10:00, fiind un nou termen în vederea aprobării (sau nu) a planului de reorganizare modificat.

Crește tensiunea la Dinamo: se așteaptă hotărârea judecătorească

„E un pas înainte că s-a decis să rămână în pronunțare. Probabil azi (n.red luni) vom primi decizia judecătorului”, a reacționat Andrei Nicolescu pentru GSP la ieșirea din sală, în timp ce Eugen Voicu a evitat să ofere un pronostic.

În sala de la Sema Park, au fost astăzi, pe lângă administratorul special și reprezentantul acționarului majoritar, Claudiu Balog, practician în insolvență RTZ, administratorul judiciar al clubului, avocatul administratorului special, al Asociației ”Peluzei Cătălin Hîldan”, și Carmen Radu, avocata lui Diego Fabbrini.

Veste SENZAȚIONALĂ pentru Dinamo: planul a fost APROBAT! Primele reacții pentru GSP.ro: „Toate lucrurile se vor regla. Vom avea parteneri puternici, veți vedea!”
DINAMO
Veste SENZAȚIONALĂ pentru Dinamo: planul a fost APROBAT! Primele reacții pentru GSP.ro: „Toate lucrurile se vor regla. Vom avea parteneri puternici, veți vedea!”

De ce n-au mai fost prezenți cei de la ACS FC Dinamo

Spre deosebire de ultimele apariții în fața judecătoarei Constantina Adam a lipsit reprezentantul legal al ACS FC Dinamo! În câteva situații, la ultimele termene, avocata societății lui Nicolae Badea, unul dintre acționarii minoritari ai clubului din prima divizie, a contestat în instanță câteva detalii de procedură de la club. Legal, ACS FC Dinamo a contestat și aprobarea planului de reorganizare modificat, deoarece și gruparea din Liga 4 se află în insolvență.

Astăzi, a surprins, inițial, absența avocatului ACS FC Dinamo din sala de judecată. Au explicat surse implicate în această speță pentru GSP.ro: „N-aveam ce pledoarie să mai facem. Le-am făcut pe toate care trebuia. Nu ne-am retras, nu ne-am pierdut interesul. 

Astăzi (n.red) nu mai aveam de ce să fim prezenți. Nu mai aveam ce să mai spunem. Noi ce-am avut de spus, am spus. Am depus la dosar. Noi am punctat niște chestii, pe care nu le punctaseră alții și judecătoarea ni le-a respins. Ce să mai facem? Nu vrem să cădem în ridicol”.

Totodată, cei de la ACS FC Dinamo au fost printre cei care au blocat aprobarea primul plan modificat prin care s-a încercat conversia datoriilor APCH în acțiuni.

Citește și alte știri:

Dorin Rotariu, aproape de revenirea în Liga 1: „Nu va merge la Dinamo!”

Cornel Dinu condamnă gestul galeriei lui Dinamo: „Nu avea voie sub niciun motiv să-și părăsească echipa iubită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close