FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

De ce a eșuat fotbalistul considerat de Becali peste Pique: „Are o problemă”

Dragoș Nedelcu (25 de ani) a fost împrumutat de FCSB la Farul până la finalul campionatului
Dragoș Nedelcu (25 de ani) a fost împrumutat de FCSB la Farul până la finalul campionatului

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 16:44 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 16:58

Dragoș Nedelcu (25 de ani) a fost împrumutat de FCSB la Farul până la finalul campionatului, după ce mijlocașul defensiv folosit în multe rânduri și stoper a dezamăgit în prima parte a sezonului, în liga a 2-a din Germania, la Fortuna Dusseldorf. Mihai Stoica a vorbit despre problemele jucătorului pe care Becali a plătit 1,5 milioane de euro în 2017.

„La început jucase fundaș central la Dusseldorf, după nu a mai jucat deloc. Dacă cineva îi dă încredere lui Nedelcu, se poate baza pe el. Dacă simte că e la «și alții», are o problemă. Și mai e o problemă mare pentru el. Tot timpul era folosit ba închizător, ba fundaș central. Nu s-a știut exact unde am avut nevoie de el”, a declarat MM la Telekom Sport.

Reghecampf, enervat în timpul conferinței de presă: „Eh, uite că nu-ți răspund! E bine?”
CSU CRAIOVA
Reghecampf, enervat în timpul conferinței de presă: „Eh, uite că nu-ți răspund! E bine?”

Gigi Becali: „Nedelcu, peste Pique” » Hagi: „E mijlocaș defensiv”

„Nedelcu nu poate fi mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar poate fi fundaș central mai bun decât Pique”, spunea Gigi Becali în 2017. 

De ce a eșuat fotbalistul considerat de Becali peste Pique: „Are o problemă”
Nedelcu are un gol în 4 meciuri la Farul, în acest sezon

La finalul colaborării dintre Nedelcu și Fortuna, nemții de la RP Online au dezvăluit că împrumutul românului a fost o „neînțelegere absolută”. Motivul? Fortuna l-a adus pe Nedelcu pentru a evolua ca fundaș central, în condițiile în care Dragoș este, la origine, mijlocaș defensiv. 

În fața apărării este folosit acum Nedelcu la Farul, poziție pe care Gică Hagi consideră că dă cel mai bun randament: „Nedelcu e mijlocaş, niciodată fundaş!”.

Mihai Stoica: „Și Ovidiu Popescu suferă”

Potrivit managerului general de la FCSB, și Ovidiu Popescu se confruntă cu aceeași problemă ca a lui Nedelcu.

„Asta e valabil și la Ovidiu Popescu, care suferă. A jucat pe toate pozițiile. Singura poziție pe care a jucat bine a fost cea de fundaș central. A jucat fără greșeală ca fundaș central, dar dacă-i ții pe doi dintre Vinicius, Cristea și Miron pe bancă și joci cu Ovidiu Popescu, toată lumea zice că nu se poate așa ceva”, a mai spus Mihai Stoica.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CS Mioveni - FCSB:

FCSB a declanșat „planul Omrani”! Gigi Becali anunță: „I-am trimis oferta!”
FCSB
FCSB a declanșat „planul Omrani”! Gigi Becali anunță: „I-am trimis oferta!”
Încă o echipă vrea să joace în Ghencea! A depus deja actele
STEAUA
Încă o echipă vrea să joace în Ghencea! A depus deja actele

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
elementlord
elementlord  •  19 Februarie 2022, 21:00

Scuza cu "nu i s-a dat incredere" e jalnica. Increderea se castiga, nu se primeste. Ar trebui sa afle si bibelourile din fotbalul romanesc ca iti trebui un psihic puternic pt a reusi.

polistul68
polistul68  •  19 Februarie 2022, 20:47

Postul lui Ov Popescu e inchizator, acolo a jucat la Poli si a dat randament, de l-au cumparat cei de la fcsb...dar acolo sunt altii preferati..iar vis-a-vis de Nedelcu, e simplu...i lipsesc niste calitati fara de care azi nu poti sa joci fotbal la nivel inalt..adica determinare, , viteza si forta...in rest e bun copilul. Si asta ca "confuzia" de la nemti, e buna de tot...Adica nemtii nu au stiut ce imprumuta ? Dar au vazut niste calitati la baiat, si au ccrezut ca pot schimba ceva la el..nu au reusit , si l-au dat inapoi...dar cum sa spui ca nu are valoare de liga a 2-a germana...da mai bine sa spui ca a fost o confuzie..sa-l vedem unde va juca dupa ce-si v "reveni" sub bgheta lui Hagi....

vasileroaita
vasileroaita  •  19 Februarie 2022, 20:17

Păi și acum este peste Pique! După alfabet!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close