FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizia radicală anunțată de Becali: "O să trec asta în toate contractele jucătorilor. Sunt 32 de substanțe drogangiste"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 15:47

Gigi Becali nu mai suportă ca fotbaliștii de la FCSB să fumeze și e pregătit să pună clauze drastice în contractele jucătorilor săi.

"De acum încolo, așa fac. Pun în contract să nu se mai fumeze. Când au venit jucătorii la Steaua, au stat în fața mea toți și au zis că nu mai fumează. Nu le-am pus în contract. De acum încolo, le pun în contract. Cu Florinel am încredere și îl mai sun din când în când. Îi zic să nu mai fumeze decât 3 pe zi.

El spune că nu fumează nici măcar una. Mă minte! Mi-au spus oameni, specialiști, că țigara are 32 de substanțe drogangiste. E greu să te lași acum!

Coman nu știe că eu am spioni puși pe urmele lui. Știu tot, vă dați seama. Ei nu mai ies în cluburi, se duc acasă la câte unul. Grup organizat e Coman, Tănase, Bălașa. Dacă poți să-i desparți, e extraordinar.

Benzar fumează o grămadă, n-ai ce să-i faci. Pe Tănase îl rup de acolo, el se antrenează, iubește fotbalul, are dorință și aleargă mult. Cred că rezolv, sunt pe cale de a rezolva. Și-au dat seama și ei că nu pot ajunge mari dacă nu au viața 100% sportivă", a spus Becali la Pro X.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
iobag
iobag  •  02 August 2018, 19:08
Postat de martinpen pe 02 August 2018, 16:57

lasa, nu le tine grija, ca si fcsb are laborator medical unde se schimba sangele... A costat ceva anul trecut, dar merita investitia...

Daca la Steaua se poate schimba sangele eu cred ca si la tine se poate schimba creierul cu unul de gaina. Ai iesi mai castigat la inteligenta

ares2024
ares2024  •  02 August 2018, 19:02

123 e altcineva" inteligentule",inainte sa jignesti ...pune-ti mintea la contributie .......

rocky2
rocky2  •  02 August 2018, 18:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează