FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 1-0

FOTO Oltenilor nu le-a venit să creadă că n-au primit penalty » Decizie controversată în Farul - FCU Craiova + verdictul specialistului: „Fault clar și penalty!”

FCU Craiova a cerut penalty în minutul 76 al meciului cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. Damien Dussaut, apărătorul gazdelor, a pus talpa pe piciorul lui Gabriel Compagnucci. +4   FOTO
FCU Craiova a cerut penalty în minutul 76 al meciului cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. Damien Dussaut, apărătorul gazdelor, a pus talpa pe piciorul lui Gabriel Compagnucci.

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 22:09 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 22:09

FCU Craiova a cerut penalty în minutul 76 al meciului cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. Damien Dussaut, apărătorul gazdelor, a pus talpa pe piciorul lui Gabriel Compagnucci.

În minutul 76, Bauza a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta. Compagnucci a urmărit mingea și a reușit să o împingă cu vârful piciorul drept. Dussaut a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu și l-a lovit cu talpa.

FOTO. FCU Craiova a cerut penalty în meciul cu Farul

„Centralul” Andrei Moroiță nu a dictat lovitură de la 11 metri. Cu fundașul Compagnucci căzut în careu, oltenii au trimis balonul în afara terenului și au cerut o analiză din camera VAR.

Iulian Călin și Valentin Avram, responsabili cu arbitrajul video astăzi, au revăzut acțiunea și au confirmat decizia inițială, spre nemulțumirea staff-ului lui FCU Craiova.

Și Adrian Mititelu, finanțatorul grupării oltene, a privit consternat momentul. 

Constantin Zotta, expertul Orange Sport în arbitrajul, consideră că FCU Craiova ar fi trebuit să primească penalty: „Vedem cum ambii jucători încearcă să joace mingea. Jucătorul atacant ajunge primul, lovește mingea, iar fundașul vine cu piciorul întârziat și lovește adversarul cu talpa. E o lovitură liberă evidentă. Fiind în suprafața de pedeapsă, e penalty evident. E chiar clar! Nu știu ce aș putea spune mai mult”.

FCU Craiova s-a plâns și runda trecută de arbitraj

FCU Craiova s-a plâns de arbitraj și la capătul eșecului cu Rapid, scor 3-4, de runda trecută: 

Faulturi neacordate pentru noi, o disperare să îi aducă peste noi ce nu am văzut. E o decizie incorectă la penalty. A apropiat corpul de mână. A fost o lovitură liberă înainte, mă mir că nu s-a dus cu mingea până în careu. E greu aici, e presiune. Am văzut clar, auturi clare care s-au dat pentru ei.

E ușor să le vezi. Nu am mai ținut de minge, s-a creat o panică, cu presiunea publicului, a arbitrului. Ne-a destabilizat asta, aveam meciul în mână. Când vezi astfel de lucruri, parcă e și greu să fii supărat. Vorbesc strict de acest meci, de la 1-0 pentru noi le-a dat faulturi foarte usor. Nu au fost, nu că le-au dat ușor. De la 3-1 ne-au dat două goluri

- Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova

VIDEO. Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

Citește și alte știri din Superligă: 

Ce s-a întâmplat în Giulești, în ziua premergătoare derby-ului Dinamo - Rapid
Dinamo - Rapid
Ce s-a întâmplat în Giulești, în ziua premergătoare derby-ului Dinamo - Rapid
Alexandru Mitriță, iritat înaintea derby-ului: „Ce să facem? Să ne dăm la o parte, ca să câștige Steaua campionatul?”
CSU Craiova - FCSB
Alexandru Mitriță, iritat înaintea derby-ului: „Ce să facem? Să ne dăm la o parte, ca să câștige Steaua campionatul?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
doritor
doritor  •  27 Ianuarie 2024, 12:40

Ca si anul trecut si-n alti ani i-a apucat„mila” de bietul Viitor devenit prin *** biata Farul care primeste lumina de la Vasaros si ai lui ortaci. Dee de atata lumina au orbit arbitrii de la VAR!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  27 Ianuarie 2024, 12:26
Postat de tivireli pe 27 Ianuarie 2024, 11:41

Cel mai grav mi se pare ca este Var-ul nefuncțional de la Ovidiu. Oamenii din Var, au vazut meciul ca si noi toti pe transmisie tv. Asta pt ca acest club al lui Hagi nu vrea sa faca nimik pt a asigura calibrarea Var-ului. Se așteaptă noul stadion cica. Această faza trebuia arătată din unghi la 90de grade fata de tranmisie. Dar pana si Mititelu, recunoscut pt acuzațiile ce le face, nu vrea sa il supere pe Hagi. Deci la Farul se fapt se joaca fara Var. Doar se simulează si arbitri iau banii de barem. Ca peste tit in societatea românească. Despre Moroița nu mai zic nimik pt ca nu am spațiu.

Acel fault nici nu are nevoie de VAR ca se vede de la gara o reluare si te ai convins !!

nea_marin
nea_marin  •  27 Ianuarie 2024, 11:46

DACA era invers si nu se dadea penalty PT vifarul, urla hagin3 saptamani!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează