FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Derapajul lui Cristian Daminuță la adresa lui Ondrasek și a altor fotbaliști de la FCSB: „Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia” + replica lui Mihai Stoica

Cristan Daminuță, jigniri pentru atacantul lui FCSB, Ondrasek
Cristan Daminuță, jigniri pentru atacantul lui FCSB, Ondrasek

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 15:31 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 16:43

Cristian Daminuță (31 de ani) a criticat dur campania de transferuri a celor de la FCSB. Fostul mijlocaș al lui Inter și Dinamo a scris un comentariu dur, în care îl face praf pe Ondrasek, la o postare a lui Mihai Stoica, 

De ce și-a ratat Daminuță cariera » Interviu șocant: „Am avut prime de instalare de milioane, dar eu nu am văzut niciun euro” + avertisment pentru jucători: „Nu vă luați impresari manglitori!”
INTERVIU GSP
De ce și-a ratat Daminuță cariera » Interviu șocant: „Am avut prime de instalare de milioane, dar eu nu am văzut niciun euro” + avertisment pentru jucători: „Nu vă luați impresari manglitori!”

Actualul mijlocaș de la ACS Poli Timoșoara a ținut să-i transmită lui Mihai Stoica părerea despre noul atacant al roș-albaștrilor, Zdenek Ondrasek, printr-un mesaj plin de jigniri la adresa atacantului ceh. 

„MM… știi părea mea despre tine, ești top! Dar nu pot să înțeleg cum dracu l-ați luat pe ăsta de îi cad mingiile în cap și nu poate face o așezare pentru mijlocași… L-ați luat și pe „Batistuta” după 1 lună în Vaslui… vai mama lui… Doamne ferește! În toată istoria Stelei… că pentru mine FCSB e Steaua, n-ați avut atacanți mai slabi”, a scris Daminuță pe facebook.

Mai mult, Cristian Daminuță i-a transmis lui Meme Stoica că poate juca mai bine decât Zdenek Ondrasek și Ante Vukusic, chiar dacă bea două săptămâni încontinuu și a avut un derapaj, numindu-i pe unii jucători de la FCSB „oligofreni”.

„CFR-ul transferă jucători din Liga 3 și reușesc ce voi cu bani (nelimitați)… sunt convins că Gigi ar da oricât, doar ca să ia titlul. Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia ce voi îi aduceți la echipă! Beau 2 săptămâni încontinuu și dacă mă bagi „vârf” n-am cum să fiu așa slab ca și „glumele” alea 2 din ultimele luni…”, am mai scris Daminuță.

Replica lui MM nu a întărziat să apară

Managerul general al FCSB s-a apărat din nou, spunând că el doar a căutat informații despre Ondrasek și a primit referințe bune despre fotbalist, după ce acesta i-a fost propus lui Gigi Becali de către altcineva:. „I-a propus lui Gigi un fost atacant important al nostru, am luat referințe de la un prieten care lucrează la Tromso și de la un fotbalist care joacă în Cehia, a jucat peste tot unde a fost, are goluri marcate în naționala Cehiei… 

Dacă tu poți evalua un fotbalist după 45 de minute, ești la alt nivel. CFR a luat campionate (înțeleg că are datorii uriașe), iar noi vindem jucători cu 10 și peste 10 milioane de euro”, a fost răspunsul lui Meme Stoica.

Derapajul lui Cristian Daminuță la adresa lui Ondrasek și a altor fotbaliști de la FCSB: „Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia” + replica lui Mihai Stoica
Foto cu dialogul dintre Daminuță și Mihai Stoica

Daminuță, carieră ratată după transferuri la Inter și Milan

Cristian Daminuță a debutat în Liga 1, la numai 16 ani, în tricoul lui Poli Timișoara, într-un 0-0 cu Dinamo. Peste doi ani se transfera la Inter, unde a rezistat numai două sezoane, timp în care a fost împrumutat la Modena și Dinamo.

A urmat mutarea la Milan, unde a fost însă împrumutat în toți cei 5 ani de contract la echipe ca L'Aquila, FC Tiraspol, ACS Poli, Flacăra Făget și Viitorul.

Cele două sezoane la echipa lui Hagi au reprezentat perioada cea mai bună a fundașului, acesta bifând 47 de meciuri în campionat. După încheierea contractului cu Milan, Daminuță a schimbat în continuare echipe la foc automat, trecând pe la Zakho, Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare, Abano, Millenium Giarmata, Virtus Cupello și ACS Poli.

Daminuță despre cum a fost afectat de anturaj de-a lungul carierei de fotbalist

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica, reacție după articolul din Gazetă: „Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor”

Cât încasează Dinu Todoran pentru umilința de la FCSB » Are cel mai mic salariu din Liga 1!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (22)
viata.de.caini
viata.de.caini  •  18 Iulie 2021, 07:12

daminuta nu mai joaca fotbal de la 18 ani. În rest, același aluat cu Semeghin, spaima sticlelor de vin...Un ratat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  18 Iulie 2021, 00:45

Cine-i DAminuta? aaa omul ce facea antrenamente acu` 10 ani cu cei de la INTERNATIONALE MILANO?

fairplayromania
fairplayromania  •  17 Iulie 2021, 23:38
Postat de albalbastru72 pe 17 Iulie 2021, 19:32

Nu trebuia sa se bage Daminuta ca il desteapta pe cioban.Trebuia sa spuna ca a fost o campanie excelenta pentru fecesebeaua si ca au prima sansa la titlu.

Bună gluma.....cioban destept....:):)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează