FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

Despre jandarmi şi sfori

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 14:06

Expresia "tare ca fularul" a căpătat un nou sens după Steaua - Dinamo. Acum, Liga şi Jandarmeria se întorc la înţelesul ei primar. Mai jos, două întrebări. Retorice, evident.


1. De ce LPF s-a grăbit să judece azi cazul torţelor învelite în fulare? Marţi, la prima şedinţă a Comisiei de Disciplină, s-a anunţat pe site-ul oficial al Ligii că verdictul va fi dat vineri. Adică mîine. Adică la o zi după meciul Dinamo-Bistriţa. Cumva şefii "cîinilor" ştiau ce sancţiune vor primi, adică un meci cu porţile închise, şi au tras nişte sfori la LPF ca să se judece mai devreme pentru a juca fără spectatori la megaderbyul cu Bistriţa? Dacă s-ar fi judecat mîine, cum se stabilise, Dinamo ar fi avut lanţuri la porţi într-un meci poate decisiv pentru Europa League, cel cu CFR Cluj, de peste o săptămînă.

2. De ce la derby Jandarmeria a tras pe TV fără foc de avertisment, "jucătorii au băgat torţele, vor plăti, nimeni nu scapă", şi-apoi s-a retras cuminte în bancă, fără a mai depune efortul minim de a-şi trimite azi un reprezentant la Ligă, unde se judeca dosarul? Cumva şi-a umflat muşchii mai mult decît îi permite ministerul-mamă? Ori jandarmii şi-au dat seama că s-au bucurat aşa de tare cînd au prins un fular din zbor încît au uitat să strîngă probe adevărate şi acum orice boboc de la Drept le poate dărîma cazul în 3 secunde?

UPDATE Gigi Becali tocmai ce a găsit soluţia pentru o atmosferă mai bună pe Ghencea: i-a invitat pe ultraşii din Peluza Nord sa-i rupă în bătaie pe cei de la Sud. Intuind agerimea şi curajul autoritaţilor, pariez că europarlamentarul nu va fi deranjat de Poliţie cu vreun dosar pentru instigare la violenţă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
je__
je__  •  28 Aprilie 2011, 17:27

Prostii...! De parca ar fi introdus pe stadion tunuri si tancuri, si nu niste amarate de pocnitori si fumigene. Mult zgomot pentru nimic, dar un bun motiv sa mai scriem un articol, sa ne bagam in seama, ca oricum doar la can-can-uri ne pricepem; cat despre opinii pertinente referitoare la fotbal, Dumnezeu cu mila! Cat despre ministere, sa fim seriosi, sunt ani buni de cand nici Rapid, nici Steaua, nici Dinamo nu mai au vreo legatura cu vreun minister. Ma mir ca inca mai sunt unii care dorm in papuci si nu au auzit inca...

doggyd
doggyd  •  28 Aprilie 2011, 17:17

Boala romanului"scenarita acuta".

crs_fcd
crs_fcd  •  28 Aprilie 2011, 16:33

Gigi Becali tocmai ce a găsit soluţia pentru o atmosferă mai bună pe Ghencea: i-a invitat pe ultraşii din Peluza Nord sa-i rupă în bătaie pe cei de la Sud. Intuind agerimea şi curajul autoritaţilor, pariez că europarlamentarul nu va fi deranjat de Poliţie cu vreun dosar pentru instigare la violenţă. Trist, dar amuzant! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează