FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Dezvăluiri geniale din vestiarul unei foste echipe din România: „Ne duceam la biserică și ne rugam să plouă, să crească ciupercile!”

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 12:09 / Actualizat luni, 11 martie 2024 17:25

Adrian Pitu (48 de ani), fost mijlocaș la FCSB, a povestit episoade inedite din perioada Sportul Studențesc la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Am jucat trei ani la Sportul Studențesc. Era Mircea Rădulescu antrenor. Jucători Șumudică, Bica, Stănici... Șumudică dădea câte trei goluri pe meci. Am prins și perioada în care jucam meciurile de la Târgu Jiu. Ne duceam cu trenul, zici că eram Cireșarii”, își începe poveștile Pitu.

Adrian Pitu: „Dacă făcea ciuperci, luam banii! Vindea de rupea”

„Jucam la Târgu Jiu și după veneam acasă. Chef înainte și după! Era unul Fofo (n.r. Florin Bălan, primul patron al echipei Sportul Studențesc, în perioada 1995-1996, supranumit „Regele Ciupercilor”) care creștea ciuperci și noi ne rugam să plouă.

Ne duceam la biserică și ne rugam să plouă. Ăla dacă făcea ciuperci, luam banii. Vindea de rupea și plătea jucătorii. Dădea fără milă. Nu ploua, nu luam banii”, a dezvăluit amuzant fostul mijlocaș.

„În primul meci cu Iașiul, 3-0, a dat Șumudică trei goluri. Nea Mircea Rădulescu era un boem, iar înainte de meci ne chema Fofo la el, avea vilă, piscină, cu de toate. Și-acuma... Ce vrei whisky, mâncare. Totul înainte cu o seară de meci. Mâncam, beam de toate. Câștigam încontinuu”, a mai spus fostul jucător.

Îmi amintesc că Fofo ne-a chemat într-o zi, înaintea unui meci cu Poli Iaşi, la dânsul acasă, era o vilă mare, frumoasă, impunătoare. Ne invitase la masă. Am mers toată echipa, cu tot cu antrenori. Când am ajuns, ce să vezi? Numai ciuperci! Gătite în toate felurile! Am rămas cu gura căscată

Marius Șumudică, fost jucător Sportul pentru specialarad.ro

Citește și:

Dezvăluiri incredibile de dopaj în studioul GSP » „Ne-a dat o pastilă înainte de meci, vedeam pinguini!” + blaturi pe față: „Cele mai multe de pe planetă!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dezvăluiri incredibile de dopaj în studioul GSP » „Ne-a dat o pastilă înainte de meci, vedeam pinguini!” + blaturi pe față: „Cele mai multe de pe planetă!”
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un alt fotbalist care a jucat în Ghencea a declarat ferm: „Steaua este FCSB-ul de azi! La CSA joci cu Dumbrăvița și conduc generalii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  11 Martie 2024, 19:50
Postat de bajescu pe 11 Martie 2024, 17:52

Sumudica ajucat la Sportul Studentesc in doua perioade, in total cam 110 meciuri. A marcat 21 de goluri. De unde atunci “Sumudica marca cate 3 goluri pe meci”?

Iartă-l pe Pitu, le dădea Fofo și ciuperci halucinogene.

kordell
kordell  •  11 Martie 2024, 19:49

Pitule , ciupercile cultivate industrial cresc prin sere si beciuri , nu depind de ploaie .

grobelaar
grobelaar  •  11 Martie 2024, 19:28

Pe Pitu l-a cam lăsat memoria. Meciul de care spune el, cu Politehnica, s-a încheiat 3-1 și nu 3-0 (Iașul a jucat în inferioritate numerică din minutul 15). Șumudică a marcat atunci un gol și nu trei, iar Pitu nici măcar nu a prins lotul. De fapt, în acel sezon, Pitu a bifat 5 partide în Divizia A, din care una singură la Târgu Jiu: 0-1 cu Dinamo. Nici la numărul de ani petrecuți la Sportul nu a nimerit-o. Cei 3 sunt în realitate 1,5.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează