FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Dialog aprins în studio, Panduru l-a întrebat frontal: „Ce ai face dacă te-ar căuta Mititelu mâine?” » Răspunsul scurt al tehnicianului

Basarab Panduru / Captură Orange Sport
Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 09:11 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 10:06

Zvonurile privind o revenire a lui Marius Croitoru la FCU Craiova, apărute în ziarul de casă al lui Adrian Mititelu, au provocat discuții aprinse în studiourile emisiunilor de sport, chiar și după ce a devenit clar că revenirea tehnicianului în Bănie nu se va materializa. 

La Orange Sport, în emisiunea moderată de redactorul-șef adjunct al Gazetei, Dan Udrea, Basarab Panduru l-a tachinat pe Nicolae Dică, un antrenor trecut la rândul său, chiar în acest sezon, pe la clubul veșnic nemulțumitului Adrian Mititelu. 

„Nick”, care începuse să dezbată situația lui Croitoru, a fost întrerupt brusc de Basarab Panduru, care l-a întrebat frontal pe Dică dacă el ar accepta să se întoarcă la Craiova. Panduru îl mai pusese pe Dică într-o situație inconfortabilă și în vara lui 2022, când vorbea despre statutul ingrat al antrenorilor de la FCSB. 

Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară
FCU Craiova
Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară

Panduru l-a întrebat direct pe Nicolae Dică: „Ce ai face dacă te-ar căuta Mititelu mâine?”

Iată dialogul derulat marți seara: 

Nicolae Dică: (n.r. - despre discuțiile privind revenirea lui Croitoru la FCU): „Ăsta a fost doar un zvon. A ieşit cineva din conducerea lui FCU să spună că l-a oferit pe Croitoru?”

Basarab Panduru: „Dar dacă mâine îl caută pe Dică?! Nu, serios, te-ai întoarce? Spune ce ai face dacă te caută mâine!”. 

Nicolae Dică: „Nu, eu sunt pe drumul meu”.

Nicolae Dică a rezistat o lună la FCU Craiova

Nicolae Dică a rezistat doar o lună pe banca celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea și l-a concediat după eșecul cu Petrolul, 3-4, din luna august a acestui an. 

„Relaţia cu Adrian Mititelu a fost bună, n-am vorbit niciodată la telefon, ne vedeam de două ori pe săptămână. Am avut mână liberă. Din păcate se aştepta să câştigăm mai multe puncte. Voia să ştie ce gândesc, îi explicam ce pregătesc, cum pregătesc jocul. Nu, la schimbări nu se implica, nu pot minţi.

Ştia ora antrenamentelor, mi-am făcut ciclul săptămânal dorit. Dânsul a zis că nu mai are răbdare, nu ştiu exact care a fost motivul. Când ne-am despărţit i-am spus aşa: «dacă rămâneam împreună, făceam performanţă»”, a spus Dică în vară, în momentul demiterii. 

VIDEO În direct la GSP Live, Gabi Enache a sintetizat conflictul cu Adrian Mititelu și FCU Craiova: „A vrut doar să-mi cauzeze probleme”

Citește și alte știri de actualitate. 

Vasilică rezistă » Mititelu a găsit vinovatul pentru rezultatele de la FCU Craiova și l-a dat afară

Marius Croitoru NU mai revine la FCU Craiova » Motivul care l-a făcut pe Adrian Mititelu să nu-l mai instaleze pe banca tehnică

„Pe cine ați pune antrenor la Craiova?” » Cârțu și Craioveanu au ales același nume din SuperLigă: „Are clasă, are spirit. Îmi place enorm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fcsbenimeni
fcsbenimeni  •  11 Octombrie 2023, 11:52

În locul lui Dică eu îl întrebam pe nemulțumitul Panduru: dar pe tine cine te cheamă, că ești veșnic apărătorul costumelor cu cravată, despre fotbal doar idei, în iarbă nada de nada ca antrenor.

frontline
frontline  •  11 Octombrie 2023, 10:40

Nu stiu care este drumul lui Dica dar cu siguranta nu e cel al antrenoratului !!!

tristan
tristan  •  11 Octombrie 2023, 10:23

Multa performanta a făcut Dică că și antrenor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează