FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică explică de ce a refuzat prelungirea contractului: "Mai important e altceva" + Răspuns pentru Reghecampf

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 14:24

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre prelungirea contractului cu echipa roș-albastră și despre presiunea la care e supus.

"Mi s-a propus prelungirea şi am spus că pentru mine nu contează acest lucru, pentru că important e să am rezultate. Dacă voi avea rezultate, voi rămâne la Steaua. Dacă nu, nu mai contează că am contract, mi se plătesc clauzele şi sunt dat afară. Mai am contract până în vară şi voi vedea ce va fi în continuare.

Consumul într-un an petrecut la Steaua e foarte mare. Sper să termin anul aici. Mă refer la anul competițional. Am prins paltonul în acest an, deși atunci când am venit la echipă mi s-au dat doar două, trei etape. Am reușit să stau mai mult. Am încredere în continuare și consider că mi-am îndeplinit obiectivele. Ar fi culmea să spun că îmi pare rău că am venit la Steaua! Mă bucur că am venit aici şi că mi s-a dat şansa să antrenez echipa la 37 de ani", a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă.

"Nick" a comentat și declarațiile recente ale fostului antrenor Laurențiu Reghecampf, care a mărturisit într-un interviu pentru Fanatik că ar fi dispus să se întoarcă la FCSB.

"Nu mă sperie anunțul lui, de ce? Orice antrenor îşi doreşte să antreneze Steaua. E cea mai bună echipă din România şi are cele mai bune condiţii. E normal să-ţi doreşti, ca antrenor, să fii aici".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (25)
catalynn
catalynn  •  09 Decembrie 2017, 19:16
Postat de randoom.__ pe 09 Decembrie 2017, 18:24

foarte ieftin? duckadam are 10 mii de euro pe luna,iar dica 8 mii de euro. duckdam de cand este la Steaua si facut bani cat sa traiasca mai bine decat 99% dintre romani,pentru urmatorii 50 de ani. 120 de mii de euro anual ori 5 ani de cand este la Steaua sunt 600 de mii de euro. fara bonususir,daca mai aduni si bonusurile,se aduna aproape un milion de euro.

Ma Randoame știe oricine ca Duckadam are 2000 pe luna. Desigur, mult peste salariul mediu in România , mult peste cat ar fi castigat la munca de jos in Arizona, si asta nefăcând nimic, decat de sine de ras. Treaba e ca omul avea un blazon, chiar daca Steaua castigat ca echipa CCE la Sevilla omul a intrat in istorie, acum l-a vândut pe nimic mai ceva decat mănușile care l-au facut celebru .... Dica, la fel si Radoi, au crezut ca isi fac si ei un CV ca lumea dar s-au facut de rusine fiind umiliți de cioban.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  09 Decembrie 2017, 18:34
Postat de randoom.__ pe 09 Decembrie 2017, 18:26

problema ta este ca nu mai exista rapid. diferente exista intre orice,dar atata timp cat nu mai exista rapid,totulo este bine.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  09 Decembrie 2017, 18:32

Iar s-a pus pe săpat *** ăsta de *** ... Impresara e pe fază , iar o să aibă 1000 de jucători sub contract ... Cum poți să fi atât de prost să nu-l citești pe manelistul ăsta *** ? Hai la Mogoșoiaia , manelistule , *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează