FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap! „Câinii” au mers iar la Tribunal în această dimineață: o nouă amânare și multe semnale îngrijorătoare

Judecătorul sindic a decis o nouă amânare / Sursă foto: Imago Images
Judecătorul sindic a decis o nouă amânare / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 09:07 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 10:55

În această dimineață a avut loc o nouă înfățișare la Tribunalul București, în care Dinamo spera să primească aviz pozitiv vizavi de noul plan de reorganizare modificat. S-a stabilit, însă, o nouă amânare. Noul termen: 4 septembrie, ora 10:00. 

Roș-albii au fost amânați în mai multe rânduri până acum, iar răspunsul judecătorului sindic a fost similar și-n această dimineață. Speranțele „câinilor” au durat, la fel ca la ultima înfățișare, doar un minut, stabilindu-se o nouă amânare, până pe 4 septembrie, când greva magistraților se va fi sfârșit. 

Reporterii GSP au fost prezenți în sala de judecată, acolo unde s-au strâns, cu mic, cu mare, nume precum Andrei Nicolescu, Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ, avocatul Asociației Peluza Cătălin Hîldan, dar și avocata lui Diego Fabbrini, Carmen Radu, al cărei client e înscris la masa credală.

Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!
DINAMO
Consecințe devastatoare la Dinamo după decizia de azi! Nicolescu&Voicu sunt obligați să scoată din buzunar sume URIAȘE într-un timp foarte scurt!

Dinamoviștii și-au pus mâinile-n cap!

Judecătorul sindic a intrat zâmbind în sală, dar încrederea reprezentanților lui Dinamo s-a „topit” rapid.

Vestea unei noi amânări nu i-a picat deloc bine acționarului principal Andrei Nicolescu. Cu o mină evident preocupată, omul de afaceri a părăsit îngrijorat sala de judecată, apoi și-a pus mâinie în cap!

Motivul reacției lui Nicolescu? Dacă judecătorul sindic ar lăsa actualul plan de reorganizare să se deruleze în continuare, Red&White ar fi obligată să plătească datoriile consistente pe care le are clubul!

Situația nu-i deloc roz pentru Dinamo, deoarece judecătorul sindic pare să acrediteze ideea că actualul plan de reorganizare, cel în plină desfășurare, care presupune plata a 8 milioane de euro, se desfășoară normal. Însă întreaga suflare dinamovistă aștepta aprobarea noului plan.

VIDEO Andrei Nicolescu, despre planurile de viitor ale lui Dinamo: „Nu putem să băgăm bani doar de dragul de a o face”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV I-a lăsat cu ochii-n soare! Detalii de la negocierile dintre Dinamo și Ștefan Radu

EXCLUSIV Dinamo, aproape de al șaselea transfer al verii + Doi nou-veniți au punctat în testul secret de la Săftica

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
billwader
billwader  •  13 Iulie 2023, 16:20
Postat de cpt.ahab pe 13 Iulie 2023, 10:15

De fapt, justiția își face treaba obișnuită. Când nu dă sentințe venite în plic galben, amână, amână și iar amână. De multe ori, până se prescriu faptele. În cazul de față nu se pot prescrie faptele, dar nici nu-și asumă judecătorul nimic. Ca atare, amână și pleacă în greva-vacanță.

hai sa fim seriosi ca va respingea mizeria aia de plan acum sau in septembrie tot una era. o sa fie acelasi rezultat ca in decembrie anul trecut. cum bah sa crezi ca ar aproba un alt plan de reroganizare dupa ce a aprobat unul acum un an si ceva. really? cat de naiv sa fi?

billwader
billwader  •  13 Iulie 2023, 15:55
Postat de zorrozabal pe 13 Iulie 2023, 09:31

Pai nu se știa cam ce chef de munca are„justiția”asta„independenta”(de Lege)?!Deviza ei este:„Ori moare magaru,ori pierde samaru”!”Magaru”fiind cetațeanul român care a avut nenorocul sa intre in morișca lor!

nu are nicio logica commentul tau. doar nu crezi ca judecatorii aprobau un alt plan dupa ce a fost aprobat unul in 2021? am mai trecut prin aceeasi situatie in 2022,acelasi rezultat. ca judecatorii spunheau acum ca nu aproba planul de reorganizare sau in septembrie,tot aia este pentru voi. dati banii,o sa existati,nu dati,va desfiintati.

paolo16
paolo16  •  13 Iulie 2023, 13:18
Postat de tictictic pe 13 Iulie 2023, 13:06

Iata de ce sustin de mult timp ca regulamentele FRF si LPF ar trebui modificate urgent pentru a se alinia regulamentelor FIFA si UEFA. Pe scurt: 1. Un club aflat in insolventa financiara n-are drept de promovare in prima liga; 2. Un club aflat in insolventa financiara n-are drept de participare in play-off ul pentru promovare intr-o divizie superioara; 3. Un club aflat in insolventa financiara nu are dreptul de a primi licenta de functionare pentru prima liga profesionista; 4. Un club care n-are drept de promovare intr-o divizie superioara din motiv de organizare juridica (conform legii) n-are dreptul de a evolua in play-off ul competitiei respective; 5. Un club care nu aplica / nu obtine licenta pentru competitiile internationale UEFA n-are drept de a evolua in play-off ul primei ligi profesioniste; 6. Un club care in timpul campionatului isi declara juridic starea de insolventa financiara va fi exclus din competitie si retrogradat in divizia imediat inferioara acesteia; 7. Un club care la data startului competitiei inregistreaza datorii salariale catre jucatori, angajati, parteneri, colaboratori, sau catre bugetul de stat (ANAF), nu poate primi licenta de functionare indiferent de divizia in care activeaza. P.S.: daca s-ar implementa aceste 7 paragrafe in regulamentele FRF si LPF, s-ar aseza si fotbalul romanesc pe baze reale si corecte. Altfel, ne furam singuri caciula!

Eu aș fi de acord. Și multi alții. Dar nu cei care trebuie...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează