FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo dezvăluie suma investită în club: „Mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea o echipă puternică”

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 11:32 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 14:04

Criticată de Cornel Țălnar, conducerea lui Dinamo îi dă replica fostului antrenor al „câinilor”.

Andrei Nicolescu, administratorul delegat al „câinilor”, a comentat declarațiile date de Cornel Țălnar și susține că noul acționar al clubului, Red&White Management, a adus în club, în ultimele luni, 4 milioane de euro. 

Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Israel a intrat în „stare de război”! Informații de ultimă oră de la corespondentul GSP de la Tel Aviv: ce se întâmplă cu meciurile din preliminariile EURO 2024

Conducerea lui Dinamo susține că a băgat 4 milioane în club

„Nu pot să comentez. Domnul Țălnar a fost și el conducător, iar dacă faptele vorbesc pentru dânsul, e suficient. Mă refer la tot ce a făcut dânsul în perioada aia (n.r- când clubul i-a aparținut lui Pablo Cortacero) și e suficient. Chiar nu are rost să intru în polemica asta. Important e că suntem singurii care ne-am asumat să salvăm Dinamo în februarie.

Lăsăm timpul să judece, o să vedem în timp. Lucrurile nu se pot construi peste noapte. Toată teoria asta că nu sunt bani este falsă. Tocmai făceam un calcul și din martie până astăzi am adus în club 4 milioane de euro. Mi se pare că ritmul este suficient pentru a crea un club puternic”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Prosport.

Din păcate, în cazul Dinamo, am întâlnit foarte puține persoane care aveau interes pur salvarea clubului. În general, am întâlnit altfel de persoane, cu interese pecuniare sau în altă direcție. În afara domnului Cornel Dinu, am întâlnit foarte puține persoane care să ajute dezinteresat, gen suporteri pătimași care și-au dorit exclusiv salvarea clubului, nu-i interesau considerente meschine. Dinamo este un club care impune performanța, dincolo de așteptările de creștere economică, durabilă, sustenabilă, organică... Suporterul dinamovist e foarte exigent. Clubul a obișnuit suporterii cu performanță, cu rigurozitate. În această lume mercantilă de astăzi, rigurozitatea poate fi susținută doar cu bani. Dacă există resursele necesare, este extraordinar, dacă nu există, acționarii să se gândească profund, fiindcă niciun suporter nu va suporta mediocritatea acestui club.

La Dinamo, un buget de 10 milioane de euro anual te-ar putea face să crezi că poți aspira la marea performanță. Pentru suma asta, trebuie să ai afaceri de sute de milioane. Nu este o cămașă pe măsura oricui. Dinamo nu înseamnă doar o echipă de fotbal ce se prezintă la teren sâmbăta să joace fotbal, ci o masă mare de suporteri, 1,6 milioane de oameni declarați oficial, doar în România, de fani care pun suflet, suferă, o chestie sentimentală cu care nu trebuie să te joci niciodată.

 – Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo

VIDEO Răzvan Zăvăleanu: „La Dinamo nu se acceptă mediocritatea”

Citește și: 

Cristi Borcea prevede un duel 100% bucureștean pentru titlu: „Steaua e favorită”
TITLU
Cristi Borcea prevede un duel 100% bucureștean pentru titlu: „Steaua e favorită”
A contribuit la aducerea lui Cortacero la Dinamo și acum „mușcă” din actuala conducere: „Credeam că vor veni oameni care se pricep, nu amatori”
DINAMO
A contribuit la aducerea lui Cortacero la Dinamo și acum „mușcă” din actuala conducere: „Credeam că vor veni oameni care se pricep, nu amatori”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
rocky3
rocky3  •  07 Octombrie 2023, 14:50

4 milioane, 3, sau unul, sunt bani! Bani pe care cei ce critică noii investitori nu i-ar băga niciodată din propriul buzunar în club! Doar dau din gură de ciudă că lor acum nu le mai pică nimic...

cristian.constanta
cristian.constanta  •  07 Octombrie 2023, 14:12

Sunt multe de spus, dar merita mentionata pozitia acestui comisionar, Cornel. Mereu atarnator pe langa cei care au ingropat Dinamo. Lehamite!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează