FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Urmează demiterea lui Burcă? Cum s-au apărat Voicu & Nicolescu când au fost înfruntați de fanii lui Dinamo: „Cine aduce jucători? Antrenorul, da?”

Andrei Nicolescu, în dialog cu fanii
Andrei Nicolescu, în dialog cu fanii

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 00:07 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 15:26

După 0-4 cu Hermannstadt, acționarii majoritari de la Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, au fost trași la răspundere de fani pentru campania de transferuri din vară ♦ Indirect, Voicu s-a disculpat în privința nou-veniților, afirmând că au fost aduși jucătorii ceruți de antrenorul Ovidiu Burcă.

Umilită la Sibiu, 0-4 cu Hermannstadt, Dinamo se scufundă. Nou-promovata a obținut doar 9 puncte în primele 13 etape ale sezonului, o singură formație, FC Botoșani, având un parcurs mai slab.

Dinamo și conexiunea pierdută
editorial ioana mihalcea
Dinamo și conexiunea pierdută

Semnal că urmează demiterea? Ce a spus Acționarul Eugen Voicu, despre Ovidiu Burcă: „Am adus ce jucători a vrut, i-am dat mână liberă”

Firește, fanii nu sunt deloc mulțumiți cu parcursul echipei. Ca atare, după meciul de la Sibiu i-au tras la răspundere pe acționarii majoritari, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, în principal pentru jucătorii aduși în mercato de vară.

În replică, Voicu a părut că aruncă vina în „brațele” antrenorului Ovidiu Burcă, al cărui scaun se clatină după seria catastrofală de rezultate.

„Ați tot promis că aduceți. Pe cine aduceți?”, i-a întrebat un suporter pe cei doi acționari, conform unui videoclip publicat de pagina de Facebook „Fotbal pe pâine”.

Andrei Nicolescu a vrut să răspundă, dar colegul din acționariat, Eugen Voicu, a ținut să intervină el:

„Cine aduce jucători? Antrenorul, da? Cum să-i aduc eu jucători? Noi aducem ce vrea el, i-am dat mână liberă”.

Între timp, Nicolescu a intrat în dialog cu alți suporteri: „În decembrie vor pleca unii jucători și vor veni alții. Spune-mi și mie ce jucător poți aduce acum ca să joace”.

Dovadă maximă de "bărbăție" a noilor patroni de La Dinamo. Șeful ăl mare, misteriosul Eugen Voicu, a ținut morțiș să ia el cuvântul în fata fanilor ca să arunce vina pe Burcă. "El a făcut transferurile!" Da, dar voi ați dat zero lei pentru transferuri! Ați cerșit bani pe la suporteri, ba chiar și pe la cei ai marilor rivale! :))

Publicată de Fotbal pe pâine pe Duminică, 22 octombrie 2023

Ce jucători a adus Dinamo în vară:

  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilic (Doxa Katokopias), Lucas Alves de Araujo (Portimonense), Răzvan Began (liber)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)

Tot despre Dinamo: 

Urmează un meci decisiv pentru Ovidiu Burcă! Partida de care depinde soarta lui Dinamo, dincolo de asigurările date de Andrei Nicolescu

Un fost campion cu Dinamo a fost prezent la meciul cu Hermannstadt: „Sută la sută așa va fi”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  23 Octombrie 2023, 12:20

Dinamo a adus jucatori mai buni decat cei pe care ii avea in Liga 2, dar se pare ca nu e suficient. Cu putina rabdare cred ca se pot obtine si ceva rezultate mai bune. In orice caz, mi s-ar parea deplasat ca Burca sa fie sacrificat.

vili.popa
vili.popa  •  23 Octombrie 2023, 09:36
Postat de sughibughi pe 23 Octombrie 2023, 07:42

ce jucatori sa aduca fara bani...

Exact, întrebarea bună pentru acționari era: ce buget i-ați făcut domnilor lui Burcă pentru ca acesta să facă echipa? Altfel..... să nu-i acorzi sprijin și apoi să-l arăți cu degetul că el este vinovat; asta fac copii la grădiniță.

parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2023, 09:00

Vine ...Ciobotariu?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează