FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu anunță măsuri în club, după ridicarea interdicției: „O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta”

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 19:21 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 20:10

Dinamo a plătit sumele necesare către cei 5 jucători străini care făcuseră memorii la FIFA și acum așteaptă ridicarea oficială a interdicției la transferuri. Este vorba despre Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

Acționarul majoritar Andrei Nicolescu a explicat la Radio Dinamo faptul că va face o anchetă internă pentru a vedea cum s-a ajuns în această situație: „O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte. 

O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum”.

Andrei Nicolescu: „Am fi vrut ca suma asta să meargă în clubul Dinamo, nu la foștii jucători”

„Noi ne-am făcut datoria, am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute, procedura trebuie să se desfășoare într-un ritm rapid. Nu ține de noi neapărat. O să dăm tot suportul nostru administratorului special ca să o facă cât mai repede.

Am vorbit cu toți agenții jucătorilor pentru a primi cartea verde repede, am vorbit cu toți cei cu care am semnat ca să poată să ne dea hârtia către FIFA, pentru accept. Vrem să ne organizăm cât mai repede.

Se așteaptă confirmarea plății, apoi să ne dea declarația cu privire la settlement-ul pe care îl au pe decizia FIFA și cu solicitarea de a ridica interdicția. La FIFA există o procedură, nu știm cât de repede se va putea face. Noi sperăm să o facem de pe o zi pe alta. După care urmează înregistrarea contractelor și așteptarea cărților verzi. Am vorbit cu ageții, ca ei să vorbească deja cu cluburile de care aparțineau jucătorii, pentru ca acestea să vină foarte repede. Sperăm să se întâmple acest lucru.

E o normalitate, nu încercăm să dăm palme nimănui. Noi ne facem treaba așa cum am spus, ceea ce am promis asta vrem să facem. Evident că încercam o procedură care să fie mai puțin costisitoare și suma asta, care e o sumă foarte importantă, să fi venit direct în club și să poată să conducă la modernizarea clubului cât mai repede. Dacă nu s-a putut, nu s-a putut. Noi am zis că în termenul cât mai rapid după primirea unei soluții pe zona administrativă vom rezolva. Mai devreme de azi nu am putut, sâmbătă și duminică nu se lucrează”, a mai spus Nicolescu la Radio Dinamo.

Vrem ca toate demersurile pe care le-am făcut în această vară să aducă un plus echipei, ca Ovidiu să aibă toți jucătorii pe care și i-a dorit. De aici încolo sper să avem un parcurs cât mai bun în Liga 1, să ne organizăm cât mai bine, să devenim un club profesionist, să avem parte de oameni care să lucreze foarte bine în cadrul clubului, iar vara viitoare să avem o vară mult mai bună decât vara aceasta în ceea ce privește comentariile de pe margine
Andrei Nicolescu

Ce urmează la Dinamo după investiția de 500.000 de euro
DINAMO
Ce urmează la Dinamo după investiția de 500.000 de euro
Dinamo a rezolvat cea mai presantă problemă a verii! Anunț de ultimă oră: „Gata, am închis tot!”
DINAMO
Dinamo a rezolvat cea mai presantă problemă a verii! Anunț de ultimă oră: „Gata, am închis tot!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Trotsky
Trotsky  •  11 Iulie 2023, 15:24
Postat de boierasul pe 11 Iulie 2023, 10:58

"Sunt doua variante în momentul de față: fie primim dovada plății și așteptăm ca FIFA să ia legătura cu jucătorii, fie fiecare jucător să semneze un acord și să spună ca a primit banii. Asta ar grăbi puțin procedura" - sursa Radio Dinamo 1948

Indiferent de variantă timpul este foarte scurt, DAR este posibil dacă hârtiile se mișcă repede. Indiferent de formula de joc oricum va fi un meci foarte greu.

boierasul
boierasul  •  11 Iulie 2023, 10:58
Postat de redbuldog pe 10 Iulie 2023, 20:08

Oricum interdictia nu se ridica decat peste 3-4 zile minim..procedurile FIFA sunt la fel de birocratice ca-n Romania,asa ca sa nu ne miram ca-n prima etapa vom avea O transferuri! Intre timp Andrei,i-si continua planul de ,,exilare" a lui Iacob,Zavaleanu palpita,se arunca acuze de ambele parti si Dinamo i-si continua deriva...E doar un scenariu care oricum nu ,,da bine" la cel mai galonat club din tara!

"Sunt doua variante în momentul de față: fie primim dovada plății și așteptăm ca FIFA să ia legătura cu jucătorii, fie fiecare jucător să semneze un acord și să spună ca a primit banii. Asta ar grăbi puțin procedura" - sursa Radio Dinamo 1948

boierasul
boierasul  •  11 Iulie 2023, 10:49
Postat de lapusneanul pe 10 Iulie 2023, 22:55

pai sunt si anchete după care nu se iau masuri...:)

Alea sunt pentru cei care lucrează la stat)) la privat stau lucrurile altfel)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează