FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Căpitanul lui Dinamo, atac lansat la Dănuț Lupu: „Te crezi deștept pe canapeaua ta! Boala epocii moderne”

Dănuț Lupu a fost atacat de Ante Puljic
Dănuț Lupu a fost atacat de Ante Puljic

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 15:10 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 15:24

Dinamoviștii au plecat în vacanță, neplătiți, 4-5 luni de întârzieri salariale s-au strâns la unii angajați, la majoritatea fiind trei luni de neplată a lefurilor. 

Reunirea este programată pe 3 ianuarie 2021, însă, așa cum a transmis și Ionel Gane într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, fotbaliștii sunt deciși să nu mai vină la antrenamente dacă nu primesc măcar un salariu restant. 

Dănuț Lupu: „Dinamo nu are un lider”

Astăzi, Dănuț Lupu a avut o ieșire dură la adresa dinamoviștilor, transmițând într-o intervenție că roș-albii nu au un lider. „Mie mi-au dat de înțeles că până la urma urmei nici suporterii nu sunt așa uniți. În mod normal, trebuia să se strângă toți să se ducă. Și «Jerry» trebuia să anunțe jucătorii și să se ducă toți la Cortacero. 

Nu vedeți ce liniștit e Negoiță? Dacă el a vândut și nu îl interesează, nu spune nimic, nu vi se pare dubios? Totuși ai de încasat trei milioane și tu nu spui nimic, stai liniștit ca și cum nimic nu s-a întâmplat. După câte am văzut, nici nu există cineva în vestiarul ăla ca să ia puțin cuvântul. Păi, și Paul Anton, nu ați văzut, a zis că e problema lui dacă cere banii sau nu. El s-a referit strict la el. Nu e un lider", a spus Dănuț Lupu pentru ProSport.

Ante Puljic, răspuns pentru Dănuț Lupu: „Rușine!”

Nu a întârziat să apară un mesaj dur din partea echipei. Prin vocea căpitanului Ante Puljic, fundașul transmițând de la Zagreb, prin intermediul Instastory: 

Pentru tine, domnule Lupu, am un singur lucru de spus, nu mai vorbi prostii și nu mai scoate vorbe despre jucătorii lui Dinamo de acum înainte! De ce? Pentru că nu ai nicio idee prin ce am trecut împreună și trecem în continuare. 

Dar tu crezi că ești cel mai deștept și că le știi pe toate doar pentru că stai comod pe canapeaua ta acasă și crezi că ai dreptul să ne insulți și să spui ce ar trebui să facem și ce nu. Rușine! Cea mai mare boală în epoca modernă este că oamenilor nu le mai este rușine de nimic. Foarte trist”.

Căpitanul lui Dinamo, atac lansat la Dănuț Lupu: „Te crezi deștept pe canapeaua ta! Boala epocii moderne”
Ante Puljic

VIDEO Nebuloasa de la Dinamo atinge noi dimensiuni » Apariție controversată la hotelul lui Cortacero

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Grevă de amploare la Dinamo! Jucătorii nu mai acceptă compromisuri și i-au transmis un avertisment ferm lui Cortacero

EXCLUSIV Interviu cu Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo: „S-ar putea să-i vedem pe jucători doar în poze!” + Ce spune despre întâlnirea cu Cortacero

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (31)
creeperno
creeperno  •  23 Decembrie 2020, 22:41

Stati linistiti amandoi ca domnul Cortacero va rezolva toate problemele

81mada
81mada  •  23 Decembrie 2020, 21:40
Postat de goggu.mecanicul pe 23 Decembrie 2020, 20:28

Nu sunt de acord cu puljici, pai Lupu are dreptate, dar boala voastra a jucatorilor nesimtiti si indolenti care este ?? De ce nu v0ati dus toti impreuna cu antrenoru, preesedinti, staff sa mergeti peste cortacero ?? Aici e valabil si pt suporteri, eu daca vedeam vrun comunicat de prezentare jur ca ma duceam, dar asta nu o fac toti, cum ai zis si tu, e mai bine pe canapea sau la datu din gura, te superi nu te superi, Lupu are dreptate, ar trebui sa mergeti peste patron. Pana la urma e vorba despre munca voastra, si Lupu practic ia facut un serviciu lui puljici zicandu-i treaba cu mersu la patron sa vorbeasca, dar jucatorii astea n au nimic in cap, se complac ca fraieri pentru nimic.

Frate jucatorul trebuie sa se antreneze sa se concentreze pentru meciuri, pai daca toti jucatori din liga I s ar duce peste patroni cand nu i au banii 3 luni, nu ar mai juca nimeni in campionat, la iasi au 7 luni, la astra la fel, dupa cum spune presa cand mai spune

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  23 Decembrie 2020, 20:49
Postat de catalin.palcu pe 23 Decembrie 2020, 16:44

Puljic are vreo 3 sezoane la Dinamo si in general s-a descurcat bine si f bine si si-a demonstrat din plin atasamentul fata de echipa! Intr-adevar in ultimele saptamani a aratat o scadere ingrijoratoare de forma, anii au trecut si peste el, plus ca sigur il afecteaza situatia de la Dinamo. Dar acuma sa avem comentarii din astea la adresa lui e de 2 lei!

Eu va zic sigur ca daca Puljic ar avea un fundas de valoare si n-ar fii impieedicati de grigore , bejan sau popescu altfel ar juca si Puljic.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează