FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ante Puljic, încă o declarație de dragoste pentru fani: „Pentru mine, e cel mai mare club din România” » De ce a refuzat FCSB

Sursă foto: UTA Media Design
Sursă foto: UTA Media Design

Articol de - Publicat joi, 26 septembrie 2019 18:48

Ante Puljic, 31 de ani, a jucat în tricoul „câinilor" în premieră de la revenire, în 16-imile Cupei, la victoria cu UTA (3-1) de la Arad. Croatul este unul dintre fotbaliștii cei mai apreciați de galerie, mai ales după refuzul de a juca la FCSB, atunci când Gigi Becali l-a ofertat în 2018.  

„Nu va fi un meci ușor cu Voluntari, fiindcă nu mai există așa ceva în campionat. Trebuie să dăm totul ca să luăm cele 3 puncte, mai ales că avem nevoie de victorie pentru încredere. Și cred că vom învinge. Trebuie să fim focusați pentru Voluntari, apoi să ne gândim la Steaua.  

Este foarte frumos că m-am întors. Prima dată când am fost aici, mi-a plăcut Dinamo, România, Bucureștiul, această echipă și fanii mi-au intrat la inimă. Mă cunosc cu 4-5 jucători care încă sunt aici, eu cred că Dinamo nu este o necunoscută pentru mine. Nivelul echipei nu este rău deloc, cred că e bun. Avem nevoie de mai multă încredere, echipa chiar a început să joace un fotbal bun. Nu vreau să fac comparații cu ceea ce a fost în 2015/2016. Atunci am început foarte bine, dar am avut și momente nefericite. Întotdeauna, sunt probleme, trebuie să treci peste ele.  

Îmi place de antrenorul nostru, vorbește cu jucătorii, le spune ce este bine, ce nu este bine, lucrează foarte mult tactic și asta cred că se vede. Vom avea rezultate mai bune. Eu cred, altfel nu aș mai veni aici să vorbesc. Dinamo este cel mai mare club din România pentru mine și trebuie să fie mereu sus în clasament!

„Este un pic diferit acum, s-au mai făcut renovări la Săftica. OK, nu suntem pe locul dorit de suporteri, dar eu zic că am început să jucăm mai bine și sunt sigur că putem atinge ținta noastră, play-off-ul. Cu toții dorim asta și cred că rezultatele bune vor veni curând.  

Acest sezon, FCSB nu mi-a oferit vreo ofertă, în ediția precedentă au fost discuții. Însă, după aventura mea la Dinamo din 2015/2016, nu cred că mai puteam juca în altă parte în România. Mai ales la clubul rival. Nu voiam să fac oameni nefericiți în rândul suporterilor dinamoviști, care mi-au plăcut mereu. Eu sunt un tip fidel.  

Eu cred că sunt mai multe echipe ce se luptă pentru play-off, nivelul campionatului cred că e mai bun decât în urmă cu trei, patru ani. Lucrurile s-au îmbunățit. Atunci, concurența era mai mică, acum e luptă mare.  

Pe Ionuț Negoiță l-am văzut când am venit să fac vizita medicală, apoi nu ne-am mai întâlnit. Nu știu ce va face, nu pot vorbi în numele dânsului. La Săftica nu a mai venit. El știe ce va face cu Dinamo, noi trebuie să ne facem treaba pe teren” - Ante Puljic, fundaș Dinamo

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

Încărcat pentru derby! Mihai Neicuțescu vrea să dea gol cu FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fcsp
fcsp  •  27 Septembrie 2019, 10:41

Bravo Ante! Un caracter placut.

spartcapus
spartcapus  •  26 Septembrie 2019, 21:20

Doar nu era sa fie fcsbist!:)))

luputu
luputu  •  26 Septembrie 2019, 20:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează