FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo continuă mercato: „Să construim o echipă care să nu aibă probleme în Liga 1”. Cum s-au mișcat nou-veniții

FCSB - Dinamo 2-1 » Neluț Roșu, 30 de ani, nu înțelege de ce Derby de România nu s-a putut juca în Ghencea.
FCSB - Dinamo 2-1 » Neluț Roșu, 30 de ani, nu înțelege de ce Derby de România nu s-a putut juca în Ghencea.

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 17:58 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 20:47

Golubovic și Goncalo au fost plusuri evidente, în Derby de România, în ciuda celor două goluri încasate de sloven. Costin și Politic au fost satisfăcători, Abdallah slab, Homawoo e în urmă cu pregătirea. Luni, 24 iulie, semnează Ciubotaru.

Dinamo a demarat târziu în mercato estival, în condițiile în care transferurile i-au fost blocate până acum câteva săptămâni. Ovidiu Burcă a specificat la finalul derby-ului cu FCSB (1-2) că mai așteaptă întăriri, mai ales că nou promovata are nevoie de așa ceva pentru a continua în Liga 1.

Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”
dinamo
Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”

Ovidiu Burcă anunță noi transferuri la Dinamo: „Conducerea discută cu jucători pe care ni-i dorim”

Așa cum GSP.ro a informat în ultimele zile, luni, Dinamo va mai perfecta un transfer, este vorba de Kevin Ciubotaru, 19 ani, fundaș stânga, ultima oară la Rangers B, un tânăr de viitor, care a bătut la porțile mai multor cluburi din Albion, care a trecut și pe la gruparea lui Ianis Hagi.

Ovidiu Burcă a transmis că "haita" va rămâne activă în mercato, vorbind despre următoarele ținte pe care le are în vedere. Printre altele, în apărarea și în zona mediană.

6transferuri a bifat Dinamo până acum: Golubovic (Slovenia), Abdallah (Madagascar), Goncalo (Portugalia), Homawoo (Togo), C. Costin și Politic

"Sunt toate lucrurile în ordine, sunt salariile plătite la zi, jucătorii se pot gândi doar la fotbal, avem condiții foarte bune, baza de antrenament. Încercăm să fim activi pe piața transferurilor, să aducem jucători care să crească nivelul echipei, să construim o echipă care să nu aibă probleme în Liga I și cu perspectiva de a crește odată cu clubul. Conducerea discută cu jucători pe care ni-i dorim să crească nivelul formație", a anunțat antrenorul care este la primul său sezon de Liga 1.

Cum s-au mișcat noii „câini” în Derby de România

Dintre cei sosiți în acest mercato, portarul Golubovic și atacantul Goncalo au fost printre cei mai buni "câini" în derby-ul de sâmbătă seară. În ciuda celor două goluri primite, în care a fost surprins total, slovenul Adnan Golubovic, 28 de ani împliniți chiar în ziua meciului, a mai avut câteva intervenții salvatoare, altfel scorul ar fi luat proporții îngrijorătoare pentru Dinamo.

Datorită intervențiilor noului portar titular, suporterii au putut spera într-o remontada, mai ales după golul portughezului Goncalo Gregorio. Și Costin, și Politic au adus un mic plus prin intrările lor în partea secundă a meciului, în schimb Abdallah a avut o prestație neconvingătoare.

Sunt un antrenor care nu pot să fiu mulțumit după aceste două meciuri. Nu mi-am facut calcul cu două înfrângeri, luăm meci cu meci, dar și după prima etapă am avut multe nemulțumiri. Va mai trece o perioadă până când să ne batem de la egal la egal fără decalaj, trebuie să fim realiști. E nevoie de puțină răbdare, de analiză obiectivă și de multă muncă.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo
 

Citește și alte știri despre derby:

A venit din liga a treia, iar Derby de România îl face titular! Are tupeu, a fost la locul potrivit, iar antrenorul îl place: „Incisiv, inteligent, va arăta mai bine”

video Florinel Coman, fotbalist model: „Te iubesc, ești viața mea!” și „Regele Florinel, cu cele mai șmechere tunsori”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  25 Iulie 2023, 19:05
Postat de rocky3 pe 24 Iulie 2023, 23:56

A zis el primul ca ești grețos, tu altceva diferit nu știi? Nu, pentru că ești gigist!:)))

Ba , palmaresul celor ca tine este cazierul. Prostalau de Giulesti!

rocky3
rocky3  •  24 Iulie 2023, 23:56
Postat de istet10 pe 24 Iulie 2023, 18:05

Prostalau gretos, ce treaba am eu cu gigi? Gretos ca orice dinamovist.

A zis el primul ca ești grețos, tu altceva diferit nu știi? Nu, pentru că ești gigist!:)))

creeperno534
creeperno534  •  24 Iulie 2023, 22:31

Bravo!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează