FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // VIDEO Eugen Neagoe sună mobilizarea: „Jucătorii sunt puternici, vom arăta cu totul altfel” + anunță schimbări în echipă

Eugen Neagoe // foto: Cristi Preda
Eugen Neagoe // foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 09:57

Eugen Neagoe (51 de ani), antrenorul lui Dinamo, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida contra Craiovei de duminică seara.

  • Dinamo - Craiova se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Contestat dur de fani, Neagoe încearcă să atragă suporterii de partea echipei, oferind asigurări că echipa va arăta o față complet schimbată față de dezastrul din etapa trecută cu Viitorul, când „câinii” au pierdut cu 0-5.

 

 

„Nu e ușor, dar am capacitatea să trec peste această înfrângere dureroasă. Am jucat foarte slab în repriza secundă la Viitorul, băieții au căzut psihic și apoi au venit și celelalte greșeli. Sunt convins că jucătorii sunt puternici și că mâine seară vom arăta cu totul altfel! Am caractere puternice în echipă. Vor fi schimbări în echipă, dar veți vedea la ora meciului. Nistor e în lot, se antrenează normal, vom lua o decizie azi. 

Îmi doresc să câștigăm și să facem un joc bun. Craiova e o echipă bună, care are în componența lotului jucători valoroși, dar și noi avem fotbaliști cu experiență, cu siguranță mâine seară vom arăta atitudine și determinare. Mi-aș dori să avem 30.000 de supoteri și, sincer, aș vrea ca ei să fie lângă echipă. 

Am avut o discuție cu băieții, am făcut vizionare și ne interesează mai puțin ce probleme au cei de la Craiova. Ne interesează să fim la capacitate maximă și cu siguranță că vom câștiga dacă vom fi la un nivel maxim de concetrare”, a spus Neagoe, în cadrul conferinței. 

 

„Îmi doresc ca Dinamo să ajungă în cupele europene în sezonul următor” Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

Vezi și: Legenda dinamovistă Dorin Mateuț, interviu în exclusivitate despre prăpădul de la Dinamo: „Jucătorii n-au atitudine, nu-și dau seama pentru ce club imens joacă” + ce spune despre Neagoe și Prunea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Iulie 2019, 09:16

4-4-2 : 93 -88 , 16 , 2 , 25 - 99 , 8 , 5 , 20 - 36 , 43 !!! r : 12 , 13 , 27 , 7 , 96 , 22 , 18 !!!

jony1973
jony1973  •  20 Iulie 2019, 15:25

De asemenea, Neagoe sa vada ce face cu cei doi mijlocasi la inchidere folositi cu Viitorul (unul are numai pretentii la salariu peste 10000), deoarece dobrogenii au avut o multime de ocazii pe centrul terenului, de multe ori atacantii adversi ajungand in duel unu la unu cu fundasii nostri centrali.

jony1973
jony1973  •  20 Iulie 2019, 15:16

Neagoe trebuie sa faca echipa sa paseze mai repede. Jucam batraneste cu pase lente si foarte multe pase inapoi si intre fundasi. Avem foarte putine oczii de gol intr-un meci. Nu s-a schimbat nimic in bine fata de epoca Rednic. Chiar pot spune ca jucam mai prost. Dar sa asteptam meciul cu Craiova. Un antrenor care joaca cu fundasi laterali Moura si Grigore este slab pregatit profesional. Dar sa mai vedem niste meciuri, poate cu Viitorul a fost tracul de debut.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează