FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0

Dănuț Lupu e sceptic: „De ce să revină Nicolae Badea? Să-i plătească datoriile lui Negoiță?” + „Spaniolii vor să falimenteze Dinamo”

Dănuț Lupu +16   FOTO
Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 11:23 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 12:51

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost mare jucător la Dinamo și Rapid, crede că spaniolii conduși de Pablo Cortacero își doresc dinadins să-i falimenteze pe „câini”. 

Intervievat în cadrul unei emisiuni de sport, Dănuț Lupu a analizat haosul care domnește în toate compartimentele clubului din Ștefan cel Mare. Lupu a comentat și varianta tot mai des vehiculată în ultima perioadă, aceea ca Nicolae Badea să revină la conducerea lui Dinamo.

Dănuț Lupu: „Spaniolii își doresc ca Dinamo să intre în faliment”

„Nici suporterii nu cred că mai știu ce să facă, dar nu știu cât vor putea să reziste. Cei din conducere se ceartă între ei, toți spun că au drept de semnătură. Spaniolii își doresc ca această echipă să intre în faliment, altfel nu-mi dau seama de ce fac ceea ce fac. E o nebuneală totală. Nu știu cât vor mai putea să reziste și jucătorii. Bravo lor că aduc jucători, dar nu știu cum reușesc să-i convingă la o echipă unde sunt atâtea probleme.

Eu nu-l văd pe Nicolae Badea să revină pentru a plăti unele datorii făcute de Negoiță. Mi se pare absurd! Să se întoarcă cine o fi, dar dă cineva bani degeaba?”, a spus Dănuț Lupu, la Pro X. 

Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

Cornel Dinu (72 de ani), legenda lui Dinamo, a comentat la GSP Live eșecul usturător suferit de „câini” la Botoșani, scor 0-4. „Mister” a trasat câteva concluzii amare după cel mai dur eșec înregistrat de fosta sa echipă în acest sezon.

Eu m-am zbătut în ultimele 8 luni să prezint adevărul de la echipă. Nu pot fi indiferent de ce se întâmplă la o echipă care se confundă cu existența mea. Am peste 45 de ani în curtea lui Dinamo. De asta mă zbucium, încerc să scot adevărul. Situația este groaznică
Mă uitam la meci, ca de fiecare dată. Încercam să caut o asemănare în timp. Fac o comparație extremă, dar pentru cei în vârstă poate fi acceptată. Cred că doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului. Mă refer la Sorescu și la Fabbrini .
- Cornel Dinu

VIDEO Cornel Dinu: „Dinamo ar avea de câștigat cu Nicolae Badea în umbra echipei”

FOTO Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Dinamo 4-0

+12 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

Marcel Pușcaș, nemilos: „De ce să prindă Dinamo play-off-ul? Că e înființată în 1948?”

EXCLUSIV Cornel Dinu, concluzii amare după rușinea trăită de Dinamo la Botoșani: „Doar doi jucători sunt conformi cu istoria valorilor clubului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  25 Ianuarie 2021, 22:51

Iarasi te-ai imbatat?

138672209828437
Gelu Oanca  •  25 Ianuarie 2021, 14:10

*** si el vrea sa falimenteze Dinamo.Pai de ce sa nu vina BADEA sa ajute clubul? pentru ca nu vrea unul ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează