FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Sorescu, cale liberă spre FCSB? Detaliul care indică o posibilă „trădare” de proporţii între rivale. Impresarul confirmă

Deian Sorescu / Sursă foto: GSP
Deian Sorescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2021 10:20 / Actualizat joi, 16 decembrie 2021 12:36

Deian Sorescu (24 de ani) are cale liberă să plece de la Dinamo. Clubul i-a setat prețul - un milion de euro - iar fotbalistul are șanse mari să plece din Ștefan cel Mare în această iarnă.

Golgeterul „câinilor” a mai avut tentative de a pleca de la Dinamo, acestea eșuând însă, fie că a fost vorba de ofertele venite de la FCSB sau Legia Varșovia. Acum, situația lui Sorescu s-ar putea schimba, după ce a semnat cu firma de impresariat unde frații Becali sunt consultanți.

Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”
FCSB - RAPID 3-1
Adrian Porumboiu, categoric în disputa Săpunaru - Kovacs: „Ține de civilizație, nu te poți rățoi la el!”

Victor Becali confirmă, la GSP Live: „Sorescu a semnat cu noi!”

Da, Sorescu a semnat. Eu cred că a fost bine pentru jucătorii care au semnat cu noi. Toți jucătorii aceștia de au ajuns pe unde au ajuns, cum a ajuns Chivu pe la Inter, pe la Roma, pe la Ajax, Mutu pe la Inter, pe la Juventus.

Nu știu unde va ajunge Sorescu, acum vom vedea. Acum nu toți jucătorii pot ajunge la echipe pe la care se ajungea înainte”, a declarat Victor Becali în această dimineață, în direct la GSP Live.

În vara acestui an, Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Propunerea inițială de 750.000 de euro a fost refuzată, iar Becali nu a mai dorit apoi să ofere un alt preț.

9.000 de euroeste salariul lunar pe care îl primește Deian Sorescu. El mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2023

Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu:

Mircea Rednic a anunțat ieri că Dinamo îl lasă pe Deian să plece în această iarnă pentru un milion de euro, sumă prevăzută în Planul de reorganizare a fi obținută din transferuri pentru fiecare an din următorii 3 de insolvență.

„Nu știu dacă sunt oferte acum. La club nu a venit nicio ofertă oficială. Azi se dă mandat pentru două echipe din campionate europene bune. Există interes. E un jucător bun. Suma e de 1 milion de euro și 20% dintr-un viitor. Merită banii ăștia. E jucător polivalent. Poate juca fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și mijlocaș stânga. Nu mi-aș dori să plece în Liga 1”, a spus Rednic. 

1.800.000 de euroe cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt

Folosit ca fundaș dreapta și mijlocaș ofensiv, Deian Sorescu a început excelent sezonul, cu 5 goluri în trei etape. Ulterior, acesta a evoluat tot mai slab și a mai marcat doar două goluri.

Dinamo, doar doi jucători vânduți în ultimii 3 ani

În ultimii trei ani, mai exact din ianuarie 2019, Dinamo a încasat 310.200 de euro de pe urma transferurilor de jucători. În această perioadă, alb-roșiii au vândut doar doi fotbaliști: mijlocașul Dan Nistor, la CSU Craiova, și juniorul Mario Lăcătuș, născut în 2004, la FCSB. 

Potrivit actelor din dosarul de insolvență, între 2019 și iunie 2021, Dinamo a achiziționat 38 de jucători, pentru care a plătit 2.478.812,45 lei. Fără comisioanele impresarilor. 

Cei mai scumpi au fost: Vlad Olteanu (450.655 lei), Daniel Popa (380.990,50 lei), Jaadi Reda (256.705,92 lei) și Juan del Carmen (112.010 lei).

Adrian Mihalcea explică declinul lui Sorescu: „Putea crește mult mai mult într-o echipă bună”

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a comentat cazul Sorescu și a explicat de ce Deian nu mai evoluează la același nivel. 

„Nu știu dacă își dorește să fie fundaș. Și dacă ar fi, ar fi foarte ofensiv. Eu l-am folosit mai mult ca mijlocaș. Sorescu a nimerit într-o perioadă grea la Dinamo. Într-o echipă bună, ar fi crescut enorm și ar fi plecat în străinătate de foarte mult timp. 

Dar a nimerit într-o perioadă de frământări și probleme financiare. Dintre fotbaliștii lui Dinamo, el a avut cel mai mult de suferit. Dintr-un fotbalist de top a ajuns un jucător de pluton. Iar el e destul de introvertit. 

Nu se exteriorizează decât în unele momente și tardiv. Ține în el. Eu am vorbit cu el și foarte greu am aflat lucrurile care-l frământau. Dacă ar fi fost mai deschis, poate nu ar fi ajuns în situația de față. Evoluțiile lui au scăzut”, a spus Adrian Mihalcea la GSP LIVE.

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Dinamo i-a stabilit prețul lui Sorescu: „Azi dăm mandat pentru două cluburi” » Ce sumă vor „câinii”

VIDEO Începe curățenia la Dinamo: „Trebuie să ne încadrăm în buget” » Când vor pleca Filip și Matei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
gojgaru
gojgaru  •  16 Decembrie 2021, 15:15

drum bun cale batuta , figurantii sa mearga pe platouri la Buftea , sau la Berceni .

valyomanyd
valyomanyd  •  16 Decembrie 2021, 14:58
Postat de sica.nevaccinatu pe 16 Decembrie 2021, 14:31

imi pare rau dar sorescu este un limitat. a mai avut dinamo unul mic care era pe post de hamster iar fotbal deloc. sorescu mai bun decit cel de care aminteam dar sporadec. inconstant. este limitat in tehnica si ideea de demarcare de joc fara minge este nula. s-a vazut ca ti un om care nu vrea sa joace ca un profesionist lasa-l sa plece pentru totdeauna. nu va reusi nimic. oriunde se duce dupa scurt timp va fi rezerva. o sa vedeti. la alte echipe nu are consideratia pe care o are aici unde toti il joaca. acolo unde va merge va trebui sa dovedeasca sa munceasca de trei ori mai mult decit la dinamo. ok. sa plece cit mai repede ca imi este sila de oameni de genul asta... banul? o sa-i distruga acest mercantilism.

Bre nea Sica, in meciul cu Voluntari s-a demarcat ( fara minge)...:)) inteligent cand a marcat din vole din pasa lui Torje !:)))

tictictic
tictictic  •  16 Decembrie 2021, 14:42

Pe acelasi principiu, am auzit ca si clona CSA Talpan i-a stabilit pretul de transfer lui Pacionel la 2 mil de euro...:))) Asa cevaaa...:)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează